Ik ga met zwangerschapsverlof!

Vandaag begint officieel mijn zwangerschapsverlof. Ik heb er lang over nagedacht – oké, dat viel best mee – en ik heb beslist dat ik hier op mijn blog ook eventjes zwangerschapsverlof neem duuuus euhm ja, dit is hier voorlopig mijn laatste post – tot de baby er is dan hé. Nee, mopje, dat hou ik natuurlijk niet vol 😉

Ik ga van deze tijd gebruik maken om me mentaal voor te bereiden op de baby en heel veel rust te nemen en op te laden en vooral overdag veel dutjes te doen (dat slapen ’s nachts loopt toch niet helemaal zoals het nog zou moeten) en gewoon nog te genieten en vooral niet te veel te stressen. En ja ook nog wat voorbereidingen te treffen, in de mate van het mogelijke. Ik weet natuurlijk niet wanneer de baby er precies gaat zijn en daar krijg ik een beetje zenuwen van, haha.

Mijn bedoeling was eerst ook om geen schema meer te volgen en gewoon te schrijven wanneer ik zin had maar ik heb zoveel inspiratie en evenveel zo goed als afgewerkte concepten staan dat ik ze toch maar in plan. We zullen wel zien hoe ver we geraken hé.

Ik vind het alleszins mega raar en wonderlijk en bizar en bijzonder en ook een eer dat ik binnen dit en een paar weken een baby in mijn armen heb en ik kan dat ook nog niet goed geloven. Als je trouwens nog een gokje wil doen over het geslacht van de baby of de naam kan je Het Grote Baby Voorspellingsboek nog invullen (DOEN! Ik vind dat echt tof om te lezen 😀 ).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × vijf =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 thoughts on “Ik ga met zwangerschapsverlof!

  1. Goh my god zo spannend!!!! ’t Was precies nog maar net aankondiging van de baby en straks komen hier foto’s van een echte baby (en geen pop maar een ECHTE), ik kan niet wachten! Ik wens je een goede bevalling toe met weinig knipsels en scheuren en voor de rest zal ik mijn mond houden want ik denk dat ik weinig zinvols toe te voegen heb :p
    Kelly schreef laatst over Gelezen (9): in tuintjes en op warme strandenMy Profile