JARIG!

EDIT: ik was dus gisteren jarig. Door een probleempje met een plugin was m’n site er uit. ’t Heeft me zweet en tranen gekost (ja echt wel) om het op te lossen. En YES ’t is gelukt! Vandaar met een dagje vertraging:

JEZUSMINA IK BEN JARIG VANDAAAAAG! Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind dat nog steeds heel erg leuk. En ook wel een beetje eng. Want jeetje, ik ben gewoon al  z e s e n t w i n t i g. SAY WHAAAT?! Ik voel me eigenlijk nog altijd zestien. Of misschien 18. Maar zeker niet ouder. Toen ik die leeftijd had, dacht ik altijd: “Als ik 25 ben, heb ik alles voor elkaar. Dan ben ik super volwassen. Doe ik zelf boodschapjes. Heel gezonde natuurlijk. Kan ik koken. Woon ik in een leuk apartementje (er was nog geen sprake van een vriend). Heb ik fijn werk. Ga ik elke week drie keer sporten.” En ga zo maar door. Wat een mop jongens. Ik heb echt alles behalve al m’n zaakjes voor elkaar. En ik ben al een jaar ouder. Maar dat geeft niet. Daar heb ik ondertussen vrede mee.

Anyway. Ik ben dus jarig. Ik ga vandaag veel taart eten. Dat mag natuurlijk altijd. Maar op je verjaardag krijg je gewoon wat extra. En zoals ik op m’n blogverjaardag al aangaf: ik ga trakteren! WOEHOEW! Ik weet dat je bij een winactie altijd al kan zien wat je gaat winnen. Maar hier dus niet. Want cadeautjes krijgen is leuk. En die zijn altijd al ingepakt. Dus dan weet je ook niet wat er in zit hé! Oké. Dus je kan hier een cadeautje verdienen! Misschien, heel misschien, geef ik er wel twee weg. Maar dat is nog niet helemaal zeker. Anyway. Wat moet je doen om een cadeautje te winnen?

1. Volg me op Bloglovin’
2. Laat een leuke reactie achter met een e-mailadres
(in het mailvakje achterlaten hé en niet in het reactievakje)

EDIT NR.2: Ik vergat te melden dat jullie tot de 16de tijd hebben om mee te doen! 

That’s it guy’s. Leuk hé. Moet je zelfs niet eens super veel moeite en ingewikkelde dingen voor doen.

Dan ga ik NU 879645321 kilo taart eten! Ik wens jullie allemaal nog een fijne dag vandaag! Eneuh, neem gerust ook een taartje! ’t Mag van mij.

 

 

Foto bovenaan door Annie Spratt via Unsplash

37 thoughts on “JARIG!

 1. Dat is zeker dat! Taart eten zult ge, op verjaardagen mag dat 3 keer per dag (en de dag nadien ’s ochtends dan nog de restjes taart eten die overschieten, want ja die kan je nu toch moeilijk gewoon wegsmijten he 😉 Ik had lang ook zo’n beeld van 25 in m’n hoofd, maar heb wijselijk besloten er niet te veel van te verwachten en wel te zien waar ik uitkom (ik hoop op een taartenwinkel, dan kan ik elke dag taart verkopen aan jarige mensen, dat lijkt me leuk!)
  Anne-Sophie schreef laatst over kokoschips: 3 manierenMy Profile

  1. Slim besluit! 😉 Ik hoop ook op een taartenwinkel. Dan kom ik bij jou langs! 😀 En stiekem is the-day-aftertaart nog lekkerder!

  1. ’t Waren sjoekes (eclairs). Wat ook een soort van taart is. Dus dat smaakt a l t i j d ! En bedankt ^^

 2. Hahaha zo’n enthousiaste post 😀 erg grappig! Nogmaals gefeliciteerd, volgens mij had ik dat al via instagram gedaan, en inmiddels is je verjaardag ook al een paar dagen geleden.. Desalniettemin hoop ik dat je een leuke dag gehad hebt met veel taartjes, en ik doe natuurlijk graag mee aan je wedstrijd 😉
  Yanine schreef laatst over Mexicaanse groentechiliMy Profile

 3. Hihi dat plaatje, gelukkige verjaardag lieve Irene!! Het enthousiasme spat van je blogpost af, hihi, zo fijn om te lezen. Ik ben reuzebenieuwd naar dat cadeautje, count me in, jeeeej! Hopelijk heb je een fantastische dag gehad, maar daar ben ik wel zeker van. Geniet maar van je weekend! Hopelijk schijnt het zonnetje ook bij jou heeeeel erg. Liefs!
  Silke schreef laatst over Mini-review | Kneipp, Rituals & KruidvatMy Profile

 4. Gefeliciteeeeeeeeeeerd! Dat is serieus écht een leuk idee, dat we nog niet weten wat je kunt winnen. Kunnen mensen uit Nederland ook meedoen? Ik doe graag mee in ieder geval 🙂 En ik volg je al op Bloglovin, maar dat wist je waarschijnlijk al! (oh jongens, het rijmt ook nog eens, oeps, haha!)

