Inspiratie voor wie me een kerstcadeautje wil kopen.

Ik zit echt al  v o l l e d i g  in hogere kerstige sferen hoor mensen! Ik zei vorige keer nog dat ik wat last had van de donkere dagen. Maar nu Kerstmis dichter bij komt, kijk ik daar echt naar uit en zie ik de donkerte nu meer als gezellig dan als, euhm ja, donker. Of ja, ik doe m’n best om het zo te zien. Nu onze kerstboom staat, is het plaatje bijna af. Er mist nog één ding: cadeautjes onder onze boom! Ik vind het zelf altijd heel moeilijk om cadeautjes uit te zoeken. Wel heel fijn als je iets gevonden hebt waarmee de persoon in kwestie niet gewoon een beetje blij is, maar écht blij x 78543210.

Cadeautjes krijgen vind ik zelf ook leuk, maar vaak ook een beetje ongemakkelijk. Als iedereen dan naar je zit te staren hoe je het papier losmaakt en dan je reactie nauwlettend in het oog aan het houden is. Ik ben altijd een beetje bang dat ik iets zal krijgen wat ik eigenlijk niet zo fijn vind, of een beetje, stom en dat het dan super obvious is dat ik niet helemaal happy ben. Haha. The struggle is real hoor. Maar goed, in afwachting van wat ik echt krijg, hier alvast een lijstje met dingen waar ik een blij ei door zou worden als iemand ze voor mij vanonder z’n boom zou toveren.

Dit is ‘m dan. DE LIJST! Haha. Ja, ik ben me er heel erg van bewust dat er héél dure dingen op staan 😉 maar een meisje mag dromen hé!

 1. Philips Somneo. Al zo lang deze dingen er zijn, wil ik er één. Ik zat laatst te kijken naar een exemplaar in de Action, maar om de één of andere reden wil ik toch liever een “echte” Philips. Verwend nest?
 2. Tasje van New Look. Er staan gewoon twee tasjes op m’n lijst. Kan niet kiezen. Ik vind deze print echt prachtig! Echt zo’n tasje voor op een mooi jurkje. Een tasje dat de aandacht trekt. En hij is niet duur.
 3. De nieuwe CD van Bart Peeters. Zaterdag de 18de maakte ik een concert mee van meneer Peeters en jongens, wat geweldig! Als je een slechte dag hebt, wordt je hier instant gelukkig van! Zijn teksten zijn ook altijd zo leuk bedacht! Ik weet zeker, dat als deze niet onder de boom ligt, ik hem voor mezelf koop! Haha.
 4. Een one line a day dagboekje. Lijkt me leuk om elke keer na een jaar te lezen wat ik het jaar ervoor schreef. Als ik het consequent vol kan houden tenminste. Maar met dit is het volgens mij makkelijker omdat je maar iets heel kort over je dag moet schrijven.
 5. Flowerbomb van Viktor & Rolf. Ik rook deze geur via een staaltje en ja mensen, dit is echt een geur voor mij! Lekker zoetig. En hij blijft ook lang hangen. Zelfs van dat staaltje hé! Wel duur. Maar ik koop eigenlijk nooit échte parfum. Haha. M’n enige echte die ik heb is Molecule01. Het voelt toch wel wat luxueuzer dan een goedkoop luchtje.
 6. Tasje van Ichi. Nummero 2. Ichi is één van m’n favoriete merken. En dit tasje vind ik ook al prachtig. Neutraal zwart, wat op alles past, met een leuk kleuraccent waardoor het op nog meer past. Haha. En ook niet duur!
 7. Apple watch. Last but not least. Ja I know, dit is echt wel prijzig. Maar ik zit er al ongeveer twee maanden elke dag wel een keer aan te denken. Haha. Ik ben nu zelf m’n shoppingmoney aan het opsparen en met wat nieuwjaarsgeld er bij, kan ik ‘m zonder problemen zelf kopen. Maar een wilde weldoener die ‘m me cadeau geeft is natuurlijk mooi meegenomen 😉 Hihi.
 8. Niet op de foto: Een mooie box met alle Harry Potter boeken. Oh man, daar zou je me echt onwijs gelukkig mee maken!

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

Foto bovenaan van Rawpixel

Photo by rawpixel on Unsplash

16 thoughts on “Inspiratie voor wie me een kerstcadeautje wil kopen.

