Lucardi | Nieuwe sierraden

Niet echt een “officieel” goed voornemen, maar toen het nieuwe jaar een week of twee bezig was, besliste ik om vanaf nu vooral te investeren in juwelen die wat duurzamer zijn. Dat neemt niet weg dat ik niet af en toe nog iets op Aliexpress zal bestellen (teveel leuks daar!), maar ik vind het wel een fijn idee dat ik dingen in m’n oor steek die van mooie kwaliteit zijn. Eigenlijk ook vooral omdat ik in m’n tweede oorgaatjes niet echt prul kan verdragen. Het is alsof de mensen van Lucardi in m’n hoofd kunnen kijken, want net toen kreeg ik een mailtje met de vraag of ik een paar juweeltjes wou uitzoeken. Hell yeah!

Lucardi.

In de webshop van Lucardi vind je echt een hele shitload aan mooie juweeltjes. Ze hebben eigenlijk voor iedereen wel iets. Ringen, oorbellen, kettinkjes, vriendschapsdingetjes, horloges en zelfs trouwringen. Ik moet zeggen dat ik zelf nog maar één keer eerder iets hoorde over Lucardi en dat was via een andere blog. De naam riep bij mij niet heel veel dingen op. Ik dacht wel dat het assortiment een beetje oubollig zou zijn. Dat gevoel heb ik namelijk al snel als ik denk aan een juwelier. Oeps.

Mijn nieuwe juwelen.

Zoals je ziet zijn de juweeltjes mooi verpakt in elk hun eigen doosje, wat er ook héél mooi uitziet. Als je de juwelen als cadeautje koopt voor iemand, kan je ze zeker daar in laten zitten. Maar het is natuurlijk wel gewoon karton (van mooie kwaliteit, dat wel).

Zelf keek ik als eerste bij de Bali collectie. Ik moet zeggen dat ik bijna alles daarvan heel mooi vind. Dus de keuze was nog best moeilijk, maar ik ging voor de oorbelletjes met het zwarte steentje in. Ik had in gedachten dat ik deze in mijn tweede oorgaatjes kon doen. Daarnaast koos ik een minimalistisch paar oorbellen met een kettinkje aan, een paar sterretjes (love sterretjes!) en een kettinkje met een soort maantje aan.

Excuses voor de ietwat onscherpe foto’s. Ik heb niet echt een professionele camera dus ik gebruik m’n Iphone.

Ik vind de juweeltjes echt héél mooi en ben er meer dan blij mee. Zoals je op de foto bovenaan kan zien, draag ik de zwarte oorbelletjes en die met het kettinkje en ik vind ze heel leuk staan. Ondanks dat ze allemaal heel fijn zijn, voelt de kwaliteit wel gewoon super goed aan. En het mooiste is de prijs. Ik kreeg deze natuurlijk opgestuurd, maar ik zou ze ook gewoon zo kopen omdat het heel zachte prijsjes zijn momenteel.

Vroeger was ik altijd van de heel opvallende oorbellen en dat vind ik nog altijd wel mooi, maar zo’n simpel oorbelletje is toch wat gemakkelijker te combineren en staat wat volwassener vind ik. Ik had al een paar minimalistischere paren gekocht, maar ik ben blij dat ik nu oorbellen heb die wat meer kwaliteit hebben en hopelijk langer meegaan.

Nog meer moois.

Omdat ik het zelf moeilijk vond om te kiezen, zet ik hieronder nog een paar mooie dingen van de website op een rijtje. Ik denk dat ik de groene oorhangertjes uit de Bali collectie nog zelf ga bestellen want die vind ik ook echt prachtig. Vroeger was ik altijd meer van de gouden juwelen, maar mijn voorkeur gaat tegenwoordig weer even uit naar zilver, al vind ik beide horloges ook écht prachtig. En nu is het natuurlijk het moment om iets moois voor jezelf te kopen (of aan je vriend(in) te tonen wat je mooi vindt) want nog 7 dagen en het is v-day! 😉

 1. Bali hangertjes met amazonite | 2. Bolletjesring |  3. Ringetjes met sterretjes |  4. Gouden Casio horloge | 5. Maantjes | 6. Guess Forever & Always bangle | 7. Armband met zwarte agaat | 8. Zilveren Bali ring met roze quarts | 9. Roze Casio horloge | 10. Ring met open cirkel

Wat is jouw favoriet? En kende je de webshop al?

Ik heb deze juwelen opgestuurd gekregen, dit beïnvloed mijn mening niet. Ik ben oprecht heel enthousiast!

13 thoughts on “Lucardi | Nieuwe sierraden

 1. Oh, de combinatie die je aanhebt op de foto is echt supermooi! Ik heb er zelf ook zulke van i.Ma.GiN Jewels (degene die je in je ‘gewone’ gaatje hebt steken dus, haha). Ga ik morgen nog eens dragen, heb ik net beslist 😉 Ik twijfel ook wel voor een tweede gaatje omdat ik die subtiele, minimalistische oorbellen daarin altijd zo leuk vind, maar op de een of andere reden denk ik altijd dat zo’n tweede gaatje niet bij mij past of zo, haha.
  Sam – singlereadytomingleblog schreef laatst over Ah, but what if it does.My Profile

 2. Ooh, ik vind vrijwel alles wat je hier laat zien mooi. Ik ben zelf altijd fan geweest van de meer simpele juwelen dus dit zijn dingen die ik ook allemaal zou uitkiezen. Ik heb Kristof nog geen hints gegeven voor Valentijn dus misschien toch eens tonen, ja. Haha.
  Sarah schreef laatst over Waarom ik zo intens kan genieten van reizen?My Profile

  1. Haha ik ook tegen David: ‘David, als je mij ooit nog eens een cadeautje wil kopen: dit en dit en dit vind ik allemaal leuk!’. Haha :p

 3. Wat een prachtige sieraden heb je uitgezocht! Ik vind vooral de oorbellen die je in je eerste gaatje draagt heel mooi. Zelf ben ik ook gek op zilveren sieraden, het liefst van dit soort subtiele oorbellen 🙂

  1. Ja die vind ik zelf ook heel mooi! Maar eigenlijk vind ik ze allemaal super tof. Het kettinkje heb ik ook super vaak aan!

Comments are closed.