Mijn favoriete telefoonhoesjes.

Ik weet nog dat één van de eerste dingen die ik dacht toen ik een Iphone ging kopen was: ‘Yes, nu kan ik ook toffe hoesjes kopen!’. Haha. Vroeger had ik altijd van die smartphones waar je nergens een deftig hoesje voor kon vinden. Of misschien wel deftig, maar niet tof 😉 Ik heb in het anderhalf jaar dat ik mijn Iphone heb, dan ook al een paar hoesjes gehad. Ik vind het bijvoorbeeld super tof om op Aliexpress naar hoesjes te zoeken want er is zooooo veel keuze. Dubbel voordeel dat ze daar ook geen drol kosten. Hihi.

Ik begin meteen met m’n meest recente hoesje. Ik kreeg dit van Smartphoto. Ik wist helemaal niet dat je daar zelf telefoonhoesjes met foto’s kunt laten maken. Maar kijk, het is mogelijk! Eigenlijk is het super makkelijk én je hebt je hoesje ook heel snel in huis. Ik had mijn vorige hoesje echt al een eeuwigheid om mijn telefoon en was wel toe aan iets nieuws. Ik wist meteen dat ik deze foto wou gebruiken want ik vind hem zelf prachtig. De kleuren zijn alleen iets donkerder uitgevallen dan in de echte foto. Beetje jammer want ik vond de lichte kleuren net heel mooi aan de foto. Maar alsnog vind ik het wel echt een leuk hoesje! De kwaliteit van de foto is ook super goed en totaal niet gepixeld (waar ik toch altijd een beetje bang voor ben bij van die fotoproducten).

Dit was m’n vorige hoesje en had ik echt héél lang rond mijn telefoon zitten. Ik vind het zo’n tof ding! Vooral omdat er reliëf in zit. Je voelt de hartjes omdat die er wat uit zitten. Heb er in het begin ook veel complimentjes op gekregen. Dit komt van Aliexpress en ik zag dat ze nog zo’n hoesjes hebben maar dan in kleur. Ik ga er sowieso zo ook nog eentje bestellen.

Mijn voorkeur gaat uit naar hoesjes die ook wat doorschijnend zijn omdat ik het fijn vind als het roze van mijn Iphone er doorheen komt. Bij deze hoesjes is de combinatie van groen en roze ook super mooi vind ik! Die met de blaadjes vind ik het mooiste.

Deze zijn gewoon cute. Haha. Ik had die met het vosje gekocht omdat ik dacht dat het een winters tafereeltje was. Niet dus :p

Ooh deze vind ik ook echt vet maar zo onhandig! Ten eerste is het een super groot ding en mijn Iphone is ook al groot en ten tweede bedekt het ook alle knopjes aan de zijkant. Dat is bij de meeste van mijn andere hoesjes ook, maar daar kan ik wel nog makkelijk op drukken. Bij dit hoesje gaat dat totaal niet goed. Vandaar dat ik hem eigenlijk ook amper gebruikt heb. Jammer, want leuk is ie wel!

Dit hoesje maakte ik zelf nadat ik mijn Iphone had gekocht. Ik vond de hoesjes in de winkel echt véél te duur en ook gewoon saai maar ik wou natuurlijk wel wat bescherming voor m’n nieuwe telefoon. Het is gevoerd met vilt waardoor de telefoon er in wel tegen een stootje kan. Sorry voor de vlekken 😉 Ik durfde het niet in de was doen omdat ik dacht dat het zou misvormen. Ik stak mijn gsm hier in met nog een hoesje rond. Maar toen kocht ik onderstaand hoesje en raakte dat hier niet meer in.

Dit hoesje zag ik op de blog van Femke (Younique) en ik moest en zou er ook zo eentje hebben. De kleur past bij mijn Iphone en de kattenoortjes, tja. Op deze kreeg ik ook veel complimentjes! Ik vind het nog altijd een fijn hoesje, maar de kleur is er wat aan het afslijten (vooral aan de voorkant van de oortjes).

Hoesjes die nog in mijn Aliexpress winkelmand zitten.

Mijn winkelmandje op Ali zit zo goed als volledig vol. Oeps :p Haha. Waaronder deze mooie hoesjes! Niet dat ik ze allemaal ga kopen. Ik moet van mezelf eerst een selectie maken.

Love more | Flamingo’s | Bloempjes 
Glitters & hartjes | Beertjes & Egels | Rose gold hartjes
Hartjes | Glitter | Gedroogde bloemen

 

8 thoughts on “Mijn favoriete telefoonhoesjes.

 1. Aah ik ben ook dol op hoesjes! Bedankt trouwens voor het delen van de hoesjes die in je winkelmand zitten! Wie weet zitten ze straks ook in mijn winkelmandje haha 🙂

 2. Zoveel leuke hoesjes, hahah! Ik heb een Huawei en gewoon zo’n cover rond mn hele telefoon waar ook pasjes in kunnen. Voor andere telefoons heb ik wel eens een siliconen hoesje gehad van een Minion en eentje van Stitch (van Lilo en Stitch).
  Mevrouw Marloes schreef laatst over NYX palette en ervaringMy Profile

 3. Allemaal mooie hoesjes en ik ben een beetje jaloers, jawel. Ik wil ook zo’n toffe hoesjes 🙁 Alleen wil ik mijn gsm ook beschermen en neem ik altijd een flip flap. Nu kocht ik onlangs zo’n flip flap op alie, maar viel die mij iets te roze uit.. (je kan dat lezen op mijn blog, want ik schreef er gisteren over :p )
  Evelyne schreef laatst over Mijn favoriete koffieMy Profile

 4. Oh zo’n leuke hoesjes allemaal!! Ik vond dat ook echt extra leuk toen ik mijn iphone kocht :p Op dit moment heb ik een hoesje met panda’s! Gekocht in China op taobao, de Chinese versie van Aliexpress 🙂
  Marie schreef laatst over Lissabon: deel 1My Profile

 5. Oeh, ik word hier helemaal hebberig van! Er zitten zo veel leuke hoesjes tussen. Vooral die met de diertjes en bloemen vind ik leuk, maar ook het hoesje met kattenoortjes.
  Ik heb nu een roze hoesje van Bol.com dat extra stevig en stootvrij is, gewoon omdat ik wilde voorkomen dat mijn nieuwe iPhone snel kapot zou vallen 😉 Hopelijk durf ik hem over een tijdje te vervangenen kan ik dan ook voor zo’n écht leuk hoesje kiezen!
  Romy schreef laatst over Wat zou ik doen met een miljoen? (als zuinige ex-student)My Profile

Comments are closed.