I need you! Wat zijn jouw favoriete Instagramaccounts?

Hey lieve mensen! Het is alweer een tijdje geleden dat ik een paar van mijn favoriete Instagramaccounts deelde (zie hier en hier en hier). Ik gaf ook al eens aan dat het me leuk leek om jullie favoriete accounts te delen en the time has come. Haha. Dus wil je graag je favoriete accounts delen? Stuur me dan een mailtje op [email protected] met als onderwerp iets waaruit blijkt dat het om je Instafavo’s gaat. Ik deel er vijf maar het zou fijn zijn als je er zes of zeven doorstuurt voor het geval je favo account al eens vermeld werd door iemand anders. Bij elk account schrijf je ook een klein stukje over waarom het je favoriet is. IEDEREEN mag me mailen! Dus je hoeft geen blogger te zijn 😉

Photo by Georgia de Lotz on Unsplash

5 thoughts on “I need you! Wat zijn jouw favoriete Instagramaccounts?

 1. Goh ik volg vooral mensen die ik zelf ken, bloggers en Leuvenaars die leuke plekjes van Leuven trekken of natuurfotografen. Doorgaans niet de accounts die massaal gevolgd worden. Al wat commercieel ruikt mijd ik compleet. Ik interesseer me ook niet zoveel in de stories die doorgaans banaal zijn.

  Maar hashtags volgen is ook supercool. #thefarside is zalig…geweldige fan van Gary Larson die jammer genoeg al bijna 2 decennia geleden gestopt is maar zijn cartoons worden nog elke dag massaal gepost onder die # en toveren iedere dag weer glimlach op mijn gezicht.

  @uglybelgianhouses is ook geweldig, vooral de captions die er telkens bij verzonnen worden

  als duiker vind ik @paditv zalig en allerlei duik hashtags

  De meest fantastische reisfoto’s vind je op @travel.is.life.4ever
  Goofball schreef laatst over My blog moved!My Profile

 2. Wat leuk dat je dit zo doet! ik heb een interieur account: Rachel_kromdijk en een creatief account Rachelscreahoekje 🙂 have fun!

 3. Oh, hier ga ik eens over nadenken. Hopelijk vergeet ik nadien niet om je een mailtje te sturen met het resultaat van dat denken. Als ik het niet vergeet is de kans trouwens groot dat het lijstje langer gaat zijn als 6 à 7 accounts. Ik en korte lijstjes dat gaat precies niet zo goed samen.
  zwartraafje schreef laatst over Gastblog: Talitha van Talitha heeft een blogMy Profile

Comments are closed.