Lijstje met dingen die ik deze zomer wil doen

Nog een kleine drie weken en het is weer zomer. Iets om naar uit te kijken! Ik ben voor altijd een lijstjesmeisje dus ook voor deze zomer kon een lijstje met leuke dingen niet ontbreken. Het lief en ik hebben samen een maand vakantie. Ik vermoed dat die voor een groot deel zal bestaan uit klussen in huis maar daarnaast moeten we ook ruimte maken voor leuks hé.

Lijstje met dingen die ik deze zomer wil doen

1. Zelf echte donuts maken
2. Met D naar een zoo
3. Eens koken vanop een vuur in de tuin
4. Gaan ontbijten/brunchen
5. Eens verven met D
6. Een verjaardagsfeestje voor D organiseren
7. Een hele dag lezen
8. Bootje varen
9. Onze huwelijksverjaardag vieren
10. In het eerste boek van De Zeven Zussen beginnen
11. Zelf scones maken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 thoughts on “Lijstje met dingen die ik deze zomer wil doen

 1. Fijn lijstje! Ik bedenk me net dat ik er ook een ga maken. Leuk om naar iets uit te kijken én de voorpret is ook al fijn. Op de mijne neem ik sowieso het ‘gaan ontbijten/brunchen’ en ‘scones maken’ over. Het lijkt me leuk om onze eerste date over te doen alleen dan met de baby erbij en ik wil graag nog eens naar een wildpluktuin. X

 2. Ooh, wat leuk dat jullie zo’n lange vakantie hebben om naar uit te komen! Da’s al eens echt een deftige periode jong, met voldoende tijd voor jezelf en ook om wat klusjes te doen zonder dat je het gevoel hebt dat je alleen maar dat aan het doen bent. Super veel succes met je lijstje, maar dat komt -jou kennende- helemaal goed. Nu al benieuwd naar je donuts en wat je vindt van de Zeven Zussen boeken, want die ben ik ook aan’t overwegen!

 3. Leuk lijstje! Ik moet er ook een maken voor als ik straks ouderschapsverlof opneem. Ben erg benieuwd naar hoe het donuts maken je zal bevallen. Daar heb ik me nu nog nooit aan gewaagd.

 4. Wat gaan jullie allemaal doen in huis? Hopelijk is er ook genoeg tijd voor leuke dingen, dat moet je maken. Fijn vooruitzicht. Vind je ook altijd dat de laatste weken voor de vakantie het zwaarst zijn? Zodra mijn vakantie in zicht is, ben ik plots echt aan toe, haha.

  1. Onze benedenverdieping wordt aangepakt: de keuken en woonkamer wisselen van plek en de nieuwe woonkamer wordt iets uitgebreid.
   En ja, in die laatste weken ben ik al in vakantiemodus en vind ik het moeilijk om me nog echt goed te focussen.

 5. Amai, een maand vakantie, zalig! Ooit moet ik mij toch een job vinden waar ik een maand kan pakken en dan nog vakantiedagen over heb hahaha. Leuke plannen ook! Geen zeetje dit jaar haha?

  1. Er zit ook een week onbetaald verlof bij ze, het zou anders ook niet lukken 🙂
   We zullen waarschijnlijk weleens naar zee gaan maar dat zet ik er altijd op, dat wordt misschien ook saai.