Mijn favoriete zoetsappige quotes.

Omdat het vandaag Valentijn is (ja je kunt er ook hier niet omheen 😉 ), leek het me een meer dan geschikt moment om een selectie van mijn favoriete zeemzoete romantische quotes te delen. Want ik ben een succer voor toffe quotes én voor romantiek.


Ik wens jullie een fijne dag. Vier de liefde! Met je vriend, je vriendin, je liefje, je ouders, je oma, je buren of jezelf. Want liefde is alles. ♥

8 Reacties

 1. 15 februari 2018 / 00:47

  Ik vier het niet echt, heb ook niks met zoete liefdesquotes. Maar wel met andere quotes. Ik hoop in elk geval dat jij een fijne dag hebt gehad!
  Nikita schreef laatst over Ik had de slappe lach! ~1~My Profile

 2. 14 februari 2018 / 18:30

  Er zitten leuke quotes bij. Ik ben niet van het hele zoetsappige en Valentijn vind ik te commercieel geworden. Ik doe liever iets liefs op een random dag want die liefde zou iedere dag gewaardeerd moeten worden 🙂
  Sammie schreef laatst over UGG pantoffels en andere cadeautjes.My Profile

 3. 14 februari 2018 / 10:27

  Heerlijk om te lezen. Ik ben echt zo’n quote-persoon dus deze blog was helemaal mijn ding. “After all this time? Always…” is zo’n quote die mij tot in het diepste van mijn ziel raakt. Mocht ik ooit willen trouwen, dan moet en zal daar iets mee gedaan worden. Er zit gewoon ook zo’n mooi verhaal achter…
  Voor jou verder ook nog een fijne Valentijn gewenst. Hopelijk vol zoetsappige liefde 🙂
  Sarah schreef laatst over Waarom ik Valentijn stiekem wél leuk vindMy Profile

  • Irene
   14 februari 2018 / 11:38

   Als ik trouw, wil ik ‘m ook ergens in verwerken 😀 Ik vind het echt een prachtige quote met dat hele verhaal achter. Ik word er ook altijd door geraakt. Had het stukje uit de film nog eens opgezocht naar aanleiding van deze post -zucht-. Hihi. Geniet ook van je dagje en de liefde! <3

 4. 14 februari 2018 / 09:45

  Haha leuk die typische quotes! Ik doe eigenlijk niks met valentijnsdag. Als jij het wel viert: ik wens je een dag!! 🙂
  Mei Qi schreef laatst over heb jezelf liefMy Profile

  • Irene
   14 februari 2018 / 11:39

   Je hoeft het niet te vieren natuurlijk 🙂 maar alsnog wens ik je dan ook een fijne dag! <3