Klein Geluk #1

Bij deze voor eens en voor altijd maak ik nog maar eens een nieuw rubriekje: Klein Geluk waarin ik – no shit Sherlock – mijn kleine gelukskes ga delen. Ik deed dat wel al eerder maar gaf daar dan altijd een andere naam aan en alez, long story short: dit lijkt me wel zo handig (en dan moet ik niet telkens een nieuwe titel bedenken 😉 ).

+ Dit is echt mijn ultieme kleine geluk van de laatste tijd en ik vind het eigenlijk zelfs een best wel groot geluk: het geboortekaartje voor ons kindje is bijna af. Ja, dat is misschien vroeg maar onder het motto ken jezelf wou ik dit liever vroeger dan later af hebben. Weer iets minder wat plaats inneemt in m’n hoofd. We lieten een tekening maken en ik handletterde zelf de gegevens en het is echt prach-tig, al zeg ik het zelf. Ik werd er zowaar een beetje emotioneel van! Als de baby geboren is moeten we dan enkel nog de datum stempelen en klaar!

+ Ik heb vakantie! Zelfs in coronatijd word ik daar best blij van.

+ Zelfgemaakte lasagne 🤤

+ Het zonnetje en de warmte. Super fijn om tijdens onze ochtendlijke wandelingen zonder mouwen buiten te kunnen.

+ Onze wasbare luiers zijn aangekomen en ik vind ze zo leuk en schattig en zacht! Er zitten vooral neutrale exemplaren bij maar de printjes vind ik toch het tofste!

+ Mijn vriend de me spontaan lekkers brengt tijdens het werk: een donut, een reep chocolade met banaanvulling (m’n lievelings), een Kinder Délice. En dat allemaal zonder dat ik daar om vraag. Of het goed is voor de lijn is een andere vraag 😉

+ Een uur fietsen zonder echt buiten adem te zijn. Alleen op het einde maakte ik gebruik van vriendliefs aanbod om me aan zijn arm vast te houden, haha. En dan dus tijdens diezelfde fietstocht ook hertjes zien.

+ De baby is véél actiever sinds vorige week. Of misschien niet veel actiever maar ik voel ons kindje alleszins veel duidelijker en dat is ook voor de papa in spe fijn want het is nu ook beter te zien en voelen voor hem. En ik vind het zelf ook nog altijd heel leuk en ergens ook gek om te bedenken dat er een levend iets in mijn buik rondjes aan’t zwemmen is.

+ Dat Fien nu ook stukjes voor mijn blog gaat schrijven.

+ Zwangerschapskleding en babykleertjes scoren op Vinted voor fracties van de prijs van nieuw spul. En tot nu toe zijn letterlijk alle babykleertjes veel beter qua staat dan ik verwacht had. Van de meeste dingen is niet eens te zien dat ze gedragen zijn. Een van m’n favoriete merkjes voor de beeb is Next, wat op zich ook al niet mega duur is, maar als ik dan een setje van drie pyjama’s kan kopen voor €5 in plaats van €21, ja daar gaat m’n hartje toch iets sneller van kloppen. En ook een feesje om uit te pakken want alles is zo cute!

+ Ananasstukjes uit blik. Dat vinden veel mensen waarschijnlijk ranzig maar hmm jammie, ik vind het zo lekker tegenwoordig! Ik meng het door m’n yoghurt en die combinatie hé… Maar goed dat ik vandaag naar de winkel ga om een nieuwe voorraad in te slaan 😀

Blijkbaar vooral kleine gelukskes gerelateerd aan eten en de baby maar dat is dan ook hetgeen wat me dezer dagen het meeste bezig houdt 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 − drie =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 thoughts on “Klein Geluk #1

  1. Fijne gelukjes! Altijd leuk om te lezen 🙂 Ananas uit blik vind ik ook lekker! Ik had vrijdag ook verlof en heb ook genoten van het lange weekend.

  2. Haha, bij mij zijn kleine gelukjes ook van verbonden aan lekker eten. Eind deze week zijn we 20 jaar samen en vermits we dat nu niet met een dichtbij-huis-citytrip gaan vieren heb ik bij mijn favoriete bijpraat-adresje in Antwerpen (Marolus!) een kleine sweetbox besteld die zaterdag aan huis geleverd zal worden. Ik ben benieuwd of die gesloten gaat blijven tot zondag want ik kijk er nu alvast enorm naar uit. De kans is trouwens heel groot dat ik nu al bijkom door er aan te denken terwijl manlief wekelijks taart kan eten zonder een grammetje bij te komen.
    zwartraafje schreef laatst over Een Katie Fforde – vaststellingMy Profile

  3. Ik hou in het algemeen al niet van ananas, bah haha.
    Leuk om zo bij kleine gelukjes stil te staan. Die wasbare luier is tof, wij hebben zo eentje als zwemluier met een leuk printje. Nog steeds zo blij mee. Ook met drukknoopjes zodat hij hem jaren aan kan.

  4. Haha, ik zie inderdaad de thema’s baby en eten terugkomen, maar dat lijken me hele mooi thema’s waar je heel gelukkig van kunt worden. Ondanks dat er hier geen baby opkomst is, ben ik wel erg benieuwd naar die uitwasbare luiers. Op de review zal ik nog eventjes moeten wachten… 😉 Ben trouwens wel benieuwd ook naar de chocolade met banaanvulling, dat ken ik helemaal niet.
    Sanne schreef laatst over 5 volwassendingen die ik nóg niet onder de knie hebMy Profile