Leuke blogs om te volgen

Blogjes lezen. Het is een semi vast avondritueel. En ook een weekendritueel. En soms ook een ochtendritueel. Je snapt het. Ik lees best veel blogs. Allemaal hele leuke natuurlijk. Maar ik vond het wel eens tijd om eenn paar van m’n medebloggers in de spotlight te zetten. Dus hier een (waarschijnlijk) eerste deel van een lijst geweldig leuke blogs. En bijhorende bloggers natuurlijk 😉 Dus neem er iets lekkers bij om te eten (chocola) en te drinken (citroentheetje. Oh of een Oranginaatje!). Je kan op de titeltjes klikken om naar de blog te gaan!

aylovelife.nl

Dit is de blog van Ayla. Ayla is leuk. Dat ga ik sowieso zeggen over alle volgende blogs. Maar het is nu eenmaal een feit. Ayla schrijft over neusdouches, klussen in haar huis, Netflix, kip-kikkererwtenburgers en ontpillen. En nog veel meer andere dingen. Leuke dingen. Voor elk wat wils! En ze is ook lekker nuchter. En grappig. Ik lig vaak in een deuk om haar manier van schrijven.

bysilke.be

Silke is ook leuk! Ik ben nu wel verplicht van het elke keer te zeggen natuurlijk. Maar ’t is wel gemeend. En Silke is een Belgje zoals ik. Dus dat is extra leuk (nee oké. Ik zie m’n Nederlandse collega’s even graag!!!). Silke heeft een super leuke stage mogen volgen bij de Belgische televisie. En die blogjes vond ik echt heel leuk om te lezen! En verder maakt ze lieve lichtpuntjeslijstjes. En geeft ze je een kijkje in haar leven als samenwonende student. Oja en ze maakt nog eens prachtige foto’s ook!

clairecodi.nl

Claire is ook leuk! 😉 En zo’n schat! Ze schrijft over dierproefvrije dingen en vegan eten. Een groen meisje! Ik ben zelf niet zo’n groene chick. Maar ik vind het wel super inspirerend om haar posts te lezen! Ze zetten me wel aan om een beginnetje te maken. Zo had ik veel aan haar artikel over wasbare wattenschijfjes (staat op m’n lijstje!). En haar duurzame kledingchallenge. Oja en haar artikels over het wassen van je haar met haarzeep. Ook heel boeiend! Ze schrijft ook gewoon eerlijk hoe dingen haar vergaan. En dat waardeer ik enorm!

etalles.nl

Anne is leuk! 😀 Ze schrijft niet super veel blogjes. Maar als ze schrijft, zijn het echt pareltjes. Pareltjes zeg ik! Er hangt ook zo’n fijn sfeertje op haar blog. Alsof alles helemaal oké is. En die foto’s! ♥♥♥ Haar blog gaat gewoon over haar eigen leven. En dat maakt hem net zo prachtig! Ik kan er niet veel extra over zeggen. Behalve dat ik er heel lyrisch over ben!

omdatikdatwil.nl

Dit is de blog van Sanne. Die echt supermegaformidastischprachtigmooie analoge foto’s maakt. En ook heel leuk is. Duh. Sanne maakt zelf avocadoplantjes. Ze deelt lekkere vega(n) receptjes. (Ik weet trouwens niet wat dat is hé. Ik volg heel veel vega(n) bloggers en ik ben zelf wel een ‘vleeseter’. Ik zet het tussen haakjes want dat stelt bij mij niet veel voor. Maar ik eet toch wel vlees.) En ze deelt tips voor alle groentjes die graag ook vegan willen worden.

thankgoditismonday.nl

Melleeeeeee! Niets tegenover de rest van de bloggers, maar Melle is wel m’n all time favorite denk ik. Ze is leuk (jullie snappen denk ik ondertussen wel dat deze lijst helemaal leuk is hé?). Zowel online als offline. Dat weet ik want ik had de eer haar een keer te ontmoeten. Op m’n eigen initiatief. Wat heel gek is want ik ben niet zo avontuurlijk normaal. Melle schrijft echt super motiverende artikelen. En daarbij vertelt ze ook gewoon hoe zij dingen beleeft. Wat heel herkenbaar is. En en ze is nu ook gestart als coach. Correctie: confettistrooiende coach. Ik vind haar echt een megainspirerende persoonlijkheid. Mét een fijne kledingstijl! 😀

vakervrolijk.nl

Last but not least! Leuke Romy. Vrolijke Romy! Heb je een kutdag? Ga dan es kijken op haar blog! Je hoeft zelfs eigenlijk niets te lezen (maar dat zou ik wel doen hoor!) want haar blog zelf ziet er gewoon ook al super vrolijk uit. Ze schrijft heel veel blogjes met een vrolijk toetsje. Zodat je zelf je leven kan vullen met extra vrolijkheid. En naast dat ze een lekker vrolijk chickie is, is ze ook nog es super creatief! Scrapbooken, handletteren, foto’s maken. Ze kan het allemaal.

 

Foto bovenaan door  Anete Lūsiņa via Unsplash

22 Comments

 1. superheldenvande21steeeuw 20 december 2017

  ideaal om nieuwe blogs te kennen.


 2. Leen 5 juni 2017

  Super leuk + inspirerend artikel. Ik kende geen enkele blog, bedankt om deze voor te schotelen nu weet ik ook weer wat te doen !

