Ik wil een kaartje!

Zo ongeveer 6534527485 jaar geleden had ik het idee om kaartjes te sturen naar jullie. Aangezien het toen wat boven m’n hoofd groeide en ik mezelf er veel te druk in maakte dat ik niet “snel genoeg” iedereen een kaartje kon opsturen, stopte ik er ook maar weer mee. Maar aangezien ik graag wat creatiever aan de slag wil gaan en weer echt wil tekenen en handletteren, ga ik me er toch maar weer aan wagen.

IK GA JOU EEN KAARTJE STUREN!

Als je daar net zo enthousiast over bent als ik en dus graag een van mijn kaartjes ontvangt, mag je onderstaand formuliertje invullen.

Ik zeg bij deze alvast: ik doe geen beloftes over wanneer je het kaartje krijgt. Dat kan een week na je aanvraag zijn, een maand of -wie weet- misschien wel een jaar. Het enige dat ik plechtig beloof: je krijgt er eentje! Het maakt me ook helemaal niet uit of je ooit al eens een kaartje hebt gekregen of niet dus daar hoef je niet mee in te zitten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 4 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.