Lijstje met fijne blogposts

Al jaren ben ik een fervente blogjeslezer. Toen ik eindelijk de stap durfde zetten om er zelf aan te beginnen, bleef ik blogjes lezen. Ware het iets minder frequent. Ik moet nu ook mijn vrije tijd aan m’n eigen blog geven. En sinds ik in m’n huis woon en zelf moet zorgen voor m’n eten, gaat dat blogjes lezen nog iets minder vaak. Ik zit soms dagen achter. Maar dat mag de pret niet drukken. Vandaar, vandaag een lijstje met fijne blogjes. En ook een filmpje.

Hobbels en bobbels – De Groene Meisjes

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet alle posts lees van Merel. Ben wel superfan van de podcasts! Maar een tijdje geleden schreef ze Hobbels en bobbels over, nou ja hobbels en bobbels hé. En ik vond het echt een heel mooie post. Eerlijk. En heel herkenbaar! Ik denk dat iedereen zich herkent in wat Merel schrijft. I E D E R E E N! En eigenlijk moeten we allemaal meer selfloven.

Charisma aanleren – SoChicken

De blog van Jelle is echt één van m’n all time favorites voor als je even wat inspiratie en motivatie nodig hebt om kleine dingen aan te passen. En je leven dus net dat tikkeltje fijner te maken. Of makkelijker. Of om jezelf even een schop onder je kont te geven. Ik vind werkelijk 99% van zijn blogjes super interessant. Laatst las ik een blogje in verband met charisma aanleren. Boeiend toch? Ik vind de tips heel bruikbaar. En ook niet al te moeilijk om effectief toe te passen. Perfect!

10 kilo zwaarder en veel gelukkiger – Vera Camilla

Deze past eigenlijk in het kraampje van m’n eerste aanrader. Dit is een filmpje van Vera! Ik vind Vera echt een super zalige vrouw. Ze maakte een filmpje over hoe ze nu in haar vel zit, nu ze 10 kilo zwaarder is. Maar wel veel gelukkiger dan ooit! En eigenlijk beseft ze nu dat het leven gewoon veel te kort én kostbaar is om heel de tijd met je gewicht bezig te zijn. Ze wil gezond en gelukkig zijn. Zich goed voelen in haar vel. En dat vind ik een prachtig doel. En een prachtig inzicht!

Duurzaam ondergoed – Ikbenirisniet.nl

Yay! Van Iris word ik blij! En zeker als ze mooie dingen deelt. Zoals dit duurzame ondergoed. Ik vind het dus sowieso al moeilijk om deftig ondergoed te vinden. Maar ik had eerlijk gezegd zelfs nog niet over duurzaam ondergoed nagedacht. Thank god voor Iris! Nu ben ik niet zo’n mega duurzaam meisje. Maar dit ondergoed ziet er echt én prachtig én comfortabel uit. En ik heb comfy nodig! Haha.

30 day challenges – Vakervrolijk.nl

Romy schreef echt een super toffe post met allemaal uitdagingen. Voor als je zelf een beetje inspiratie kan gebruiken. Zoals ik. Doordat ik verhuisde, verloor ik m’n uitdagingen boekje. Dat komt vast nog wel uit. Maar voorlopig moet ik het dus even zonder stellen. En dan is deze post met uitdagingen echt m’n reddende engel.

Heb jij nog aanraders?

Foto bovenaan door  Anete Lūsiņa via Unsplash

2 thoughts on “Lijstje met fijne blogposts

Comments are closed.