Juli niet in foto’s.

Juli is voorbij. Mijn twee weken vakantie ondertussen ook. Helaas. Deze maand geen overzicht in foto’s aangezien jullie woensdag een overzicht van mijn elke-dag-een-blije-fotochallenge konden zien. Maar gewoon, een klein kletsartikeltje. Met wel een beetje foto’s. Maar niet van de hele maand dus. Er gebeurde veel deze maand. En toch ook niet. Om heel eerlijk te zijn kan ik mij zelfs de twee eerste weken amper herinneren. Haha. Het lijkt alsof ik alleen deze twee weken vakantie heb gehad. En dat er voor de rest geen juli was.

Good times waren het zeker. Tan lines iets minder. Ik bruin amper. Maar dat geeft niet! In vergelijking met een paar jaar geleden, ben ik nu trots op m’n melkflessen. Maar langs de andere kant, zoveel heb ik nu ook niet liggen zonnen. Ik heb zelfs geen enkele keer liggen zonnen denk ik. Wel veel gewandeld in de zon. Maar dat haalt bij mij dus niet zoveel uit. Behalve dat ik er heel veel mini sproetjes van krijg in mijn gezicht.

Onze veranda is zo goed als af!

Normaal onthoud ik alles dus best goed. Maar nu heb ik er dus echt moeite mee hé. Ik snap niet waarom ik me niets herinner van die eerste twee weken. Behalve dat mijn vriend onze veranda (zo goed als) af heeft gemaakt. Onze vloer is geverfd in een lichtgrijze kleur. En de muren zijn bekleed met osb. Dat zijn platen die gemaakt zijn van houtsnippers. We vinden dat het lichtgrijze en het hout super goed bij elkaar passen. Onze vloer bestaat uit van die lelijke tegeltjes met een soort van bruine ombré in. Echte omategels. Er is niets mis met omategels trouwens! Deze zijn alleen niet zo onze smaak. Maar nu ze lichtgrijs zijn, klaart de hele ruimte op. Veel frisser. Het enige wat nog moet gebeuren zijn 4 vierkantjes van 4 tegeltjes. Onze biljarttafel stond daar toen de vloer geverfd werd. En het ding is veel te zwaar om zomaar even te verzetten.

Daarnaast is ons bureautje nu ook af! Dat deed ik na onze vakantie. We kozen er voor om een bureautje te maken in de ruimte tussen de keuken en de veranda. Maar ik ga nog foto’s delen van zodra alles écht volledig af is!

Plantentuin Gent.

Perenfotootje. Hihi 😉

Doordat ons reisje naar Nederland de eerste week plaatsvond, wou ik in de laatste week toch ook nog iets fijns doen. Een uitstapje ofzo. We besloten naar de plantentuin in Gent te gaan. ’s Morgens rond 9u vertrokken we. We ontbeten eerst in de Ikea met croissantjes en een gratis koffietje en warme chocomel! En daarna namen we de tram naar het centrum. Als ik op voorhand had geweten dat het zo mooi zou zijn, dan was ik al veeeeel eerder naar de plantentuin gegaan. We studeerden allebei in Gent. Hebben er een jaar op kot gezeten. En toch waren we er nog nooit geweest. Maar wat mooi! Er stonden echt  g i g a n t i s c h e  bananenbomen (wat we echt prachtig vinden). En er waren ook echt buitenproportionele lelies. Jongens wat groot! En verder hebben ze dus gewoon nog allemaal leuke, mooi planten. En cactussen. Kan het alleszins super hard aanraden om er een keer heen te gaan als je wat into planten bent.

Back to reality.

Ondertussen ben ik terug aan het werk. Ik vind dat altijd weer wennen. Liefst zou ik gewoon élke dag vakantie hebben. Maar dat gaat natuurlijk niet. Ik zie altijd als een berg op tegen het terug gaan werken. Maar eens ik weer in die routine zit, valt het natuurlijk best mee. Hihi. M’n laatste dag vakantie vierde ik alvast door chocoladecake te maken in m’n airfryer. En met een heuse manicure. Beetje verwennerij moet kunnen! En mijn vriend ging nog een dagje surfen met z’n broer. Verder hebben we ons hele huis gepoetst alsof ons leven er van af hing. Gisteren (zaterdag dus) hadden we namelijk een housewarming voor mijn familie en dan moest het wel wat netjes zijn natuurlijk.

Ik moet weer vaker zo’n kletsblogjes schrijven. Ik vind het leuk om even alles neer te schrijven. Even na te denken over de kleine dingetjes die gebeurden. Ook al vergeet ik dus meer dan de helft. Haha.

Plaatje boven door Lisa_pisa_lettering via Instagram

5 thoughts on “Juli niet in foto’s.

 1. Aw, ik had Kiko al voorbij zien komen op je Instagram. Zo lief! Een papegaai zou ik ook nog wel graag in huis hebben. Te mooi gewoon! Kan me voorstellen dat ie leven in de brouwerij brengt 🙂 En jaaa, zeker vaker kletsblogjes schrijven. Zijn super leuk om te lezen hier 🙂
  Sarah schreef laatst over 35x dingen die ik nog wil doen in LondenMy Profile

 2. Waauw, zo tof dat jullie nu een ara in huis hebben. Veel plezier er mee! Wij hebben jaren een tamme valkparkiet in huis gehad, maar die is helaas overleden.. Mijn papa is vogelliefhebber en heeft heel wat verschillende vogels in de tuin zitten (voliére uiteraard).
  Evelyne schreef laatst over Mijn 365daysofphotography-project | week#31My Profile

  1. David zou ook super happy zijn met een heuse volière! 😀 Misschien ooit in onze tuin.

 3. Ja, helemaal leuk, zo’n bijkletsartikel! Wat superleuk dat jullie een ara hebben. Hij ziet er echt prachtig uit. Ik moest wel lachen om de reactie van jullie katten 😉
  En wat leuk, die plantentuin in Gent. Altijd fijn, zo’n uitstapje in eigen land. De eerste dag weer aan de bak na de vakantie is altijd even wennen. Maar gelukkig blijkt het dan vaak al snel genoeg wel weer mee te vallen 🙂
  Romy schreef laatst over Nederlands studeren | Misvattingen en hoe het écht was!My Profile

Comments are closed.