Liebster award

Ja mensen, een tijdje geleden kreeg ik een heel lief mailtje van Michelle. Of ze me mocht nomineren voor een Liebster award? Euhm ja hoor! Hihi (DANKU MICHELLE!). Hierdoor was ik wel een beetje overdonderd. Én aangenaam verrast natuurlijk! Al had ik eigenlijk in het begin niet echt een idee van wat dat nu precies was. Als je genomineerd wordt door iemand, vindt die persoon je blog leuk, mooi, interessant (leerde ik van Michelle). Het is dus een virtuele award voor bloggers. Op die manier leer je de persoon achter de blog beter kennen én ontdek je nieuwe blogs. Dubbel leuk dus. Al denk ik dat jullie me ondertussen al vrij goed kennen 😉 Ik las ergens dat het gaat om beginnende bloggers, maar ik kies gewoon mensen uit die ik leuk vind. Lekker rebels hé.

Het komt er op neer dat Michelle mijn blog dus leuk vindt (YES! Vreugdedansje!). Zij heeft in haar nominatieblogje een aantal vragen gesteld die ik moet gaan beantwoorden. En ik mag dus zelf ook een paar vragen kiezen voor de mensen die ik dan zelf weer nomineer. Ik vind het precies moeilijk om dit een beetje deftig uit te leggen, maar via de regels hieronder is het volgens mij wel goed te snappen. Haha.

De regels

1 Bedank je diegene die jou genomineerd heeft en plaats je een link naar zijn of haar blog

2 Beantwoord je de vragen die door diegene die jou heeft genomineerd zijn gesteld

3 Maak je zelf een lijstje met nieuwe vragen voor de bloggers die jij gaat nomineren

4 Maak je een lijst met blogs die jij nomineert

5 Stel je de blogs die je nomineert van de nominatie op de hoogte

6 Benoem je in je blog de regels zodat de genomineerden weten wat er verwacht wordt

7 Plaats een foto van de award op je blog

De vragen van Michelle:

Wat lees jij het liefst op de blogs die je volgt? (denk aan maatschappelijke kwesties, reisverslagen, fotoverslagen etc)

Persoonlijk vind ik overzichtjes van weken en maanden heel fijn. Foto’s mogen! En verder lees ik heel graag persoonlijke verhalen en shoplogs!

Op welke momenten voel jij je het gelukkigst?

Ik voel me het gelukkigst als ik bijvoorbeeld op een simpele doordeweekse avond iets heel fijns kan doen. Net omdat het dan op een doordeweekse avond is en je eens uit die “sleur” komt van alledag. En sowieso als ik met mijn vriend iets leuks kan doen. Zo kijk ik altijd erg uit naar onze weekends omdat we dan gewoon keiburgerlijk boodschappen gaan doen en een beetje in de stad rondlopen. Haha. Voor mij niet te speciale dingen om gelukkig te zijn.

Wat is het meest spannende wat je hebt gedaan in je leven?

Haha oei. Goeie vraag. Ik ben niet zo van de super spannende dingen 😉 Ik kan me ook serieus geen enkel echt spannend ding wat ik deed voor de geest halen.

Lees je graag? Zo ja, welk boek moet iedereen gelezen hebben volgens jou? Zo nee, jammer 😉

Oh ik lees héél graag! Tegenwoordig ben ik wel meer van het boeken luisteren dan van echt lezen. Maar ik heb er vorige week toch wel weer een echt boek bij genomen. Geleend  van m’n mama. Persoonlijk vind ik One day echt een heel mooi boek. Het is ondertussen al een aantal jaar geleden dat ik hem nog las, maar ik wil het heel graag nog een keer lezen. Vond het echt een prachtig verhaal. Het boek is ook verfilmd maar dat viel me nogal tegen helaas. Daarnaast vind ik sowieso de Harry Potters een gigantische aanrader, maar ik kan me ook bijna niet voorstellen dat er mensen zijn die ze nog niet gelezen hebben. Bridget Jones’s Baby vond ik ook heel leuk. Echt een tof boek als je iets leuks wil lezen (en ga de film ook kijken!). Sowieso vind ik Bridget Jones leuk. Oooh en ik zou bijna The Silver Linings Playbook vergeten.

In hoeverre ben je veranderd als je kijkt naar hoe je was tien jaar geleden?

Ik vind dat ik heel erg mezelf ben gebleven en toch ook heel erg veranderd ben. Ik ben bijvoorbeeld veel zelfzekerder (en ik ben dan soms nog heel erg onzeker dus je moet niet vragen hoe het tien jaar geleden was 😉 ). En ondanks dat ik op sommge vlakken totaal niet weet wat ik wil, weet ik algemeen wel beter wat ik wil. Does that make sense?

Ik nomineer:

Talitha – Talitha heeft een blog

Arjanne – a sky full of stars

Sarah – hostesarah

Evelyne – evelynevergote

Sam – Single & ready to mingle

De vraagjes:

  1. Waar kan je echt intens gelukkig van worden?
  2. Wat zijn je favoriete liedjes? Aller tijden!
  3. Had je 1 miljoen, wat zou jij dan doen?
  4. Welk dier zou jij zijn? (En je mag geen kat / hond / konijn kiezen 😉 )
  5. Wat is je favoriete kledingmerk?

Aah spannend! Ik ben nu al super benieuwd om iedereen z’n blogjes te lezen met de antwoorden op m’n vraagjes!

7 thoughts on “Liebster award

  1. Ik moet hoog nodig weer eens de tijd nemen voor een boek. Heb sinds de vakantie niks meer gelezen terwijl het zo ontspannen is.

  2. Aaah. Zo leuk om te lezen! Proficiat met je award en heel erg bedankt voor de nominatie. Hij komt zeker ook, met veel trots, op mijn blog terecht 🙂 Plezante vragen heb je bedacht. Die ga ik dus met veel liefde beantwoorden! Yay 🙂
    Sarah schreef laatst over Top 17 van 2017My Profile

Comments are closed.