Mijn favoriete Instagram accounts #1

Instagram is mijn favoriete social medium! Facebook spreekt me al lang niet meer aan en Twitter en Snapchat gebruik ik niet. Maar Instagram dus wel! Ik post tegenwoordig weer regelmatiger foto’s (het is een tijdje rustiger geweest) maar ik kijk evengoed graag naar wat andere mensen posten aan foto’s én stories en aangezien ik dit nog nooit deed, deel ik vandaag vijf van mijn favoriete accounts. Voor deze eerste aflevering (haha) koos ik voor accounts van mensen die ik niet persoonlijk ken.

The Level Collective.

Hier moet je zijn als je foto’s wil zien van mooie landschappen. Maar dus echt super mooie landschappen. Eigenlijk is het een webshop met kledij en rugzakken enzo. Heel leuk spul, maar ik volg ze toch vooral voor de prachtige foto’s.

Elsie Larson.

Vroeger volgde ik Elsie al omdat zij één van de bezielsters is van A Beautiful Mess, maar sinds ze samen met haar vriend / man een kindje adopteerde (een Chinees albinomeisje met de naam Nova) volg ik haar echt op de voet. Ik vind haar verhaal heel inspirerend. Ze heeft zelf ook een blog waarop ze onder andere het adoptieverhaal vertelt en dat vind ik echt heel mooi om te lezen. Ook omdat ze naast de ups zeker ook de downs aan bod laat komen. Daarbij maakt ze dus ook heel mooie foto’s van haar en de kleine. En ik bedoel, hoe hip ziet kleine Nova er uit?

Cheap Old Houses.

Om de één of andere reden krijg ik altijd een soort van kriebel in mijn buik als ik van dit account een post zie. De huizen zijn écht heel goedkoop en het leuke is dat je via de site (die in hun bio staat) kan klikken op een huis dat je op het account ziet en dan een kijkje in het huis kan nemen. Sommige huizen zijn echt in super mooie staat ondanks dat ze zo weinig kosten. Er zijn waarschijnlijk wel wat addertjes onder het gras als je zo’n huis zou kopen, maar je gaat er wel van dromen hoor.

Marloes De Vries.

Omdat ik letterlijk bijna al haar prachtige illustraties heel herkenbaar vind en ook ijsjes eet in de winter.

Eva Daeleman.

Ja, ik ben fan van Eva. Al van toen ze op de radio te horen was, omdat ik haar stem de mooiste vond op MNM. En nu vooral omdat ze mooie dingen schrijft. Eerlijke dingen. Herkenbare dingen. En omdat ze haar dromen najaagt, ook al is het soms niet makkelijk.

*****

Als je mij graag wil volgen op Instagram, je kan me hier vinden!

Volg jij een van deze accounts?

Photo by Georgia de Lotz on Unsplash

20 thoughts on “Mijn favoriete Instagram accounts #1

 1. Ik zit regelmatig op Instagram en volg ook veel mensen. Ik vind het ook een van de leukste mediums, maar het nieuwe algoritme is irritant. Mooie accounts heb je genoemd! Ik vind jouw foto’s ook altijd heel mooi hoor 🙂
  Nikita schreef laatst over Give myself some love! ~2~My Profile

 2. Oooo huizen kijken vind ik zo leuk, vooral binnengluren. Toen ik nog een tv-abonnement had keek ik vaak van die programmas op de bbc over verbouwingen of mensen die een huis op t platteland zochten. Nog niet bij stilgestaan dat ik mijn huisjeskijken-fix nu via instagram kan krijgen, thanks!
  Marloes volg ik al een tijd, haar illustraties zijn altijd zo grappig en raak!
  Laetitia | Miss Deadline schreef laatst over Lijstje met schouderklopjes: de 10 blogs waar ik het meest trots op ben! (+enquête)My Profile

  1. Ik vind dat dus stiekem ook héél leuk hé. Ook op Immoweb of Funda eens kijken naar van die mega duren huizen en daar dan eens binnen gluren. Zalig!

 3. The Level Collective volg ik ook! Die landschappen zijn allemaal zó bizar mooi altijd. Echt een tof account! Die andere accounts ken ik helemaal nog niet. Ik ga die van Elsie en Eva en Marpoes even opzoeken. 🙂 Cheap Old Houses is ook gaaaaaaf! Ik vind dat ook altijd super leuk om te bekijken van buiten en binnen. Leuke tip ook!!
  Sandra schreef laatst over Photo Diary #144 | Stemmen, studeren & lunch-dateMy Profile

Comments are closed.