Het Grote Baby Voorspellingsboek. Doe je mee?

Toen vriendlief en ik bekend maakten dat we een baby krijgen in september, kreeg ik een tijdje later van mijn broer en zijn vriendin een boekje waarin mensen hun voorspellingen voor de baby kwijt konden. Ik vond dat meteen een super leuk idee en het leek me leuk als ik hier ook iets soortgelijks doe zodat jullie ook een gokje kunnen wagen.

Bij deze kan je via een Google formuliertje Het Grote Baby Voorspellingsboek invullen. Doe je mee?

Ik heb aangeduid dat je alle vraagjes verplicht in moet voelen, ook al is dat soms moeilijk. Neem het niet te serieus hoor, het is gewoon voor de fun 🙂

Ik heb m’n beste Canva skills los gelaten op een foto van STIL via Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 thoughts on “Het Grote Baby Voorspellingsboek. Doe je mee?

  1. Ik ben zojuist pas je blog tegengekomen, dus ik zal het niet invullen, haha. Maar ik wilde toch 2 dingen zeggen: 1. Gefeliciteerd! en 2. Dit is wel echt een heel tof idee. Dit hadden ze niet toen ik zwanger was of ik heb het gewoon nog nooit gezien, maar dit had ik echt willen hebben! Zo leuk om over een paar jaar door te nemen <3