Kringloopkoopjes ✿ 1

Afgelopen maandag trokken Laura en ik nog eens naar de kringloop. Dat begint zo stilletjes aan ons vaste uitje te worden als we elkaar zien (klaag ik niet over alleszins 😉 ). Ik ga altijd met 0,0 verwachtingen naar daar en word dan ook nooit teleurgesteld. Ook deze keer vond ik een paar leuke koopjes!

Uiteraard, een zwaantje. Mijn collectie breidt zich beetje bij beetje uit. Ik kan er ook niets aan doen, als ik een zwaantje zie moet ik het meenemen. Ik vind er altijd wel een bestemming voor (er staat eentje op de kast met rommeltjes, eentje in de badkamer met mijn dagcrème en tandenborstel in enz).
Prijs: 0,75 euro

Dit is echt een zalige vondst: een vintage kokerrokje met ruitjes van Natan. Nu ben ik niet iemand die per se merken wil dragen en boeit me dat eigenlijk vrij weinig maar ik werd hier wel blij van 🙂 Het rokje kostte 4 euro.

Ik beloof plechtig dat dit het laatste glazen schaaltje is dat ik koop. Net als met zwaantjes heb ik hier ook een beetje een zwak voor. Maar geef toe, dat kan je ook overal voor gebruiken eh 😉
Prijs: 0,50 euro

Laura had deze vintage trui gezien maar vond de kraag raar. Toen ik ‘m uit het rek haalde vond ik hem meteen keitof en eenmaal aan was hij nog leuker.
Prijs: 4 euro

En uiteraard kan ik het kind niet vergeten! Ik kocht voor hem twee puzzels, drie ontbijtplankjes (nog niet zo handig voor hem gezien alles binnen 1 seconde naast het plankje ligt, maar ik eet er nu zelf mijn boterhammen van 😀 ) en drie knuffels. Bumba is zijn held en Iejoor en Knorretje die van mij, haha.
Prijs puzzels: 3 euro, plankjes: 1,5 euro, knuffels: 8 euro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 thoughts on “Kringloopkoopjes ✿ 1

  1. Onze plaatselijke kringloopwinkel is tijdelijk gesloten. Maar dan wel van half oktober tot januari. Belachelijk lang dus en ik mis het echt om daar af en toe eens op verkenning te kunnen gaan. Ik zal dan nadien mijn achterstand maar inhalen zeker. Dat zwaantje deed me meteen aan mijn oma denken. Bij haar zaten er watten in. Maar nog echt van die bolle watten, niet de schijfjes die we nu kennen. Dus dat leek zo’n superpluizige zwaan te zijn. 🙂

  2. Amai, het lijkt een eeuwigheid geleden dat ik nog eens in de kringloopwinkel was. Ik gok ergens deze zomer… Toen had ik een t-shirtje met ankers op gekocht. Dat kan zo’n tof gevoel geven om verborgen schatten te vinden.

  3. Wat leuk dat je dit deelt! Misschien moet ik dat ook maar eens gaan doen met al die kringlooptripjes die ik maak. Ik vind je trui fantastisch en nu ik dat zwanenbeeldje zie, wil ik er ook eentje hebben, haha!

  4. Oeh, glazen schaaltjes zijn een beetje nostalgie voor mij. Mijn moeder had die. Ik heb een glazen schaaltje van haar ‘gejat’ tijdens de verbouwing van mijn huis (toen ik zelf nog niets had) en tien jaar later heb ik ‘m nog steeds. Vind ‘m zó leuk! Die van jou ik ook leuk. En ach, als al die zwanen zo mooi zijn, mag je er best nog een paar kopen toch?;)