Mijn favoriete foto’s.

Toen ik een tijd geleden de post schreef met mijn onvergetelijke momenten in, bladerde ik af en toe door de foto’s op m’n telefoon om te zien of ik bij een paar van m’n momenten een mooie foto kon vinden. Van het één kwam het ander en ik vond het wel eens leuk om de allermooiste of leukste foto’s die ik maakte met jullie te delen. Ik ben dus geen echte fotograaf hé 😉 maar dat wisten jullie al.  Ik gebruikte voor al deze foto’s mijn Iphone. Eigenlijk lukken de meeste van m’n foto’s zelfs nooit zo goed, maar af en toe zit er eens een pareltje tussen. Ik vind het alleszins wel heel leuk mee bezig te zijn, inclusief het bewerken van de foto’s. Het wordt qua lengte een vrij lange post. Ik vond het zonde om de foto’s in een collage te zetten omdat ze dan niet meer zo goed tot hun recht kwamen. De eerste foto is alleszins m’n favoriet van de laatste tijd!

Hier wil ik even bij zeggen dat ik hem NIET bewerkt heb! 😉

Als je een vraag hebt over een van de foto’s, stel ze gerust in de comments!

Wat is jouw favoriet?

28 thoughts on “Mijn favoriete foto’s.

 1. Jongens zo’n schone foto’s, ik ben oprecht jaloers op uw gsm-foto-skills (ik kan zo’n foto’s zelfs niet nemen met mijn dslr -ik zou dan ook beter gewoon eens met dat dingen leren werken waarschijnlijk). Ik heb zo veel vragen over die foto’s, maar ik zal mij beperken tot die met die serre, waar is die genomen? Het ziet er zo’n serre uit als in de films, waarlangs ge na een strijd met vleesetende planten in een andere wereld terechtkomt ofzo.
  Anne-Sophie schreef laatst over Vind ik leuk #1My Profile

  1. Haha het zou kunnen! Maar die foto is genomen in de plantentuin in Gent. Echt super de moeite om eens te gaan bekijken (gelijk welke plantentuin waarschijnlijk) (en ’t is gratis!). En merci! ^^

  1. Haha my god ik dacht vanmorgen: ja ik zeg nog tegen Talitha dat ik maar wat doe en dan post ik de foto’s waar ik trots op ben :p maar ik doe echt maar wat he. Veel chance hebben!

 2. Wauuuuw, daar zitten prachtige foto’s tussen! Die plantentuin, hartjes! Heb je die close-ups ook allemaal gemaakt met je iPhone? Die wimperhaartjes, prachtig! En dat paddestoeltje ook!
  Elisse schreef laatst over Wat ik eet op een dagMy Profile

  1. M’n oog is met zo’n speciaal lensje (ben het kwijt ondertussen :p) en de paddenstoel is gewoon met m’n Iphone 🙂

  1. Zoveel meer heb ik er nu niet meer :p maar kan terug beginnen verzamelen hé 😀

  1. Mooi hé! Dat was op een ochtend bij mijn vriend thuis. Ik ben soms ook verbaasd over de foto’s die dan uit m’n telefoon komen :p

 3. Mooie foto’s. Soms moet je ook op het juiste moment op de juiste plaats zijn hé.

  1. Dankje Sandra! 🙂 die vind ik zelf ook heel tof! Ik maakte die met een speciaal lensje. Jammer dat ik het kwijt ben.

  1. Ik heb vaak dat het licht buiten wel goed is, maar dat de foto toch wat donkerder is dan ik wil. Maar ik los dat dan op met de VSCO app 🙂

 4. whaaaaaah! Ik vind ze allemaal heel mooi. Je hebt er een oog voor. En je achtergrond is ook perfect. Chapeau!

Comments are closed.