Mei in foto’s

Mijn god. Dit kunt ge dus echt niet menen hé. Ik had deze post al gemaakt. En nu is ie weg. Dus ja. Ik begin gewoon opnieuw! Deze maand geen uitgebreid overzicht. Ik heb er eerlijk gezegd gewoon geen tijd voor om alles bij elkaar te zoeken. Maar dan zorg ik er wel voor dat m’n eerste post kwijt raakt zodat ik alles opnieuw moet doen en dus toch dubbel zoveel tijd kwijt ben. Goeien bal! Ik vind het tegenwoordig moeilijk om al m’n balletjes in de lucht te houden. Werken. Bloggen. Studeren. Huis. En dan schiet het bloggen er vaker bij in. En het studeren eigenlijk ook. Maar ssht. Ik heb daar vorig weekend werk van gemaakt. Komt allemaal goed! Na mijn werk ga ik altijd meteen naar ons huis. Om te klussen hé. Nu niet dat ik echt bergen verzet, maar oké. En dan kom ik ‘s avonds met mijn vriend bij hem thuis. Rond een uur of 9. En dan wil ik eigenlijk gewoon slapen. En eerst nog een beetje lezen. En River Monsters kijken. Haha. Maar ik neem het er allemaal graag bij. Want hallo?! ‘t Gaat dus om O N S   E I G E N   H U I S   hé. Crazy!

In mijn playlist van mei staan best veel liedjes van Liefde voor muziek. Dat vond ik dus werkelijk waar een prachtig programma. Ik weet niet of mijn Nederlandse lezers dit kennen. Maar het programma gaat over 8 artiesten en elke week is het de beurt aan de liedjes van één artiest. Bijvoorbeeld Josje. Of Isabelle A. Of Gers Pardoel. En de andere artiesten kiezen een liedje uit doen er dan hun eigen ding mee. En nu ben ik helemaal fan van Isabelle A en Lady Linn! Vooral het liedje dat Lady Linn coverde van Gers Pardoel. k i p p e n v e l ♥  En het nieuwe liedje van Selena vind ik ook heel tof. Oh en van Miley ook! Ben blij dat ze er weer is. Sorry. Not sorry.

Deze maand was best druk. Maar ook heel fijn. We kochten ons huis (hoogtepuntje!). Ik was echt zo enorm zenuwachtig bij de notaris! Niet te doen. Net alsof we gingen trouwen. En ik weet dan al niet hoe dat voelt want dat heb ik dus ook nog niet meegemaakt. Maar ‘t komt vast in de buurt! We gingen meteen aan de slag in ons huis. Deze week maken we onze woonkamer af. Meubeltjes verhuizen enz. Maar in mei heb ik mezelf een lamme arm geverfd. En geschrobt. Geverfd omdat onze muren niet wit wilden worden. En de verf niet meewerkte. En geschrobt omdat we de vloer gingen verven. En het dus “niet zo erg is als er een beetje verf op de vloer ligt”. Wat dus resulteerde in de hele vloer onder de verf. Maar nu gaan we de vloer toch nog niet verven. Dus moest al de gemorste verf weg. Met een schuursponsje. Joy.

 We gingen een lang weekend kamperen in Nederland. Wat echt super ontspannend was.

♡  Ik studeerde een beetje.

♡ Ik had een paar emotionele dipjes. Als in, huilbuien uit het “niets”. Dat ik dan een beetje neerslachtig ben maar wel nog oké. Maar dan bots ik met m’n hoofd tegen de autodeur. Sluizen open! Maar daarna had ik ineens echt superfijne dagen op m’n werk. Dus was alles ook weer snel beter.

♡ Ik maakte kennis met onze 87645312 tuinpoezen. Waaronder eentje dus heel eng is vind ik. Die poes zou gewoon bij ons binnen komen. Het beestje is totaal niet bang. Ik weet ook niet wat ik er mee aan moet vangen. ‘t Lijkt tegelijk alsof ie vrienden wil zijn en mij wil opeten. Tegelijk. Dus ik heb ‘m voorlopig maar weggejaagd. Ik wil ook niet dat ie ineens in onze woonkamer zit ofzo. Vooral omdat we zelf ook twee poezen mee gaan verhuizen naar ons huis.

