Ik heb weer Instagram en mijn haar is roze.

Menseeeen ik zit weer op Instagram en mijn haar is roze! Woehoew! Hoe lang is het nu geleden? Een week of drie, misschien vier denk ik, dat ik mijn Instagram weg deed omdat ik er geen zin meer in had. Nu zat ik er al een paar dagen opnieuw aan te denken om een account aan te maken. Het enige wat me tegenhield: ik heb de neiging om daar te veel tijd aan te besteden maar dat wil ik nu dus wel anders aanpakken.

M’n account staat op privé maar je kan me hier vinden dus als je me wil volgen, stuur me even een verzoekje.

Deze ochtend stond ik voor het eerst in drie weken nog eens echt vroeg op. Om 6.30 uur. Ik had namelijk om 9 uur een afspraak bij DNA Cut & Colour lab in Antwerpen (dikke aanrader! Ana is een super lief en fijn mens én je krijgt geen nekpijn als je bij haar met je hoofd in de wasbak hangt!!!) en het duurt wel eventjes om daar te geraken. Ik wou heel graag groen of roze en het is uiteindelijk felroze geworden. Ze maakte zelf ook een betere foto, als ik die heb zal ik ‘m nog delen!

Ana knipte ook een stukje van m’n haar af dus ik heb weer een frisse coupe en ik voel me gelijk een heel nieuw mens. Gek hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 4 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

24 thoughts on “Ik heb weer Instagram en mijn haar is roze.

  1. Grote fan van zo felgekleurd haar! Zelf durf ik dat dus niet he. Ben een herfsttype dus zou er ook niet mee staan. Zodra ik grijze haren ontdek – een belofte die ik mezelf ooit heb gemaakt – ga ik voor een herfstig rood gaan, al denk ik dat het lief mij dan niet meer bekijkt want die kan niet goed tegen opvallend en veranderingen en al zeker geen combinatie van die twee.
    Leen schreef laatst over Gouden randjes #32My Profile

  2. Ik las je titel en ging je zoeken op IG maar vond je niet… maar je hebt dus een andere account. Ik dacht gewoon dat je niet veel meer iets op IG postte. Ik spendeer daar ook te veel tijd mee.
    Oef, ik ben niet de enige die last krijgt van zo’n wasbak bij de kapper.

  3. zo vet da ge da gewoon gedaan hebt omda gij da wou en schijt hebt aan wa anderen mss denken (want die peizen toch altijd iets ze, of uw haar nu bruin, blond, paars of whatever is 🙂 Staat u echt wel goe ze, ben ook wel benieuwd naar da groene ma tees is alleszins heel fris !