Lucky stars

Een terugkerend rubriekje met allemaal dingetjes waar ik een blij eitje van word. Ik ben sowieso wel een lijstjesmeisje maar een lijstje maken van dingen waar ik gelukkig van word is extra leuk. Daarbij is het altijd goed om wat meer aandacht te schenken aan die kleine, fijne dingen want wie het kleine niet eert …

☆ Kerstlampjes! We hadden al een paar lampionachtige dingetjes ophangen maar dat geeft echt geen licht dus we hebben nu echte kerstlampjes achter de zetel liggen en dat is zo gezellig!
☆ En vers gepoetst huis. Ik geniet daar zo van! Ook al is het klusje op zich niet het allerfijnste. Haha. 
☆ Mijn nagels nog eens lakken en achteraf pas zien dat het groene kleurtje precies dezelfde kleur groen is als in m’n hemdje.
☆ Zelfgemaakte cheesecake. 
☆ Van die zotte koopjes. Ik kocht een super mooie body die mega comfortabel is voor ochotte €6 in de Zeeman. Ja serieus.
☆ Altijd dezelfde liedjes op repeat. 
☆ Over liedjes gesproken: stiekem al kerstmuziek spelen.
☆ Eens wat verder rijden naar een ander bos dan we gewoon zijn.

☆ Mega comfy outfits dragen met een trui die ik al heel lang niet meer heb gedragen. Ik snap zelf niet waarom want hij is zo ruim en zacht en zalig warm. 
☆ Een knap poesje tegenkomen onderweg naar de winkel.
☆ De drang om al mijn Instagramfoto’s in zo’n vierkant kadertje te proppen kunnen loslaten.
☆ Mijn kastje met papier, tapjes, stiften, … eens opruimen en alles netjes sorteren.
☆ Bijna elke ochtend starten met een vers fruitsapje. En ja, ik weet dat daar evenveel suiker in zit als in een glas cola en ja ge kunt de appelsienen beter gewoon opeten als je voor de vitamientjes gaat maar ik vind vers fruitsap gewoon super lekker.
☆ Ik zag in de metro dat er een zezel geboren werd. Dat is een zebra-ezel. Hoe schattig!
☆ Op een gewone maandag eens frietkotfrietjes halen. 
☆ Meer dan één keer per week een good hair day! 
☆ Nog eens naar de cinema gaan (Fantastic Beasts 2, YEEEES). Datenight!

☆ Eindelijk weer deftig door mijn neus kunnen ademen.
☆ En terug helemaal genezen zijn!
☆ Het gevoel hebben dat alles weer écht goed gaat. Gelukkig zijn. En dat ook echt beseffen.
☆ Luidkeels liedjes meezingen tijdens het koken.
☆ Woonkamerdansjes doen met de gordijnen open en er niets om geven dat iemand het kan zien. 
☆ Callboys is weer op tv. Daar moet ik altijd zo hard om lachen. Echt een geweldige serie!

16 thoughts on “Lucky stars

  1. Ha oei, ik had niet door dat niet iedereen de Metro kent! Oepsie! Dat is een gratis krantje voor pendelaars 🙂 En daar stond een artikeltje in over die zebra-ezel 😀 Helaas niet live in de metro, dat zou nog wat zijn!

 1. Wij eten dus maar amper frietjes hé en dat terwijl we op een 200m van een frietkot wonen. Kon ik aan alle andere dieet-onvriendelijke zaken ook maar zo goed weerstaan. Alhoewel ik er nu wel weer zin in krijg door er over te lezen/schrijven. Dat “Yes, ik kan weer door mijn neus ademen”-gevoel is super herkenbaar. Een voorliefde voor comfy kleding ook. Ik vind het heerlijk om ’s avonds weg te duiken in mijn Hufflepuff-trui en pyamabroek.

  1. Amai ik zou wel vaker friet eten denk ik als ik hier op 200m een frituur had. Haha 😀 En aan de rest van die ongezonde bucht kan ik ook al niet weerstaan. Oeps.

 2. Cheesecake vind ik altijd lekker 😀 en een net schoongemaakt huis is inderdaad fijn. Niet de leukste bezigheid, maar het resultaat is altijd genieten. Fijn dat je weer normaal door je neus kunt ademen! Kan me voorstellen dat je daar blij van wordt 🙂

 3. Wat een heerlijk lijstje! En ik had oprecht nog nooit van een zezel gehoord, of nou ja ik wist dat ze bestonden maar niet dat ze zo heten, haha. Ook fijn dat je weer beter bent, ik zit nu zelf met het problemen dat ik niet meer door mijn neus kan ademen en elke 5 minuten loop te niezen.
  Ilona Wielinga schreef laatst over Meer diepte in je waterverf illustratiesMy Profile

  1. Vervelend hé? Hopelijk ben je snel weer beter! Ik wist zelfs niet dat een zezel bestond maar het ziet er zo lief uit! 😀

 4. Frietkotfrietjes!!! Het was bij mij al zooo lang geleden, iets van een jaar ofzo (ja, echt waar!) en deze week zijn we op donderdag een nieuw frietkot gaan ontdekken 🙂 Het heeft gesmaakt, nondedju!

Comments are closed.