Mijn favoriete Instagram accounts #2.

Zoals ik tot treurens toe al vermeldde, zit ik in een inspiratiedip. Of writersblock. Hoe je het ding ook wil noemen. Dus ik zat op een dode avond eens door mijn oude blogjes te scrollen en toen kwam ik deel 1 van m’n favoriete Instagram accounts tegen . BINGO! En hier is deel twee!

Eva Mouton.

Ik vind Eva Mouton een geweldig mens. En ze maakt super toffe illustraties. Zoals deze. Over het dagelijks leven dat eigenlijk helemaal niet zo glamorous is als Instagram ons soms wil doen geloven.

Aline.

Een bericht gedeeld door Aline (@aline.bouma) op

Als ik ooit trouw, wil ik dat onder andere Aline ons op foto komt zetten. Dat moet zo. Ik heb dat al helemaal uit gedacht en dat zal ook één van de eerste dingen zijn die ik ga regelen als het er van komt.

Anniebdesign.

Bij Annie kan je terecht voor mooie illustraties en toffe foto’s. Ik hou vooral van de vibe van haar feed. Met al die warme kleuren.

Bigcitylifeblog.

Als ik Romina’s foto’s bekijk, krijg ik vooral zin om zelf baby’s te maken en daar allemaal zotzalige avonturen mee te beleven. Zegt genoeg zeker? En haar foto’s vind ik ook écht super mooi!

Mauricetteveronique.

Ik ken (haha, niet echt natuurlijk!) Veronique al sinds ze nog acteerde in Spring (jeugdsentiment!). Ondertussen stampte ze twee koffiebars uit de grond én een eigen kledinglijn. Ik vind haar een powervrouw en eerlijk is eerlijk, ook wreed knap. Krijg altijd wat Franse vibes van haar. Haha.

uitgelichte afbeelding: Eva Mouton

14 thoughts on “Mijn favoriete Instagram accounts #2.

 1. Toch handig, door je blog scrollen en zo weer nieuwe inspiratie vinden! Doe ik ook af en toe 🙂 Aline maakt inderdaad schitterende foto’s! De andere kende ik nog niet 🙂

 2. Oh er zitten leuke accounts tussen! Ik was net gisteren eens aan het scrollen om wat nieuwe mensen te volgen, handig! 🙂

 3. Ik kende enkel Annie nog niet maar heb die ook toegevoegd. Over alle andere deel ik exact dezelfde mening! Romina schrijft ook zo geweldig goed. Al vaak een lach of een traan gehad tijdens het lezen. Die foto’s van Aline zijn echt prachtig hé. Doen m’n verlangens meteen aanwakkeren en hopen dat een trouwpartij er misschien toch ooit komt.
  En sinds wanneer heb jij een achtergrond met “kotjes”? :p

  1. Haha sinds een paar dagen. Ik dacht dat ik misschien wat meer inspiratie ging krijgen als ik de dingen nog eens opschudde 😉 veel zin om te schrijven heb ik er wel door maar nog altijd geen inspiratie :p

 4. Het eerste wat ik dacht bij Veronique… OMG ZIJ IS VAN KETNET EN ZOOO. Ookal heb ik altijd in Nederland gewoond, ik heb heel veel Ketnet gekeken. Echt super leuk! En Aline maakt inderdaad echt prachtige foto’s! Die wil ik ook zeker op mijn bruiloft haha! Liefs

 5. Oh ja, Romina. Heerlijk altijd, die Emma. 🙂 En Eva Mouton.
  De andere check ik eens!
  (P.S. Die writers’block is hier ook nog steeds aanwezig, bah!)

  1. Erg hé! Ik word er echt dol van. Want ik heb wel héél veel zin om dingen te schrijven maar het komt niet.

 6. Van alle accounts heb ik nog nooit iets gezien, leuk! Ben benieuwd en ga zo gelijk kijken. Ik ben vooral benieuwd naar die van Aline en Romina, maar dat komt puur door hoe jij hun accounts omschrijft. Ga ze nu allemaal even kijken! 🙂

 7. Wat een leuk lijstje met accounts! Ik kende ze allemaal nog niet. Vooral de account van Aline ziet er prachtig uit, maar zo’n feed vol vrolijke quotes heeft ook altijd wel wat 🙂

Comments are closed.