Lijstje met boeken die ik graag wil lezen

Sinds eind vorige week heb ik opnieuw een abonnement genomen op Kobo Plus. Ik weet het, ik weet het – ik weet het echt – ik ging eerst al mijn fysieke boeken uitlezen maar ik vond daar nu zo niet echt mijn goesting in. Een rondje Bol leerde me dat veel van de boeken op mijn verlanglijstje beschikbaar zijn in Kobo Plus dus besloot ik dat ik wel weer tien euro per maand kon missen.

Als eerste

Als het bloedt van Stephen King.
Dingen anders doen van Lianne Keemink
Brooklynaire van Sarina Bowen

Ik ben niet zo van het multitasken – behalve blogposts typen / lezen en tv kijken, zalige combi vind ik – maar ik ben dan wel weer iemand die meer dan één boek tegelijkertijd leest. Momenteel ben ik in deze drie boeken aan het lezen dus die wil ik dan ook graag uitlezen.

Ik heb niet altijd zin om een zelfhulpboek in een zitting uit te lezen en me alleen met dat boek bezig te houden. Ik vind dat meer iets voor tussendoor en ik moet er echt voor in de stemming zijn.

Brooklynaire kon ik gratis downloaden via de nieuwsbrief van de schrijfster, in dit genre toch een van m’n favorieten. Ik heb alle vorige boeken uit deze reeks ook gelezen dus ik was wel blij met deze! Ik lees ‘m vooral in bed, een hoofdstukje per keer.

Als het bloedt won ik via Instagram en dat zijn eigenlijk vier verhalen in een boek. Vandaar dat ik er ook al in begonnen ben – en ook gewoon omdat ik nieuwsgierig was naar meer Stephen King. Het stelt tot nu toe nog niet teleur!

Daarna

Best een lijst wel! Ik vind het bijvoorbeeld fijn om door m’n lievelings virtuele boekenwinkel te klikken en alle boeken te openen die ik interessant vind lijken. Daarna lees ik alles door en zet ik de boeken die ik na mijn kleine onderzoekje nog steeds interessant vind op mijn e-reader. Het gevolg is dat ik dus niet een of twee boeken download maar ineens een stuk of tien.

Nu, ga ik al deze boeken effectief lezen? Misschien wel, misschien niet. Maar op dit moment staan ze alleszins wel op mijn leeslijst. Een paar boeken zoals Woman up, Handboek voor mindere dagen en Op je lijf geschreven stonden al een tijdje op mijn wishlist, andere boeken wil ik graag lezen om bij te leren (zoals Hallo witte mensen en Waarom ik niet meer met witte mensen over racisme praat) en de rest prikkelde gewoon mijn nieuwsgierigheid.

Maaaar dus eerst nog even die andere drie boeken uitlezen!

Heb jij al een van deze boeken uit?

Alle foto’s van Bol.com behalve de twee bovenste (eigen foto’s).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + 14 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 thoughts on “Lijstje met boeken die ik graag wil lezen

  1. Ik wilde altijd meer zelfhulpboeken lezen om slimmer te worden. Maar dan merk ik halverwege het boek dat het me minder ligt dan fictie. En dat maakt mij niet dommer. Lezen is alleen goed als je geniet ervan, want uiteindelijk leer je alsnog dingen bij. Ook uit simpele verhalen. Nu onze bibliotheek weer open is, heb ik mijn abonnement op Kobo stopgezet. Ik ben en blijf een persoon die een fysiek boek ik handen wil hebben
    Nikita schreef laatst over Week in beeld | 17My Profile

  2. Het boek van Reni Eddo-Lodge is echt een aanrader! Ik heb het meer dan een jaar geleden gelezen en denk er nog geregeld aan. De laatste weken vooral natuurlijk.
    Ik klik ook graag online rond, maar neus ook graag rond in de winkel, heerlijk vind ik dat. Enige nadeel is dat mijn te lezen lijst maar blijft groeien en groeien. X

  3. Dat Kobo abonnement is echt top! Ik lees toch makkelijk 3 boeken per maand dus die 10€ haal je er dan zeker uit. Voor de nieuwste boeken is het soms maanden wachten maar dat heb ik er wel voor over. Mijn te lezen-lijst is toch eindeloos 😀
    Moederschip schreef laatst over 87 dagenMy Profile

  4. Ik heb die van Delia Owens vorig jaar gelezen, ik vond ‘m erg goed! Ik lees op dit moment een lekker makkelijke roman van dezelfde schrijfster die de Sweet Magnolia boeken heeft geschreven (vond de serie erg leuk!), Atomic Habits (een ‘zelfhulp’ boek en tot nu toe erg aan te raden!). Meestal lees ik 1 fictie en 1 non-fictie naast elkaar, maar ik ben nu ook begonnen in Me & White Supremacy vanwege de huidige ontwikkelingen. Alle drie verschillend genoeg van elkaar dat ik ze niet door de war haal :’)