♡ We kochten een biljart. Waar we eigenlijk zelf nog niet zo veel op gespeeld hebben. Vooral een van mijn schoonbroers maakt er nu gebruik van.

Ik ging met een vriendin naar een Italiaans restaurantje. Waar ik super lekker penne arrabiata at.

Ik ben helemaal verliefd op mijn vriend zijn auto. Al vind ik het nog altijd wennen om zonder versnellingen te rijden. Haha. Je hand en voet gaan automatisch dingen doen uit gewoonte. Maar ‘t begint te komen ondertussen.

We kochten ook een wasmachine en een vaatwasser trouwens. Ik voelde m’n volwassenheidsgraad ineens met honderd punten stijgen! En ik heb ontdekt dat ik dweilen en stofzuigen toch niet zo stom vind als ik dacht.

En ik hou zo van dit weer! Misschien niet zo zeer van die enorme hitte. Waardoor ik me al ongeveer twee weken in een permanente staat van lichte zweterigheid bevind, maar dat het zo lang licht is. Hemels. En dat het ‘s morgens al licht is als ik op sta. Hemels. Echt. Ik leef precies meer ofzo.

Het lijkt alsof mei heel lang heeft geduurd. 9 mei, de dag dat we bij de notaris gingen tekenen, lijkt een eeuwigheid geleden. En tegelijk is het toch ook weer super snel gegaan. Ik leef ook al bijna een maand vanuit duizendeneen plastic tasjes met kleren. Dus ik ga heel blij zijn als ik alles kan verhuizen naar het huis. En tegen dat dat in orde is, is er ook alweer een maand voorbij waarschijnlijk. Haha. Kan iemand het nog volgen?

Wat was jouw hoogtepunt deze maand?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 thoughts on “Mei in foto’s

 1. Haha, dat programma bestaat in Nederland ook, het heet Beste Zangers (dan is Liefde voor Muziek toch bescheidener, typisch weer :))
  Nog veel succes met klussen en veel plezier met samenwonen!

 2. Dit overzichtje was toch best lang. Je kunt het niet laten :p Spijtig dat je wat emotionele dipjes had maar wel fijn dag je dit deelt met ons. Soms twijfelt een mens zo en denk je dat je de enige bent die zich soms bleh voelt…
  Nog heel veel sterkte en voorspoed gewenst in jullie huisje! Alles komt wel op z’n plooi!
  Mijn hoogtepunt was sowieso het behalen van mijn vast rijbewijs op 30 mei 😀

  1. Haha, je bent echt niet de enige met dipjes hoor. Ik heb dat regelmatig. Ben snel van mijn melk door dingen.
   En dat is echt een super zot hoogtepunt! Ik was ook zo blij toen ik daar eindelijk van af was. Jongens jongens!

 3. Hahaha, je voelt je echt zo veel volwassener hé, door die ‘grotemensen-aankopen’! Ik heb dat gevoel ook, dus je blogpost is heeeel herkenbaar. Al is een huis nog net iets anders dan een appartement denk ik 😉 Hoe leuk dat jullie een vijver in de tuin hebben! Ik denk dat jullie huisje echt enorm mooi is. Hopelijk lukt het wat bij de verbouwingen! Ik weet niet of ik zoiets goed zou kunnen volhouden, haha, ons appartement blijft nu zo wat steken qua ‘ingerichtheid’. Helluup, haha! Liefs 🙂

  1. Haha ja, voor mij moet het ook niet meer te lang duren eigenlijk. Al valt het nu wel weer mee aangezien we gewoon in de living kunnen. Dan heb je toch een beetje ‘t gevoel dat je al kan leven ofzo. Haha :p Anders is het echt nog een soort van kamperen.

 4. Ik vind het erg leuk, die manier van foto’s laten zien. Ben je al een ietsie pietsie beetje gewend aan het samenwonen, of voel het nog niet ‘echt’?

  1. Ik heb niet echt moeten wennen eigenlijk. ‘t Ging allemaal vanzelf! ^^ Waar ik wel heel blij om ben. Maar ondanks dat voelt het soms toch wel nog gek hoor 🙂