MIJN BLOG BESTAAT 1 JAAR!

O H M Y G O D M E N S E N L I E F ! Hoe zot is dit! Mijn blogkindje is vandaag één jaar geworden! Één jaar! Ik vind het best een mijlpaal eigenlijk. Waar ik vroeger dacht dat een blog iets was wat ik graag wou, maar wat er toch nooit van zou komen, is het nu gewoon de werkelijkheid. Realiteit. Geen droom. Maar echt. Super echt! Hoera! Olépistolé! Je snapt het misschien maar ik ben echt super enthousiast! Maar serieus, hoe snel gaat een jaar voorbij? Niet normaal snel toch? Ik kan het gewoon bijna niet geloven. En waar ik dacht dat niemand m’n blog zou lezen, zijn er nu ongeveer 140 van jullie. CRAZYYYY! En ja, dat is sowieso niet zoveel als sommige andere blogs. Maar dat geeft niet. Ik ben heel blij met hoe het gaat. Heel blij. Gelukkig zelfs.

Hoe dat ging. Zo in het begin.

Een jaar geleden zat ik dus in Frankrijk en ik besliste gewoon om het nu maar echt te doen. Wel met een klein schopke onder mijn poep van mijn vriend. Haha. Maar ik deed het. Wist ik veel dat het één van de beste beslissingen in m’n leven zou zijn. Ik las al een tijdje blogs via Bloglovin’. En dat leek me toch geweldig. Maar ik durfde niet want stel dit en dat en zus en zo en holymoly beslissingen nemen? Nee danku. Maar soms moet je toch gewoon springen. Ik kocht een domein. Iets met het van de eerste keer voor echt willen doen. En de rest is geschiedenis. En nu denk je misschien dat het helemaal niet zo gek is om een blog te starten. Of niet zo speciaal. En dat valt ook eigenlijk wel mee. Maar toch was het wel een stap hoor! Ik ben heel onzeker. Over alles. Bijna alles. En om dan ineens zo, boef, mijn hele leven op internet te gooien. Daar had ik zin in. Maar het schrok me ook af. Vooral om de wat-zullen-andere-mensen-van-me-denkengedachten.

Maar jongens, boeien! Wat maakt het uit. Ik ben echt heel gelukkig met m’n plekje op internet. Heel gelukkig. Het is een uitlaatklep. Tegelijk binnen en buiten m’n comfortzone. Een plekje waar ik kan uitblazen. Enthousiast zijn over dingen. Vertellen over mezelf, want m’n leven is zo boeiend om te delen 😉 , ik kan vertellen over de dingen die me dwarszitten. Doelen stellen en dan niet nakomen. Of wel.

En dankje aan jullie.

Goed ja, ik kan nu ook wel zeggen dat ik niet schrijf voor jullie, maar voor mezelf. Maar uiteindelijk is het wel fijn dat jullie er allemaal zijn. En dat jullie reacties achter laten. En warempel, dat jullie je herkennen in de dingen die ik schrijf. Me steunen. Raad en tips geven. Super fijn! Ik voel me serieus een heel ander mens sinds 19 september 2016. Ik vind het gewoon keigek. Te gek. Dus DANKU SCHATJES! Ik zie jullie graag.

Foto door rawpixel via Unsplash

32 thoughts on “MIJN BLOG BESTAAT 1 JAAR!

  1. Wooohoo gefeliciteerd Irene. Je doet dat supergoed. Wanneer ik feedly check, bekijk ik altijd eerst of er iets nieuws op jouw blog staat. Het is zo lekker toegankelijk wat je schrijft en zo open. Ik ben blij dat ik je blog heb ontdekt! 🙂

  2. Gefeliciteerd, je schrijft ook heel leuk! 🙂 Ik ben deze zomer pas begonnen met bloggen, maar ik herken me zo erg in dit verhaal, haha! Ik zat er ook al een tijdje mee in mijn hoofd, maar vond het zo eng om te bloggen over mijn leven als single: sleur ik mijn dates erbij op mijn blog, wat met anonimiteit en vooral – wie is daar in godsnaam geïnteresseerd in? Maar intussen vind ik het echt geweldig 🙂
    Sam – singlereadytomingle schreef laatst over Goede wijn en poeperkesMy Profile

    1. Ik vind jouw blog ook echt geweldig dus blijf ook verder doen alsjeblieft! 😀 Ben blij dat je er bij bent! 🙂

Comments are closed.