Mijn favoriete Instagramaccounts #3.

Deel drie van m’n favoriete Instagramaccounts! Ik ontdek zelf nog bijna elke dag nieuwe Instagramaccounts. De accounts die ik graag volg zijn ofwel mensen die hele mooie foto’s posten, ofwel mensen die leuke onderschriftjes schrijven (herkenbare dingen, grappige dingen, blije dingen, alledaags leven dingen, dat soort dingen), ofwel grappige posts met dieren, ofwel kunstige dingen zoals illustraties. Deze editie is, al zeg ik het zelf, een mooie mix van alles!

Shay Mitchell.

Shay is m’n girlcrush. Wat een knap kind! Ik leerde haar kennen uit Pretty Little Liars en nu volg ik haar al een hele tijd met héél veel plezier. Ik vind Shay eigenlijk de perfecte mix van wat ik leuk vind aan een Instagramaccount. Ze post prachtige plaatjes, grappige foto’s en filmpjes en om haar stories lig ik meer dan eens in een deuk. Daarbij vind ik het eigenlijk ook gewoon tof dat ze zo cynisch is en best wel kijk-mij-knap-zijn-op-een-prachtige-locatiefoto’s post maar dan een een beetje de draak er mee steekt door haar onderschriften.

Sanne.

🌿 • midnight sun, hour (?)

Een bericht gedeeld door Sanne (@omdatikdatwil) op

Sanne maakt echt p r a c h t i g e analoge foto’s. Daar kan een Huji of Kamon app niet tegenop! En het lijkt me ook gewoon een mega lief mens. Bovenstaande foto is van een tijdje geleden maar vind ik echt héél mooi. Er was ook een periode waarin ze fotoreeksjes maakte van schelpdingen en vormpjes enzo. Bizar en mooi tegelijk. Ik verveel me nooit bij haar!

Elfi De Bruyn.

Elfi is echt een super creatief persoon en nagellakqueen! Ze bracht al twee boeken uit met nailart inspiratie en deelt op haar Instagram ook regelmatig toffe ideeën, zoals deze nailart met oogschaduw (ook te zien in dit super brakke artikel van de Goed Gevoel). Daarbij is ze ook iemand die positief in het leven staat maar niet schuwt om ook de diepe dalen te delen. En stiekem vind ik haar kledingstijl ook top!

Recipes For Self Love.

Ik zie de afbeeldingen van dit account vooral als kleine reminders aan mezelf, of dingen die me aan het denken zetten.

blameusforourmusictaste.

Dit is een tof concept! Twee illustratoren die een illustratie maken op basis van een lyric. Nu zie ik er niet altijd de lyric in terug, maar ’t is gewoon wel fijn om te lezen want ik (her)ontdek (nieuwe) liedjes zo en de illustraties zien er ook altijd super leuk uit. Je ziet dus per lyric twee illustraties.  Ook nog fijn om te zien wat elk er van maakt.

 

Zooo dat waren weer vijf van m’n favo accounts. Ik zit te denken aan een rubriekje gelijkaardig aan dit maar dat ik dan iemand van jullie aan het woord laat zodat jullie kunnen tonen welke accounts het volgen waard zijn. Wat denken jullie? Doen? Als niemand er zin in heeft, is het vrij nutteloos dat ik dit opstart natuurlijk. Lijkt me fijn om jullie op die manier ook wat beter te leren kennen. Dus let me know! Je mag me ook altijd een mail sturen of een berichtje op Instagram of Facebook!

9 thoughts on “Mijn favoriete Instagramaccounts #3.

  1. Oh, Shay vind ik wel een leuke tip! Ik volg Lucy Hale op Insta van pretty little liars, was mijn favoriete karakter in de serie 🙂

  2. Super fijn artikel! Ik ga zeker eens kijken naar de accounts, en voor mij geldt ook: als je een vrijwilliger zoekt: ‘I’m in!!’
    Liefs! Xxx

  3. Wat een toffe accounts! Vooral die van Shay spreekt me aan. Weer eens wat anders dan de meeste ‘kijk mij eens mooi zijn’-accounts van bekende sterren 😉
    Superleuk idee trouwens om volgers aan het woord te laten over hun favoriete Instagramaccounts. Mocht je een keer een vrijwilliger zoeken voor die rubriek, dan houd ik me aanbevolen 🙂

Comments are closed.