Lucky stars

Een terugkerend rubriekje met allemaal dingetjes waar ik een blij eitje van word. Ik ben sowieso wel een lijstjesmeisje maar een lijstje maken van dingen waar ik gelukkig van word is extra leuk. Daarbij is het altijd goed om wat meer aandacht te schenken aan die kleine, fijne dingen want wie het kleine niet eert …

☆ Kerstlampjes! We hadden al een paar lampionachtige dingetjes ophangen maar dat geeft echt geen licht dus we hebben nu echte kerstlampjes achter de zetel liggen en dat is zo gezellig!
☆ En vers gepoetst huis. Ik geniet daar zo van! Ook al is het klusje op zich niet het allerfijnste. Haha. 
☆ Mijn nagels nog eens lakken en achteraf pas zien dat het groene kleurtje precies dezelfde kleur groen is als in m’n hemdje.
☆ Zelfgemaakte cheesecake. 
☆ Van die zotte koopjes. Ik kocht een super mooie body die mega comfortabel is voor ochotte €6 in de Zeeman. Ja serieus.
☆ Altijd dezelfde liedjes op repeat. 
☆ Over liedjes gesproken: stiekem al kerstmuziek spelen.
☆ Eens wat verder rijden naar een ander bos dan we gewoon zijn.

☆ Mega comfy outfits dragen met een trui die ik al heel lang niet meer heb gedragen. Ik snap zelf niet waarom want hij is zo ruim en zacht en zalig warm. 
☆ Een knap poesje tegenkomen onderweg naar de winkel.
☆ De drang om al mijn Instagramfoto’s in zo’n vierkant kadertje te proppen kunnen loslaten.
☆ Mijn kastje met papier, tapjes, stiften, … eens opruimen en alles netjes sorteren.
☆ Bijna elke ochtend starten met een vers fruitsapje. En ja, ik weet dat daar evenveel suiker in zit als in een glas cola en ja ge kunt de appelsienen beter gewoon opeten als je voor de vitamientjes gaat maar ik vind vers fruitsap gewoon super lekker.
☆ Ik zag in de metro dat er een zezel geboren werd. Dat is een zebra-ezel. Hoe schattig!
☆ Op een gewone maandag eens frietkotfrietjes halen. 
☆ Meer dan één keer per week een good hair day! 
☆ Nog eens naar de cinema gaan (Fantastic Beasts 2, YEEEES). Datenight!

☆ Eindelijk weer deftig door mijn neus kunnen ademen.
☆ En terug helemaal genezen zijn!
☆ Het gevoel hebben dat alles weer écht goed gaat. Gelukkig zijn. En dat ook echt beseffen.
☆ Luidkeels liedjes meezingen tijdens het koken.
☆ Woonkamerdansjes doen met de gordijnen open en er niets om geven dat iemand het kan zien. 
☆ Callboys is weer op tv. Daar moet ik altijd zo hard om lachen. Echt een geweldige serie!

16 Comments

 1. Goofball 12 december 2018

  juijjjj voor kerstlampjes!! zo gezellig, ik geniet er ook van.

  een zebra-ezel in de metro zien geboren worden??? Je bedoelt echt live, zo’n beest in de metro?? Waar, wat wanneer??? of op een schermpje terwijl je in de metro zat?
  Goofball schreef laatst over Visiting Paris with toddlers (day 2): From the Champs Elysées to the Ile de CitéMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 13 december 2018

   Ha oei, ik had niet door dat niet iedereen de Metro kent! Oepsie! Dat is een gratis krantje voor pendelaars 🙂 En daar stond een artikeltje in over die zebra-ezel 😀 Helaas niet live in de metro, dat zou nog wat zijn!

   Beantwoorden
 2. zwartraafje 24 november 2018

  Wij eten dus maar amper frietjes hé en dat terwijl we op een 200m van een frietkot wonen. Kon ik aan alle andere dieet-onvriendelijke zaken ook maar zo goed weerstaan. Alhoewel ik er nu wel weer zin in krijg door er over te lezen/schrijven. Dat “Yes, ik kan weer door mijn neus ademen”-gevoel is super herkenbaar. Een voorliefde voor comfy kleding ook. Ik vind het heerlijk om ’s avonds weg te duiken in mijn Hufflepuff-trui en pyamabroek.

  Beantwoorden
  • Irene 24 november 2018

   Amai ik zou wel vaker friet eten denk ik als ik hier op 200m een frituur had. Haha 😀 En aan de rest van die ongezonde bucht kan ik ook al niet weerstaan. Oeps.

   Beantwoorden
 3. laura 22 november 2018

  Ahh love dit! Je blog is ook een en al goeie vibes <3
  laura schreef laatst over SPICEYMy Profile

  Beantwoorden
 4. Haha, meer dan één keer per week een good hair day, I feel ya. Leuke foto van jullie twee trouwens 🙂

  Beantwoorden
 5. sammie 18 november 2018

  Cheesecake vind ik altijd lekker 😀 en een net schoongemaakt huis is inderdaad fijn. Niet de leukste bezigheid, maar het resultaat is altijd genieten. Fijn dat je weer normaal door je neus kunt ademen! Kan me voorstellen dat je daar blij van wordt 🙂

  Beantwoorden
 6. Ilona Wielinga 18 november 2018

  Wat een heerlijk lijstje! En ik had oprecht nog nooit van een zezel gehoord, of nou ja ik wist dat ze bestonden maar niet dat ze zo heten, haha. Ook fijn dat je weer beter bent, ik zit nu zelf met het problemen dat ik niet meer door mijn neus kan ademen en elke 5 minuten loop te niezen.
  Ilona Wielinga schreef laatst over Meer diepte in je waterverf illustratiesMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 19 november 2018

   Vervelend hé? Hopelijk ben je snel weer beter! Ik wist zelfs niet dat een zezel bestond maar het ziet er zo lief uit! 😀

   Beantwoorden
 7. Evelyne 18 november 2018

  Frietkotfrietjes!!! Het was bij mij al zooo lang geleden, iets van een jaar ofzo (ja, echt waar!) en deze week zijn we op donderdag een nieuw frietkot gaan ontdekken 🙂 Het heeft gesmaakt, nondedju!

  Beantwoorden
  • Irene 19 november 2018

   Een heel jaaaaar?! 😮 Mijn god hoe heb je dat overleefd? 😀 Haha. Ik zou dat wel echt héél hard missen!

   Beantwoorden
   • Evelyne 19 november 2018

    Ik eet wel frietjes, maar niet altijd van ’t frietkot, hé 😉

    Beantwoorden
 8. Anna 18 november 2018

  Wat een héérlijk lijstje weer!
  Anna schreef laatst over Photo on canvas | Fotofabriek ReviewMy Profile

  Beantwoorden
 9. Darina 18 november 2018

  Wat een leuk lijstje! Gelukkig voel je je weer beter.

  Beantwoorden
 10. Saskia 18 november 2018

  Wat een fijne dingen<3 En een leuke bosfoto…
  Fijne Zondag!

  Beantwoorden
 11. Romy 18 november 2018

  Wat fijn dat je je weer een stuk beter voelt! En superleuk, blij lijstje! Een zezel? Daar had ik nog nooit van gehoord. Dat klinkt alleen al zo schattig! En kerstmuziek is inderdaad te leuk om tot vlak voor kerst mee te wachten 🙂
  Romy schreef laatst over 10 dagjes weg waar ik NIET zo vrolijk van zou wordenMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.