Lucky stars

Ik besloot nog maar eens om een soort van terugkerend rubriekje te maken met allemaal dingetjes waar ik een blij eitje van word. Ik ben sowieso wel een lijstjesmeisje maar een lijstje maken van dingen waar ik gelukkig van word is extra leuk. Daarbij is het altijd goed om wat meer aandacht te schenken aan die kleine, fijne dingen.

☆☆☆


☆ De Milennium reeks van Stieg Larsson. Serieus, zo’n goeie boeken!
☆Frisse temperaturen. Ik vind het echt heel fijn om mij wat dikker aan te kleden en dan in de frisse buitenlucht een wandeling te maken. Je krijgt er zo’n helder hoofd van!
☆Nog nagenieten van onze vakantie én al uitkijken naar onze mini vakantie in de Ardennen volgend (verlengd!!!) weekend.
☆ Voor heel weinig geld van die herbruikbare flubberende dekseltjes kopen zodat je half open potjes yoghurt en leftovers deftig kunt opbergen in de koelkast.
☆ Archie zijn regenjasje. Zo schattig!
☆ Na een week eindelijk onze valiesjes leegmaken en 965 wasjes draaien. Nu is dat op zich niet zo heel leuk maar wel gewoon fijn om weer orde te scheppen.
☆ Geurkaarsjes! Ik kocht een nieuwe in de Ikea (vanille, nootmuskaat en kaneel). Dat is pas echt herfstgevoel vind ik!
☆ David die brownies voor me bakt omdat ik een enorme zin had in chocolade.
☆ Mijn nieuwe ringen. Ik vind ze zo mooi! Ik kocht ze op Etsy. De ene ring is met een labradoriet en de andere met een zwarte onyx. Nu weet ik niet helemaal zeker of het échte stenen zijn, maar ze zijn alleszins prachtig!

☆ Cadeautjes kopen voor m’n lootje van de Bookish Secret Santa Swap. Ik heb ondertussen alles gevonden maar moet nog even geduld hebben tot het binnen komt. En dan kan ik inpakken met m’n nieuwe, prachtige inpakpapier van de Ikea.
☆ Onze schermpjesvrije avonden: haardvuur aan op Netflix en een boek lezen.
☆ De bus die eens echt stipt op tijd was waardoor ik zelf een keer voor mijn trein in het station kwam. Bye stress!
☆ Alle kerstspullen die al in de winkels liggen. David en ik zitten er serieus aan te denken om zo’n mini kerstdorpje te kopen 😀
☆ Chocoladepepernoten van de Action. Wij zitten al aan zak drie!
☆ Mijn pannenkoekenplantjes die ineens een mega groeispurt hebben gekregen.
☆ Sowieso van die nieuwe blaadjes die aan onze planten komen. Zo fijn om te zien!

☆☆☆

16 thoughts on “Lucky stars

 1. OMG ik wist niet dat Netflix zo’n haardvuur had en ik heb het nu opgezocht en baal serieus dat ik net ging slapen, want aaaah zo gezellig, haha! Dit weekend maar eens opzetten 😀 En haha, ik ben ook echt verslaafd aan pepernoten, maar de chocolade variant van de Action heb ik vorig jaar echt té veel gegeten, waardoor ik ze niet meer kan ruiken of zien, whoeps!

 2. Oh, van dit soort lijstjes word ik zelf ook altijd goedgezind. Ik ben ook al volop bezig met mijn Secret Santa pakket. Het inpakpapier ligt al klaar en de eerste goodies zijn al toegekomen. Die labradoriet is echt super mooi qua kleur. Manlief heeft vorig jaar zo’n eerste huisje gekocht en als hij er dit jaar opnieuw één koopt hoop ik dat hij voor de fables bookstore van Lemax gaat.

 3. Oh de frisse temperaturen vind ik juiste helemaal niet leuk, ultiem zomer meisje hier! 😉
  Die regenjas van Archie is wel helemaal hip haha, staat hem goed 😉 en wat lief van de brownies! Ik geloof dat ik maar even met mijn vriend moet praten over dit haha. Mooie ringen inderdaad!

  1. Ik kan hier blijkbaar geen link posten maar je moet maar eens bij Ikea zoeken op övermätt voedseldeksel zoeken. Het is een set van drie verschillende formaten.

  2. Haha 😀 Ik kocht die van mij dus op Aliexpress. Echt suuuuuper handig! (Heb even gekeken, je moet dus silicone deksel intypen in de zoekbalk. Haha) Veel goedkoper dan die van de Ikea. Ik gebruik ze bijna dagelijks en ik leef nog dus ik denk dat het wel oké is om ze op Ali te bestellen :p

 4. Nou dit geloof je nooit.. Ik heb afgelopen week OOK een ring met een labradoriet gekocht! Ik weet niet of je erin gelooft (ik wel), maar een labradoriet beschermt tegen negatieve invloeden van anderen en geeft zelfvertrouwen, neemt angst weg en stimuleert o.a. creativiteit! Ze zijn prachtig trouwens, je ringen! En dat mini kerstdorpje? DOEN. Haha. Liefs!

  1. Ik geloof er ook in! Dat is ook één van de redenen dat ik een labradoriet wou 🙂 Ik had een hele tijd geleden een nóg mooiere ring gevonden op Etsy maar die was een beetje duurder en ik zat altijd maar te twijfelen en toen was hij verkocht helaas. Dat was ook de reden dat ik een andere mooie zocht en hem meteen bestelde.

 5. Jij bent duidelijk al bezig let Kerstmis. Ik negeer dat nog wat want ben geen kerstmeisje. En leuk die schermvrije avonden. Zou ik ook moeten invoeren!

 6. Wat een fijn lijstje zeg! Die Milennium trilogie moet ik ook nog lezen… Zoveel boeken die nog op mij aan het wachten zijn 😉
  Fijne Zondag!

 7. Oeh, cadeau’tjes kopen, kan ik ook zo goed al vind ik dat soms nog zo moeilijk wanneer je die persoon niet kent. En toch vind ik het tegelijkertijd spannend, haha!

Comments are closed.