 1. Wat een mega leuk lijstje! Ik snap wel dat er twee tasjes op staan, ze zijn beide echt ongelofelijk leuk!! Zo’n one-line-a-day-boekje lijkt me ook ongelofelijk leuk! Op mijn verlanglijstje staan momenteel een hele hoop leuke plantjes om m’n kamer een beetje op te vrolijken 🙂
  Arjanne schreef laatst over an inspiration wallMy Profile

 2. Na het lezen van jouw artikel, zit ik meteen te googlen op ‘wake-uplight action’ 😉 Ik moet zo’n ding hebben, maar vind die van Philips iets te duur. Eens kijken of ik een goedkopere kan vinden, want het lijkt me heerlijk om daarmee wakker te worden als ik vroeg mijn bed uit moet. Gave dingen heb je op je lijstje staan! Ik vind die twee tasjes ook wel heel erg mooi.
  Romy schreef laatst over Persoonlijk | Positief, steek ik dan mijn kop in het zand?My Profile

 3. Zo leuk om cadeautjes te krijgen en te geven. Doch doen wij thuis al jaren niet meer mee met deze trend.. Noch met Sinterklaas noch met Kerstmis.. Dat vind ik persoonlijk heel jammer, want ik krijg zo graag cadeautjes 🙁 Ach, ik heb er ondertussen wel mee leren leven 😉 En wie weet wacht er toch onverwacht nog een cadeautje op mij 🙂
  Evelyne schreef laatst over Mijn 365daysofphotography-project | week#48My Profile

 4. Mijn wake-up light (ook van Philips, maar wel een goedkopere) is oprecht een van de beste aanwinsten van mijn leven. Ook ooit eens cadeau gekregen. Zoveel fijner wakker worden, maar echt!
  One Line A Day heb ik 3 jaar geleden cadeau gekregen en ik vind het ook superfijn! Alleen wel lastig om consequent elke dag te doen. De tip hieronder in de comments om ‘m voortaan op m’n nachtkastje te leggen en voor het slapengaan in te vullen moet ik maar eens uitproberen!
  Talitha schreef laatst over Dankbaar voor… #1My Profile

 5. Dit is een mooi lijstje!
  Zo’n Apple watch lijkt mij ook wel cool ahoewel; ik heb laatst zo’n soort gelijk uitgebreid horlogo via AliExpress gekocht en die doet het voor nu prima. Én is een stuk goedkoper! Als je nieuwsgierig bent, een tijdje geleden liet ik hem in een blogje terug komen:). Voor nu ga ik nog even kijken wat voor leuke cadeautips er zijn!
  Fleur schreef laatst over Geluisterd| Onverminderd – Rebecca YarrosMy Profile

 6. Zo’n luxebox van Harry Potter wil ik ook echt al lang, liefst in het Engels, ik heb de boeken namelijk alleen in het NL 🙂 Ik ga er in de kerstvakantie nog eens in beginnen, denk ik, is echt ZO lang geleden! Verder staan er (vijf paar, oeps) Adidassen op mijn wishlist, een mp3 voor onder water, boeken en wat interieurspullen. Mijn boom ziet er qua cadeaus echt nog té leeg uit, maar ik ga vanavond wat cadeautjes shoppen, hopelijk komt daar dus verandering in! Ik heb gisteren trouwens ook het foute cadeau van bol.com toegestuurd gekregen (een dvd-box van de Familie Flodder). Mijn juiste cadeau hebben ze niet meer, maar ik mag wel de box houden (JOEPIE ZEG).
  Sam – singlereadytomingleblog schreef laatst over Vijf kerstcadeaus die je beter niet kooptMy Profile

 7. Tasjes staan ook op mijn lijstje. Dat komt gewoon altijd van pas. En ik kan er echt ambetant van worden als ik eens iets aanheb en daar dan geen bijpassende handtas voor heb. The struggle! Haha. Ik heb een question a day boekje en vind zulke dingen alleen maar aanraders. Ik hoop dus dat je die one line a day onder de boom gaat vinden bij Kerst 🙂 Het is ook best makkelijk vol te houden hoor. Bij mij ligt het boekje in mijn nachtkastje en vul ik het automatisch in vlak voor ik ga slapen. Het werkt een beetje terapeutisch vind ik. Ondertussen ben ik al aan mijn tweede jaar bezig en dat is echt fijn om elke avond terug te lezen wat ik het jaar ervoor heb opgeschreven. Haha.
  Sarah schreef laatst over Mijn anti-bucket list: 10x nooit van m’n leven!My Profile

 8. Leuke lijst!!
  Dat boekje, one line a day, lijkt mij ook leuk. Alleen ben ik dan weer zo iemand die er halverwege in vergeet te schrijven waardoor het nooit af komt haha.
  Mijn verlanglijst is niet groot. Gewoon een gezellige kerst met familie en vrienden. 🙂
  Deborah schreef laatst over Warm blijven…My Profile

Comments are closed.