Mijn favoriete zoetsappige quotes.

Omdat het vandaag Valentijn is (ja je kunt er ook hier niet omheen 😉 ), leek het me een meer dan geschikt moment om een selectie van mijn favoriete zeemzoete romantische quotes te delen. Want ik ben een succer voor toffe quotes Ên voor romantiek.


Ik wens jullie een fijne dag. Vier de liefde! Met je vriend, je vriendin, je liefje, je ouders, je oma, je buren of jezelf. Want liefde is alles. ♥

8 thoughts on “Mijn favoriete zoetsappige quotes.

  1. Heerlijk om te lezen. Ik ben echt zo’n quote-persoon dus deze blog was helemaal mijn ding. “After all this time? Always…” is zo’n quote die mij tot in het diepste van mijn ziel raakt. Mocht ik ooit willen trouwen, dan moet en zal daar iets mee gedaan worden. Er zit gewoon ook zo’n mooi verhaal achter…
    Voor jou verder ook nog een fijne Valentijn gewenst. Hopelijk vol zoetsappige liefde 🙂
    Sarah schreef laatst over Waarom ik Valentijn stiekem wÊl leuk vindMy Profile

    1. Als ik trouw, wil ik ‘m ook ergens in verwerken 😀 Ik vind het echt een prachtige quote met dat hele verhaal achter. Ik word er ook altijd door geraakt. Had het stukje uit de film nog eens opgezocht naar aanleiding van deze post -zucht-. Hihi. Geniet ook van je dagje en de liefde! <3

    1. Je hoeft het niet te vieren natuurlijk 🙂 maar alsnog wens ik je dan ook een fijne dag! <3

Comments are closed.