Ik heb een gastblogger (en ik ben daar mega enthousiast over)!

Jullie weten dat ik een reeksje heb hier op m’n blog waarin ik aan 22 vrouwen 22 vragen stel – en als je het niet weet, dan weet je het nu 😉 . Een van die vrouwen die nog aan bod moet komen, is mijn nicht(je) Fien. Fien schreef zo leuk dat ik haar spontaan voorstelde om zo af en toe eens een stukje voor mijn blog te schrijven en hoera hoera, dat zag ze wel zitten!

De praktische kant van de zaak bekijken we nog. Ik doe ook maar wat maar ik vind dit wel keitof en ik hoop jullie ook 🙂

Ik ga verder geen introductie doen, daar zorgt Fien gewoon zelf voor!

Een tijdje geleden vroeg Irene mij of ik gastblogger wil worden, wel ja natuurlijk! In mijn koppie is er wel altijd iets te vinden waarover ik kan schrijven. Maar kan ik jullie nu meteen bombarderen met vanalles en nog wat? Misschien moet ik even vertellen wie ik nu precies ben. Gewoon, dat jullie mijn gedachten in de toekomst wat kunnen kaderen. Hier zijn een aantal feiten op een rij:

 • In het kort: ik ben een 18-jarige meid die luistert naar de naam Fien.
 • Ik hou me regelmatig bezig met het bekijken van mensen in de supermarkt en op de markt (en eigenlijk overal waar veel mensen te vinden zijn). Dan verzin ik namen en bedenk wat ze doen om de kost te verdienen. In mijn hoofd vinden dan ook talloze ontmoetingen plaats tussen de zelfverzonnen personen. Nu ik dit heb neergeschreven, klinkt het ook wel een beetje creepy. Maar ’t is niet dat ik mij ergens verdekt opstel achter het struikgewas ofzo. Mijn observaties zijn uiterst subtiel.
 • Ik probeer in het hier en nu te leven. En als ik die zin nu herlees, moet ik er meteen een beetje om lachen. Het klinkt een alsof ik één of andere goeroe ben (wat ik dus niet ben hé). 
 • Ik ben gepassioneerd door theater en dans en boeken en muziek en kunst en eigenlijk alles wat met cultuur te maken heeft.
 • Toen ik in het vijfde leerjaar zat, speelden we tikkertje op de speelplaats. Ik wilde een jongen van mijn klas tikken en maakte daarbij zo een vaart dat ik knots tegen de vensterbank van het schoolgebouw liep en daarbij mijn neus brak. Dat was de eerste (en voorlopig) enige keer dat ik iets brak, van mezelf natuurlijk. Ik heb ooit een keer, geheel per ongeluk, mijn broer zijn neus gebroken. Maar bon, wat ik hiermee wil zeggen is dat ik soms nogal een beetje een loemp kieken kan zijn.
 • Als ik mij thuis verveel, zet ik de Wii op, zet Just Dance op en begin heel intensief en met veel gevoel te dansen. Just Dance is trouwens een activiteit die steevast op elk familiefeest gedaan wordt. (Bijlange) niet iedereen kan dansen, dus er wordt dan heel wat afgelachen, nietwaar Irene? 😉 
 • Mijn lievelingskleur is geel. Ik ben fan van alle soorten geel, behalve van dat fluohesjesgeel. Dat mag van mij gerust vergeten worden! (Alhoewel dat dat geel het dan weer goed doet in het verkeer. Dus het fluohesjesgeel vergeten we overal, behalve in verkeerverband.)
 • Soms voel ik de drang om even te doen alsof ik een kunstenaar ben en neem ik papier en potlood. Ik zit dan helemaal verzonken in gedachten, enorm geconcentreerd te tekenen. Meestal ben ik achteraf teleurgesteld omdat mijn tekenskills echt onder nul liggen! 
 • Als ik aan het wandelen ben en daarbij naar muziek luister, doe ik alsof ik in een videoclip zit. Dan loop ik op de maat van de muziek, doe af en toe eens zo’n huppelpasje en playback alsof mijn leven ervan afhangt! Ik kijk natuurlijk of er geen mensen in de buurt zijn, het kan (geloof me) behoorlijk gênant zijn als mensen je zo in het rond zien springen!

Ik denk dat ik hier maar een eind maak aan mijn lijstje, of ik blijf doorgaan. Ik heb ook geen flauw idee of jullie nu een beetje inzicht hebben in wie ik ben. Eigenlijk is het belangrijkste dat ik een vrolijke meid ben die zoveel mogelijk probeert de genieten van alles en iedereen!

Dat was het dan (voor nu dan toch)! 

Baaaaaai en tot de volgende keer hé!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 thoughts on “Ik heb een gastblogger (en ik ben daar mega enthousiast over)!

 1. Hi, leuk! Die playbackshow tijdens het wandelen doe ik ook (als andere mensen me niet kunnen zien). Ik zie wel eens andere mensen het doen en het maakt me altijd supervrolijk als ik dat zie, dus eigenlijk een beetje raar dat we het proberen voor onszelf te houden!

 2. Haha zo grappig, dat laatste puntje, dat doe ik ook soms. Eerst kijken of er niemand in de buurt is en dan zo’n huppeltje of dansje.

 3. Wat leuk, een gastblogger! En ik vind die observaties juist heel leuk klinken en niet creepy. Ik word er trouwens ook nieuwsgierig van. Wil wel een paar observaties lezen hier;).
  Naomi schreef laatst over De boekenkamerMy Profile