Mijn weekend in foto’s.

Ik vind foto overzichtjes van mensen hun weken altijd heel fijn om te lezen. Helaas maak ik in de week eigenlijk alleen foto’s als ik ’s avonds thuis ben en dat is dan nog vaak gewoon van Baloe of één van onze andere beestjes. Wel leuk, maar nu niet om te zeggen dat ik er een hele blogpost mee wil vullen (alhoewel, misschien doe ik dat nog wel eens!). Het weekend daarentegen is andere koek! Zeker het voorbije weekend toen ik plots het foto’s-makenvirus weer te pakken had. Dat durft hier al eens in periodes gaan. ’t Is nu ook niet dat dit weekend zo memorabel was, maar wel gewoon gevuld met kleine fijne dingen.

* Onze konijntjes lagen dit weekend allebei super cute te knorren.

* Op zaterdag bracht ik een bezoekje aan mijn oma. Ik moest nog altijd (shame on me) haar kerstcadeautje afgeven. Ik had haar wel al gezien tijdens de feestdagen maar was het cadeautje vergeten. Oeps. Oma had zomaar 5 taartjes gekocht. Voor ons tweetjes. Waardoor ik onder lichte dwang twee taartjes naar binnen werkte en er nog twee mee kreeg voor mijn vriend ook. Haar hond Flo is altijd zo lief en schattig! Hij is heel goed in zielig kijken.

* Mijn vriend en zijn broer hebben zaterdag onze struiken naast de oprit een kopje kleiner gemaakt waardoor we nu ineens super veel meer ruimte hebben naast ons huis. Zalig! En zot want ze zijn echt de hele dag in de weer geweest om alles er een beetje netjes uit te laten zien.

* Zondag brachten we een bezoekje aan twee tuincentra. Dat vind ik dus serieus super leuk! Doordat we in december een kerstboom hadden, moesten een paar planten plaats maken. We verhuisden ze naar onze slaapkamer waar ze eigenlijk super leuk staan. Ik wil ze daar graag laten en dan een nieuwe plant zoeken voor naast de zetel. Helaas waren alle planten die wij prachtig vonden, immens duur. Jammer. Maar voorlopig is het wel oké zo.

* Na het kwijlen over veel te mooie planten die we niet kunnen betalen, bezochten we mijn vriend zijn oma. Wat ook héél fijn was. We gingen rond een uur of 11 langs bij haar. Blijkbaar kijkt ze op zondag naar de misviering op televisie, waardoor we eerst een kwartier stilzwijgend naar tv zaten te kijken. Het voelde een héél klein beetje raar, maar daarna konden we wel gewoon fijn babbelen. Zo’n lief mensje!

* Zondagnamiddag brachten we een bezoekje aan het bos. Altijd héél fijn en rustgevend om gewoon even te wandelen. We bespraken wat dingen (de beste ideeën komen tijdens het wandelen!) en maakten een heus spaarplan op. Goede voornemens hier hoor! We aten, ondanks de kou, ook nog een ijsje, wat dan weer niet echt in ons nieuwe plan paste, maar het gaat toch past écht in vanaf februari. Haha.

* We gingen tajine eten bij mijn schoonouders. Super lekker! Met couscous en veel groentjes. En het is toch wel fijn om iedereen nog eens samen te zien en bij te praten. Ik had natuurlijk wel groot nieuws te vertellen.

* Zondagavond begonnen we aan de film d’Ardennen maar het was niet echt ons ding. Heel saai in het begin dus na een half uurtje zijn we overgestapt op Fargo. Zoete goesting leidde tot speculoos, Nesquick chocomel en drinkyoghurt. #cravings.

Niet echt zotte dingen gedaan dus, maar wel, voor een keer, veel foto’s gemaakt. Veel gelachen. Veel frisse lucht gesnoven. En gepoetst, want ja dat moet ook gebeuren. Haha. Om de één of andere reden vind ik het schrijven van een overzicht als dit altijd moeilijker dan een andere post. Raar hé? Maar ik vind het zo leuk om de foto’s terug te zien en te delen dus ik doe het toch maar gewoon. Misschien word ik er ooit wel beter in 😉

Heb jij een fijn weekend gehad?

14 thoughts on “Mijn weekend in foto’s.

 1. Ah wat een scheetje is Flo! Dat koppie, haha, talent in zielig kijken 🙂
  Gave planten ook op de foto, is me de laatste tijd ook opgevallen dat planten zo prijzig zijn. Probeer nu iets meer op de kortingen en aanbiedingen te letten 🙂
  sammie schreef laatst over Pizza recept. Zelf pizza maken!My Profile

  1. Echt hé. We hadden een prachtige speciale plant gezien in zo’n mooie plantenstandaard. Plant kostte 80 euro en de standaard nog eens 90. Hm oké, laat maar :p Bij ons is dat zelden in de aanbieding, planten. Helaas.

 2. Ooh die halsbanden maken een hels lawaai. Kun je dat wel verdragen? Ik eigenlijk niet, maar ja, ligt wss aan mijn gehoorprobleem.. Mijn papa heeft er ook een tijdje gehad, maar hij kon er opeens niet meer mee kweken. Nu zitten er andere in de plaats, waar hij wel mee kan kweken, maar voor ’t zelfde geld doet hij ze na de kweek terug weg. Zo gaat dat hier 😉
  Evelyne schreef laatst over Wat doe ik met Pinterest?My Profile

  1. Het valt best mee vind ik. Maar Kiko, onze papegaai maakt nóg meer lawaai dus ik ben wel wat gewend. Hihi 🙂 Ra zit ook in een aparte kamer dus die horen we sowieso amper en Jacky maakt vooral heel schattige geluidjes.

 3. Ik heb d’Ardennen opgenomen om later nog te kijken, hopelijk vind ik er meer aan dan jullie.
  Ik neem ook niet zoveel foto’s, ik had goede voornemens voor Instagram, maar de laatste dagen ben ik alweer aan het slabakken.
  Annelies schreef laatst over Mag ik nog eens buiten?My Profile

  1. Ja het is vast wel een goeie film. Ik hoor er veel enthousiaste mensen over dus het zal wel aan ons liggen 😉

 4. Ooh. Zo’n fijn artikel. En de foto’s ook zo lief. Jullie huisdieren zien er te schattig uit 🙂 Weekoverzichtjes zou ik dus ook echt niet kunnen maken omdat ik dan vrijwel niets zou kunnen laten zien. Ik maak er dan maar gelijk een maandoverzicht van. Haha.
  Sarah schreef laatst over 10x ik erger me aan… #2My Profile

 5. Wat een leuk overzichtje. Heel schattig die konijnen!
  Jammer dat de parkieten niet goed samengaan 🙁
  Ik heb vaak ook dat ik alleen in de weekenden veel foto’s maak, doordat ik doordeweeks lange school- en stagedagen heb. Als ik dan thuiskom, is het al donker.
  Mevrouw Marloes schreef laatst over Nieuwe items in mijn sieradenkistMy Profile

 6. Wat leuk, zo’n foto-overzichtje! Ik heb precies hetzelfde: doordeweeks maak ik meestal hooguit 2-3 foto’s, waardoor een photo diary van mijn week nogal leeg zou zijn 😉 Leuk opgelost zo! Wat fijn dat je even naar jouw oma en naar de oma van David bent geweest! En die foto van jullie konijn is zo schattig!
  Romy schreef laatst over Dingen achter je laten?! | 5x omgaan met het verledenMy Profile

Comments are closed.