Mijn laatste vintage aankoopjes

Een tijdje terug kocht ik een paar vintage stuks waar ik zo blij mee ben dat ik ze graag hier eens wil showen. En ja, I know, ik ben zwanger, ik pas er nu niet eens in – of wel maar dan staat het alleszins niet zo geweldig. Maar wat ik heb geleerd na het krimpen van mijn all time favoriete vintage wollen vest is dat die stuks toch echt one of a kind zijn en dat ik niet te lang moet twijfelen als mijn hart een sprongetje maakt.

Gekocht bij VNTG

Bij VNTG (een van m’n favorietste winkels voor vintage kleding) kocht ik dit bloesje met kleurvlakken. Het had echt enorme schoudervullingen die ik er door een kennis liet uit halen. Bij van die bloesjes let ik eigenlijk niet op de maat. Mijn enige vereiste is dat het minstens een M moet zijn omdat ik het tof vind als ze wat losser vallen en ik ze eventueel kan knopen.

Dit lijkt een jurkje maar het is een playsuit / jumpsuit met een riempje er bij. Echt mega mooi vind ik dit! Het lijkt ook een jurkje als je het aan hebt maar het voelt wat ‘veiliger’ doordat het een shortje is. Ik heb het gepast met mijn ongeveer 5 maanden zwangere buik en dat ging nog net, haha.

Gekocht bij Zolderpracht

Ik ontdekte deze shop via Instagram, blijkt dat een van de eigenaars een vrouw is die ik ken uit een – niet zo ver – ver verleden. Super leuk! In eerste instantie ging ik uit nieuwsgierigheid ‘gewoon eens kijken’ maar na vijf minuten gooide ik twee bloesjes in m’n digitale winkelmandje en rekende ik zonder veel te twijfelen af.

Oooh ik ben verliefd! Ik zag dit in de shop en het schreeuwde gewoon mijn naam. Echt waar. Dit is een maat S maar valt wel veel ruimer. Mijn huidige zwangere buik past er zelfs in maar ik prop dit soort bloesjes liever in mijn broek dus ’t zal ook zijn voor als de baby geboren is.

Het is moeilijk een favoriet te kiezen maar ik denk dat het deze bloes is. Ik vind ‘m p r a c h t i g. Wat zeg ik, P R A C H T I G! Hij valt lekker losjes (past ook over mijn huidige buik!) en – mijn favoriet – het ding heeft vleermuismouwen. Wat ik aan deze ook leuk vind is dat hij ook super tof staat als ik ‘m open draag als ‘vest’. Al denk ik dat hij ook geweldig is als ik ‘m binnen een paar maanden in een mom jeans prop.

Wat vind jij van m’n aankoopjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × drie =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 thoughts on “Mijn laatste vintage aankoopjes

  1. Heel mooi! Ik ben op de eerste blouse <3 Prachtig! Ik koop de laatste tijd ook veel vintage, zoveel dat mijn kast inmiddels uitpuilt met leuke oude printjes en stofjes. Dat was dan weer niet helemaal de bedoeling, haha.