  Liefs xx Leen
  –> https://aluminiumfolie.worpdress.com


 3. Saskia 16 april 2017

  Leuk lijstje, een hoop ken & volg ik er al 🙂


 4. Claire 16 april 2017

  Ooohhhh ik wilde net al jouw leuke blogs teruglezen (mijn Paasritueel, nouja niet echt hoor maar toch). Zie ik ineens mijn dikke hoofd voorbij komen. Wat super leuk zeg! Ahh ik voel me echt mega vereerd dat ik op jouw blog sta want jij bent LEUK! Ik word zo blij van jouw 1000 vragen en struggles en alles. Dankjewel <3 De onbekende blogjes ga ik even checken, ben heel erg benieuwd <3
  Claire schreef laatst over Update: hoe gaat de duurzame kleding challenge?My Profile


  • Irene 16 april 2017

   HAHA ik vind niet dat je een dik koppie hebt. Denk dat mijn hoofd wel iets dikker is, met m’n hamsterwangen :p Maar goed, je bent zelf leuk dus ja.


 5. Rachel 15 april 2017

  Wat leuk en lief dat je dit deelt! liefs en hele fijne dagen
  Rachel schreef laatst over Nabla Cosmetics Mono Eyeshadow reviewMy Profile


 6. Evelyne 13 april 2017

  Leuk zo’n bloggerslijstje! Zo kan je andere blogs verkennen 🙂
  Evelyne schreef laatst over Fotografie: Ken je cameraMy Profile


 7. ines 13 april 2017

  Leuk!! Ik ken er een paar van en ga de rest zeker eens bekijken 😉
  ines schreef laatst over Moskou dag 02My Profile


 8. Eva 12 april 2017

  Leuke blogs inderdaad! Een paar daarvan volg ik al 🙂
  Eva schreef laatst over Utrecht deel 2 | Onze hilarische treinavonturen, zó gaf ik €0,80 uit aan kleding, & hoe outfitfoto’s maken écht gaatMy Profile


 9. Michelle 12 april 2017

  Grappig, ik ben ook bezig met zo’n soort blogje 😉 Kende ze nog niet allemaal! Leuk, weer wat nieuw leesmateriaal.
  Michelle schreef laatst over Fucked upMy Profile


 10. Sofie 12 april 2017

  Wat een leuk lijstje! Sommige ken ik al, maar anderen zijn nieuw: ik ga binnenkort zeker een kijkje nemen!
  Sofie schreef laatst over Ambitieuze plannen: waarom ik weer even ga studerenMy Profile


 11. Charel 12 april 2017

  Romy en Claire zijn echt toppers <3
  Charel schreef laatst over Kennismaking met ArtiteqMy Profile


 12. Silke 12 april 2017

  *bloosbloos* Wat lieeeeeeef! Echt een eer om tussen deze leuke bloggers te mogen staan, wat een mooi tekstje heb je ook geschreven. Mijn glimlach komt de rest van de dag niet van m’n gezicht hoor, hihi. Even je artikel opslaan, dan kan ik als ik wat meer tijd heb ook de bloggers die ik nog niet ken eens gaan bekijken! Liefs en heeeeeeele dikke Belgknuffels!
  Silke schreef laatst over Fotografie | Plantjes in huisMy Profile


 13. Sonja 12 april 2017

  Jaaa je hebt heel veel van mijn lievelingsblogjes op een rij gezet <3
  Sonja schreef laatst over De Magische Karoo (Zuid-Afrika)My Profile


 14. Ja! Ik ken de meeste van deze blogs en ze zijn inderdaad heel leuk! De rest ga ik nu meteen even bezoeken! Leuk!
  Monique | WritingMonique schreef laatst over DIY Surprise Paas-Confetti ZoektochtMy Profile


 15. Marie 12 april 2017

  Ik kende enkel de blog van Silke en die lees ik echt heel graag!
  De rest ken ik allemaal niet, maar ze lijken me heel leuk dus ik weet wat ik vanavond ga doen 🙂
  Marie schreef laatst over Groene vingersMy Profile


 16. kaylin 12 april 2017

  Thanks voor de inspiratie. Ik had wel zin om nog wat nieuwe blogs te ontdekken. Ik ken er twee uit jouw lijstje nog niet dus die ga ik zeker bekijken 🙂


 17. Ayla 12 april 2017

  Nooouuu Irene!! Wat megalief van je! Een hele eer om in dit rijtje te mogen staan zeg! Ik ga meteen de blogs die ik nog niet ken even checken, leuk leuk!
  Ayla schreef laatst over Je routine terugvinden, hoe doe je dat?My Profile


 18. Sylvia 12 april 2017

  Zo leuk dit! Sommige blogs kende ik al en sommige nog niet dus bedankt voor het nieuwe leesvoer!! Ik ga straks even kijken als mijn dochtertje haar middagslaapje heeft
  Sylvia schreef laatst over Ergernissen op het strand!My Profile


 19. Tineke 12 april 2017

  Ik volg ze ook allemaal, dit zijn allemaal hele leuke blogs!
  Liefs
  Tineke schreef laatst over De leukste folder aanbiedingen #3My Profile


 20. Romy 12 april 2017

  Wauw, wat lief dat je mijn blog noemt tussen al deze geweldige bloggers. Ik voel me helemaal vereerd door je superlieve woorden. Dankjewel <3 By Silke en Etalles kende ik nog niet, maar ik ga hun blogs meteen even bekijken. Zo leuk om op deze manier nieuwe blogs te ontdekken!
  Romy schreef laatst over 4 tips voor als je te veel moet van jezelfMy Profile


 21. Aneta 12 april 2017

  Stuk voor stuk hele leuke blogs om te lezen. En uiteraard de meiden die er achter zitten. Bysilke.be ken ik nog niet. Weer reden om even te gaan kijken.
  Aneta schreef laatst over Love4seasons gaat stoppenMy Profile


Comments are closed.