Mijn bucketlist.

Romy bracht me met haar bucketlist op het idee om er zelf ook eentje op te stellen. Zoals jullie misschien wel weten maak ik graag lijstjes maar heb ik het soms wat moeilijk met doelen halen. Mijn grootste doelenlijst is momenteel mijn Day Zero Project maar omdat dat allemaal heel haalbare doelen zijn, heb ik er niet zo’n moeite mee. Deze lijst is echt een verzameling van dingen die ik ooit wel eens zou willen doen maar waarvan ik vrij zeker ben dat het me niet zal lukken om hem volledig te kunnen doorstrepen. Dat vind ik ook geen probleem hoor maar het is wel leuk om eens over na te denken. Dus bij dezen: mijn bucketlist!

 1. Een roadtrip maken.
 2. Een bezoekje brengen aan een paar landen: Australië, de VS, Oostenrijk, Zweden, Noorwegen, Ijsland, Groenland en Schotland.
 3. Op citytrip naar Londen.
 4. Een cursus Frans volgen.
 5. Mijn eigen (web)winkel hebben.
 6. Een baby maken.
 7. Van ons huis ons droomhuis maken door een verbouwing.
 8. Trouwen met een ceremonie in een bos.
 9. In mijn eentje een nachtje op hotel.
 10. In mijn eentje een paar dagen op reis in een superdeluxe vijfsterrenhotel. All in uiteraard.
 11. Een vintage dressoir kast kopen.
 12. Een paar dagen in een tiny house logeren. Liefst op het strand of in het bos.
 13. Op reis gaan naar de Ardennen met de hondjes.
 14. Het Noorderlicht zien.
 15. Pianoles volgen.
 16. Dansles volgen.
 17. Een keer naar Disneyland Parijs gaan.
 18. De lening van ons huis afbetalen voor de einddatum van de lening.
 19. Een make-up workshop doen.
 20. Zoenen in de gietende regen.
 21. Minstens drie maanden in het buitenland wonen.
 22. Een etentje geven voor een paar vriendinnen.
 23. Een verjaardagsfeestje geven.
 24. Een nacht ergens gaan feesten waar niemand me kent en gewoon dansen.
 25. Een portret laten maken van mijn gezinnetje.
 26. Drie films na elkaar zien in de cinema.
 27. Een bloempot kopen voor al onze planten.
 28. Een boeket veldbloemen plukken.
 29. Minstens 1 ruimte in ons huis in het roze verven.
 30. Een poetshulp nemen.
 31. Mijn haar tot voorbij mijn boobies laten groeien.
 32. Een tatoeage nemen.
 33. Onze televisie weg doen.
 34. Een echt dagboek bijhouden. Met pen op papier.

Photo by Tamara Menzi on Unsplash

28 thoughts on “Mijn bucketlist.

 1. Leuke lijst met veel afwisseling. Deze lijst is echt ook 100% Irene met dingen die ik je ook wel zou zien doen. Go for it zou ik zeggen 😀

 2. Wat leuk dit kan zo mijn lijstje worden! Die landen wil ik ook enorm graag zien en rondreizen in Canada, mijn haar wil ik juist in een lange lob houden want dat lange (tot over mijn boobies) was ik enorm zat. En als ik mijn hair extensions in doe denk ik ook echt, Rachèl dit staat je niet meer haha. Dus nee, ik ga eerder korter dan dat ik weer langer wil! Fijn weekend meis

 3. Ohoh, meer dan de helft van wat je hier schrijft zou zo in die van mij kunnen staan 😉
  Gewoon beginnen doen en afvinken 😉

 4. Mooie bucketlist. Staan zeker dingen op die ik ook wel eens zou willen doen, en sommige dingen heb ik al eens gedaan. Tv weg gaat hier niet gebeuren denk ik. Mijn vriend kan/wil echt niet zonder, zelf kijk ik amper dus ik zou hem wel kunnen missen. Maar ik vind het prima, van mij hoeft hij niet weg.
  Jenn schreef laatst over Vega-test: De Vegetarische Slager ft. MoraMy Profile

  1. Achteraf gezien weet ik niet of ik echt een hele nacht zou kunnen dansen (ben een beetje een oma) maar ik wil het wel eens proberen 😀

 5. Yay, zo leuk dat je ook een bucketlist hebt opgesteld! En wat staan er veel mooie doelen en dromen op. Wat gaaf dat je in het bos wilt trouwen! Zo mooi en ik vind het ook echt bij jou passen 🙂 Een make-upworkshop en een keer naar Disneyland Parijs (dat is járen geleden voor mij) zouden ook wel een plekje op mijn bucketlist verdienen. Lijkt me heel tof om eens wat meer over make-up te leren! En Disneyland Parijs blijft een magische plek.
  Romy schreef laatst over 10 dingen waar ik (als bespaarder) wél wat meer voor betaalMy Profile

  1. Ik ben nog nooit in Disneyland geweest dus ik ben echt héél benieuwd naar hoe het daar is 🙂 En een make-upworkshop lijkt me sowieso interessant aangezien ik echt een groentje ben op dat gebied. Het is niet dat ik vaak make-up draag maar ’t lijkt mij wel leuk dat ik (als ik het zou doen) weet wat en hoe.

  1. I know, maar ik woon niet alleen natuurlijk en ik denk dat mijn vriend nog wel even tijd nodig heeft om op dat vlak op mijn lijntje te komen zitten :p

 6. Dag Irene
  Inmiddels heb ik zelf ook een goeie job gevonden en merk ik dat ik dubbel en dwars op mijn plaats zit. Ik wil je graag bedanken omdat je me tijdens die moeilijke in between jobs periode toch een groot hart onder de riem hebt gestoken. Ik heb er veel aan gehad dat je op mijn bericht gereageerd had en vanuit je eigen ervaring hebt gesproken, dat gaf toch moed. Sindsdien volg ik je ook met nog meer plezier, ik denk ook omwille van de herkenbaarheid breed genomen. Je schrijft over regelmatig zaken die gek genoeg ook in mijn leven spelen of hebben gespeeld , dat is fijn. Lang verhaal kort : heel hard bedankt, wat voor jou misschien een klein gebaar was, was voor mij een grote hulp op dat moment!

  1. Hé Johanna, awel ik vind het echt héél fijn dat je mij zo even op de hoogte brengt! Het doet mij echt deugd dat je er iets aan had en ik krijg het er helemaal warm van ^^ Merci <3 En blij om te lezen natuurlijk dat je nu echt op je plek zit bij je job.

Comments are closed.