Ik ben jarig!

Ik ben jarig! Ik zeg elk jaar wel hoe raar ik het vind en ook een beetje eng dat die 30 almaar dichter bij komt maar dat ga ik nu voor een keer niet doen. Dit is nu echt mijn laatste jaar als twintiger en gek genoeg is die OMG-IK-BEN-BIJNA-30 angst gaan liggen.

Ik heb sinds vandaag ook een weekje vakantie dus duim even voor me mee dat ik m’n eerste week als 29-jarige zonnig kan inzetten (maar ik denk dat dat wel goed komt).

Mijn achtentwintigste levensjaar was – om het met een understatement te zeggen – best intens. De eerste helft van het jaar, daar herinner ik me al niets meer van. De periode die daar na kwam was er een van diepe dalen en hoge hoogtes met een depressie, een verloving en een baby op komst. Maar ik denk wel dat ik kan zeggen dat ik dit jaar mooi af sluit met een positieve mindset en een immense nieuwsgierigheid naar wat dit nieuwe jaar gaat brengen.

Ik vind het een klein beetje jammer dat ik vandaag geen taartje kan eten met m’n vriendinnen of mijn ouders maar om het positief te zien: ik vier vandaag m’n verjaardag én ik vier hem gewoon nog een keer als de hele coronacrisis voorbij is.

Drink Eet er eentje op mij (frietkotfrietjes! Dat ga ik vanavond ook doen 🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤Ik kijk er al twee weken naar uit ohmijngod)!

Photo by Amy Shamblen on Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + vijftien =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

26 thoughts on “Ik ben jarig!

  1. Wat laat (lees: veel meer offline) maar alsnog gefeliciteerd. Hoop dat je een fijne verjaardag hebt gehad (zag al op Instagram wat fijne foto’s voorbij komen…)

  2. Alsnog van harte en het klinkt als je 30e levensjaar jouw jaar gaat worden! Ik hoop dat je het een beetje hebt kunnen vieren in deze omstandigheden zonder visite. Zelf vond ik 30 worden geweldig. Ik vond mezelf geen twintiger meer en de 30 paste gewoon meer bij mij. Inmiddels word ik zo 42. Dat voelt weer als veel ouder wat niet helemaal bij me past. Gek hè. Al ben ik er dankbaar voor dat ik weer een jaar mag bijschrijven in goede gezondheid.
    Sheila schreef laatst over De corona lockdown, wat doet het mij?My Profile

  3. Met vertraging …. Gelukkige verjaardag. Oh én probeer altijd op zoek te gaan naar lichtpuntjes. Afspreken met je vrienden en familie moet misschien nog even wachten maar dat betekent wel dat je op je verjaardag je taart met minder mensen moest delen. 😉

  4. Gefeliciteerd Irene! Ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad en wat een goed vooruitzicht om het gwoon nog een keer te vieren straks. X