  P.S. Succes met taart eten en dat soort leuke dingen!
  Eva schreef laatst over Interieur inspiratie | lente fotobehang!My Profile

 5. Oh Irene je bent geweldig haha. Zo heerlijk hoe jij schrijft. Van harte gefeliciteerd nog en ik zou het heel leuk vinden om ene cadeautje te krijgen natuurlijk.

  1. Dankje Britt! En ook voor je kaartje! (Ik veronderstel dat het van jou komt 🙂 ) ♥

 6. Nog van harte gefeliciteerd!~Jammer dat die stomme plugin niet mee werkte 😉

  Ik ben benieuwd naar het cadeautje! Maar nu eerst taart!

  1. Dankje Annouska! ♥ Inderdaad jammer. Kut zelfs. Haha. Maar heb ‘m er mooi uitgegooid! :p

 7. Ik hoop dat je een hele leuke dag hebt gehad (ondanks het gedoe rondom je blog)! Op naar het volgende jaar! Ik doe mee met de winactie, het lijkt me superleuk en ik ben reuzebenieuwd wat er allemaal in zit!
  Danique schreef laatst over Throwback Time #1My Profile

 8. Haha, wat schrijf je toch geweldig! Heerlijk die zelfbewustheid en dat cynisme 🙂 Gefeliciteerd met je verjaardag!! Ik hoop dat je hebt genoten van de kilo’s taart en een heerlijke dag hebt gehad. Ik doe heel graag mee voor het cadeautje en volgde je al op Bloglovin 🙂
  Romy schreef laatst over 7x zo haal je alles uit je weekend!My Profile

 9. Nog een dikke proficiat met je verjaardag 🙂 Ik dacht al dat ik problemen had met mijn computer omdat ik telkens een wit scherm kreeg toen ik je blog probeerde te bezoeken gisteren. Haha. Blij dat alles is opgelost nu! Zo’n dingen gebeuren natuurlijk altijd op belangrijke dagen zoals wanneer je jarig bent bijvoorbeeld 😉 En jaaa, ik dacht vroeger ook altijd dat ik op mijn leeftijd nu al mijn zaakjes wel geregeld zou hebben. Ahum, allesbehalve dus. Soms heb ik het er weleens moeilijk mee maar dan probeer ik maar te denken dat alles vanzelf wel in de plooi zal vallen.

  Hopelijk heb je genoten van je 89327902309 kilo taart 🙂
  Sarah schreef laatst over Bestemming bekend – BALI!My Profile

  1. Echt hé! Ik vond het zoooooo stom! Maar ben super opgelucht dat het nu allemaal in orde is. Al houd ik toch elke keer ik ‘m open m’n hart vast hoor. Haha. En dankje! ^^

 10. Whaaa,gefeliciteerd!!Hiep hiep hoeraa voor jou!Hihi jaah,grappig dat je vroeger altijd dacht dat je op een
  bepaalde leeftijd alles voor elkaar zou hebben.Blijkt bij mij ook anders gelopen dan verwacht.Maar hey,gelukkig valt niet alles te voorspellen.

 11. Ik ben 35, heb een gezin en kan nog steeds niet koken. Sommige dingen leer je nooit 😉

  Maar nog gefeliciteerd! En ik wil graag een cadeautje. Morgen ga ik een wraptaart bakken, zodat m’n dochter haar taartschep die ze vond bij de kringloop kan gebruiken.
  Lilian schreef laatst over Gelezen: ‘Een kleine leven’My Profile

 12. YEAY je blog doet het weer 😀 Via deze weg nog eens een gelukkig verjaardag (kan je nooit genoeg wensen toch). Hopelijk had je ondanks de miserie met je site toch een fijne dag. Het is je helemaal gegund. Enneuh, lekker niks van volwassen zijn aantrekken. Het leven loopt zoals het loopt en je hebt niet altijd alles in de hand. Geniet van ieder moment en vraag maar nog eens drie verjaardagskussen aan je ventje!
  Lots of love! x

Comments are closed.