It’s my birthdaaaay!

Ik had normaal een toffe foto van mezelf ingepland met een taartje en een kaarsje want dat hoort zo als je jarig bent, maar helaas, ik ben snipverkouden en slaap al een hele week heel onrustig, dus mijn snotkop pakt niet zo mooi op beeld. Bummer. Maar dat mag de pret niet drukken want holy moly, ik ben jarig vandaag. Ondanks dat ik nog altijd wel uitkijk naar zo’n speciale dag als mijn geboortedag, vind ik het langs een kant ook fucking eng want ik ben sinds vandaag maar liefst 27 lentes jong. 27. Shit zeg. Ik vind dat dus eigenlijk al best oud. Want 27 is bijna dertig en dertig is gewoon echt al héél volwassen en ik voel me eigenlijk nog altijd alsof ik 20 ben.

Maar oké, alleen maar leuke dingen vandaag! Ik kreeg gisteren te horen dat ik een uitkering kan krijgen (hoera! Moet alleen nog 1 document bezorgen), is Archie de hond echt een schatje en ben ik vandaag een hele dag met David in Pairi Daiza te vinden  (was eigenlijk een soort van semi verrassinkje maar ik had het al geraden. Oeps) met frietkotfrietjes als afsluiter. Kan me niet meer wensen denk ik dan!

En bij dezen wil ik ook graag nog de groetjes doen aan mijn ouders proficiat wensen want dat ik jarig ben heb ik natuurlijk ook alleen maar aan hen te danken hé. Dus moetie en papsie, dikke proficiat dat jullie al 27 jaar mijn ouders zijn en het nog niet beu zijn en mij nog altijd graag zien. ’t Is geheel wederzijds 😉

Photo by Brooke Lark on Unsplash

28 thoughts on “It’s my birthdaaaay!

  1. Dikke proficiat! Wacht tot wanneer je de 30 gepasseerd bent en je je helemaal nog niet zo volwassen voelt ;-). Ik kan erover meespreken. Hopelijk is de verkoudheid rap genezen.

  2. Oeps te laat! Maar beter laat dan nooit, toch? Hihi. Gefeliciteerd nog! Hopelijk heb je een leuke dag gehad!!

  3. Nou, ik had net gecomment, maar hij is niet verschenen, of misschien komt hij nog. Voor de zekerheid maar nog een keer: (alsnog) gefeliciteerd! En beterschap. En 27 is niet bijna 30, het is midden 20. 29,5 is bijna 30 😉 (Vind ik als mede 27-jarige)

    1. Oké, bedankt voor het inzicht Lisa! Ik voel me al veel beter 😀 Hihi. Je hebt eigenlijk wel gelijk, maar toch!

  4. Gelukkige verjaardag, hopelijk heb je een fijne dag. Maar aan de plannen te horen, komt dat wel in orde!
    Ik word in december ook 27 en ik deel je gevoel daarover. Dat klinkt ineens veel ouder dan 26. Daar had ik het ook al lastig mee, want boven de 25 moet je zo volwassen zijn he…

    1. Echt hé, maar 26 kon ik nog wel handelen. 27 vind ik toch wel echt een dingetje :p

Comments are closed.