Klein Geluk #2

+ Sinds kort maak ik voor mijn ontbijtjes zelf granola. Ik vul mijn kommetje met 2 eetlepels Griekse yoghurt, een beetje veel fruit en mijn eigen granola en dat smaakt me toch altijd zo goed! En ik voel me er ook goed door omdat ik iets eet wat toch vrij gezond is en ik er lang vol mee zit. Kwestie van de dag goed te starten.

+ Dat ik al twee aardbeien van mijn aardbeienplant kon eten.

+ Eens een nacht volledig doorslapen. Ik vraag me soms af hoe ik ga overleven als ik een baby heb. Ik heb echt m’n slaap nodig om deftig te kunnen functioneren.

+ Onze nieuwe oude kast die we over kochten van mijn vriend zijn zus. Ik. Ben. Verliefd.

+ Terug een Kobo Plus abonnement nemen en mijn e-reader weer vol laden met boeken.

+ Dat de kamers gepleisterd zijn en we nu dus vloeren zijn gaan bekijken. En dat we ook effectief vinden wat ik heel graag wou. Ik kijk er nu al naar uit om het afgewerkte resultaat te zien. Gaat zo mooi worden!

+ Op een gewone dinsdagavond frietjes halen en daarmee een beetje weekendgevoel krijgen.

+ Ik had dus wat issues met mijn blog en kreeg – vond ik zelf – niet zoveel steun van mijn host bij het oplossen. Ik dacht twee keer dat het van de baan was maar dat bleek dan toch niet zo te zijn. Na dan maar opnieuw contact op te nemen en alvast wat te googelen heb ik nu toch het gevoel dat ie het serieus neemt of alleszins zelf eens gaat kijken wat het probleem is.

+ Bovenstaand Instagram account met prachtige zwart-witfoto’s.

+ Bijna al onze planten krijgen nieuwe bladeren of scheutjes. Ik weet niet of het nu komt door de periode of doordat ik ze nu regelmatig voedingsstof geef – of door beide – maar ik vind het zo leuk om te zien en ik voel mij nu een beetje een succesvolle platenmoeder.

+ De koelkast die terug vol zit nadat we bijna twee weken geen boodschappen deden. Ik kan daar oprecht heel blij van worden, van een gevulde en – belangrijk: vooral – geordende koelkast.

+ Het is echt al 38746 jaar geleden dat ik nog mijn nagels lakte – het wordt zwangere vrouwen afgeraden dus ik deed het ook niet. Laatst kwam ik op een site (Showroomprive of Veepee, ik weet het niet meer) Essie lakjes tegen (mijn favoriete merk) aan zeer lage prijsjes dus ik bestelde vier lakjes voor 20 euro inclusief verzending. Ik moet nu wel nog twee weken wachten tot het geleverd wordt maar de voorpret is ook al veel.

Wat is jouw ultiem kleine gelukske van de laatste tijd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − zeventien =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 thoughts on “Klein Geluk #2

 1. Ik ben gisteren en eergisteren nog eens toegekomen aan het maken van kaarten. Deels doordat mijn nicht me had gevraagd of ik iets wilde maken voor een collega die mama was geworden én voor haar tante. Maar ook doordat ik deze week een keer wat meer moest rusten dan anders en ik daarom besloten had dat ik dan maar stempelafdrukken ging inkleuren. Ondertussen heb ik tien kaarten afgewerkt en sommige daarvan vind ik heel leuk geworden. Mijn grote favoriet is (hoe verrassend ook) de ene Harry Potter – gerelateerde kaart die ik heb gemaakt. Die vind ik zo leuk dat ik nog niet zeker weet of ik ze ga versturen of zelf wil houden. 🙂 Maar eindelijk nog eens aan knutselen toekomen was dus zeker een geluksmoment. Met mijn nicht kunnen wandelen in een natuurgebied hier vlakbij ook. Zij hield de hele tijd een mondmasker op en we hebben ook de hele tijd voldoende afstand gehouden maar het was gewoon zo fijn om weer even offline te kunnen bijpraten. Hoera ook voor banken van minstens 2m breed want nu ik zolang niet gewandeld heb moet ik nog vaker even gaan zitten tussendoor. Eigenlijk hebben we dus meer gebabbeld dan gewandeld maar dat zijn details hé.
  zwartraafje schreef laatst over Foto-update #170My Profile

 2. Leuk lijstje! Ik snap je in verband met slaap, ik ben ook zo’n persoon. Maar eigenlijk valt het best mee, want je probeert gewoon te slapen als de baby slaapt. En in het weekend kun je ook kleine tukjes doen, zodat je wat beter recupereert. Ik lig soms om 20-21u al in bed en dat is oké. Die 4 uur aan een stuk kunnen slapen, is soms goud waard. Maar sowieso vind je wel je eigen ritme met baby, die voor beide passen. Gewoon luisteren naar je lichaam!

 3. Oh wat geniet ik altijd mee van anderen hun kleine gelukjes. En ook van de mijne eigenlijk 😀
  Die kast vind ik zo mooi!!!!! Jaloers! Al van toen ik ze op IG zag verschijnen 🙂

  Ik ben heel wat mensen gaan ontvolgen op IG maar ga toch eens kijkje nemen naar dat account en het niet proberen te volgen :-p

 4. Voor het eerst sinds corona langs gaan bij mijn oma was voor mij het grote kleine gelukje van de week.
  Kan zelf ook echt zo blij worden van nieuwe blaadjes zien groeien aan mijn plantjes, die zijn nu ook volop aan het groeien de laatste periode…LOVE IT!

  Die kast is trouwens echt enorm leuk!

 5. Ooo ja plantenscheuten en frietjes halen in de week <3 fijn dat je beter slaapt, want hier ook eentje die wakker wordt om 5 uur de laatste tijd.
  't Klein gelukske hier is de zon 's morgens als ik mijn gordijnen opendoe. Echt, zoveel beter dan grijs weer …
  Kelly schreef laatst over oneindig vindenMy Profile