Het gezicht achter de blog ontmoeten

Dat was het doel van onze blogmeeting afgelopen zaterdag. Voor mij toch 🙂 Het was iets wat ik al heel lang heel graag eens wou doen maar zo in mijn eentje daaraan beginnen, dat zag ik niet zitten. En toen kwam Robin op mijn pad en kwam ik ineens toch wel een paar keer serieus uit mijn comfortzone.

Robin Laurence Nikita ・ Ikke! ・ Amber Fieke
Niet op de foto: Lesley, Talitha, Shirley

Afgelopen zaterdag hadden we afgesproken in Woest (in Gent – toffe plek trouwens!). We hadden een klein zaaltje geregeld, wat lekkers om te eten en tof gezelschap gefixt. Ik was eigenlijk totaal niet zenuwachtig. Dat ik Robin al kende en we samen naar Woest zijn gereden heeft uiteraard geholpen maar ik had vooral al mijn stress opgespaard omdat ik diezelfde ochtend ook naar de kapper ging, haha.

Terwijl we zaten te praten bedacht ik een paar keer hoe onwerkelijk het allemaal leek. Ik weet niet hoe dat bij jullie zit, maar ik vind dat best eng (ook leuk hoor) om nieuwe mensen te ontmoeten, zeker als het mensen zijn waar je ook naar opkijkt. Het voelde heel vertrouwd omdat je (bijna) iedereen zijn gezicht wel kent en tegelijk ook absurd en vreemd omdat je elkaar ook helemaal niet goed kent. Bizar om iedereen zijn stem eens te horen en zo in levende lijve te zien.

Zelf vond ik het jammer dat ik nog een beetje ziek was en niet op m’n best was maar ik had alsnog een heel fijne namiddag. Een groepsfoto met iedereen is er niet van gekomen maar ik zou zo’n bijeenkomst wel graag nog eens over doen.

Fieke schreef een iets uitgebreidere post over onze meeting 😉 dus ga daar eens lezen als je nog wat meer wil weten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 thoughts on “Het gezicht achter de blog ontmoeten

 1. Ik had je verslagje gelezen maar niet meer gereageerd blijkbaar. Dus ik doe het nu eventjes haha. Het was ook super om jou erbij te hebben. Volgens mij als ik kijk naar iedereen die er was, ken ik u blog al het langste. Maar het was zo gezellig! Nogmaals merci om te organiseren. Het voelde net als jij zei tegelijkertijd onwerkelijk maar toch zo tof! En merci om voor ons uit je comfortzone te komen. Super straf dzt je dat gedaan hebt want dat vraagt ballen van een mens. Zeker voor herhaling vatbaar wat mij betreft!

 2. Blijkbaar ben ik er in geslaagd om dat formulier totaal te missen of helemaal te vergeten. Maar dankzij de leuke online verslagen kan ik wel meegenieten van jullie offline ontmoeting. Talitha en Fieke heb ik al eens offline kunnen ontmoeten. Het lijkt me echter heel leuk om ook jou en Nikita een keer in het echt te kunnen zien en spreken. Of ik me op mijn gemak zou voelen bij zo’n grote bijeenkomst weet ik echter niet.

 3. Het was een superfijne middag! Ik was wel een beetje nerveus, maar dat bleek eigenlijk nergens voor nodig. Heel fijn om iedereen eens IRL te ontmoeten, en je ‘nieuwe haar’ is écht leuk :-).

 4. Klinkt heel gezellig! Jammer dat je ziek was, maar goed dat je er alsnog van hebt kunnen genieten. Grappig ook wat je zegt over elkaars stemmen voor het eerst horen, daar had ik niet bij stil gestaan, maar dat moet vast best gek zijn op het eerste moment. Op de foto lijkt het alleszins toch alsof jullie het erg leuk gehad hebben!

 5. Fijn om te lezen en ik begrijp je gevoel, had ik de allereerste keer ook toen ik voor het eerst andere bloggers in real life leerde kennen.
  Ik snap ook dat heel wat dames het niet weten of ze het zelf ook zouden aandurven, want zoals m’n zegt : Papier is gewillig.
  Je kan dus alles schrijven op een blog zonder dat iemand je écht kent en weet of het wel waar is. Zou zonde van de tijd en moeite zijn, denk ik dan bij mezelf, als iemand zich daarmee zou bezig houden, maar het kan altijd.

  Ik ben blij dat het een fijne ervaring geweest is én ik nu net als vele anderen, de kans krijgen om ook jouw blogje te leren kennen 🙂

 6. Zo leuk ziet het eruit en klinkt het! Een meeting wordt vast nog wel eens geregeld als ik zo de reacties en blogs lees erover. Dan hoop ik dat ik ook aan kan sluiten 😀 Lijkt me trouwens ook heel grappig om dan ineens stemmen bij iedereen te horen, want dat is het enige wat je je echt niet kunt bedenken van te voren, dat kan heel anders uitvallen. Of een accent ook. Tenminste, dat vond ik altijd als ik naar een meet was geweest.

 7. Lijkt me zo leuk! Ik snap dat het ook best wel spannend kan zijn, maar ik kan me goed voorstellen dat het fijn was dat je Robin al eens ontmoet had en jullie het samen hadden geregeld. 🙂

 8. Ik heb dit ook weleens met een aantal bloggers/youtubers gedaan en vond het toen ook zo leuk. Net alsof je diegene al jaren kent, maar je zag elkaar pas voor het eerst (in real life dan.. ) jammer dat je niet helemaal top fit was. Maar je kan het inderdaad altijd nog een keer overdoen!

 9. Het klinkt echt als een toffe middag (you had me at ‘iets lekkers te eten’, haha). Ik vind het altijd bijzonder om mensen die je van de online wereld kent dan opeens in 3D mee te maken ofzo.

 10. Ik heb zulke fijne real life vriendschappen overgehouden aan mini blog meetings (of gewoon afspreken met z’n tweetjes). Ik had me hier dan ook echt graag voor aangemeld als het niet zo ver weg was geweest, hihi. Fijn dat jullie een leuke middag hebben gehad met elkaar <3 Liefs!

 11. Klinkt leuk! Ik zou er zelf echt geen moeite mee hebben – ben al heel vaak naar blogmeetings geweest toen ik pas 17 was en daar ging ik dan alleen heen met de trein het halve land door, haha 😉 Wie weet wordt het bij vaker doen minder spannend!

 12. Sorry om u zover uit uw comfort zone re pushen But you did very well! Ik vond het fijn om alles met u op poten te kunnen zetten.

  Via deze weg dan ook nog eens merci daarvoor Want op mezelf had ik het ook niet kunnen doen hoor!! Maar sowieso, het was een geslaagde namiddag!

 13. Ik vind het stoer hoor, want ik weet oprecht niet of ik het zou durven. Lijkt me ook best apart, want door een blog voelt het vaak alsof je iemand ‘kent’, maar hoe klikt het dan in real life? Het klinkt wel als een heel geslaagde ontmoeting. Superleuk!

 14. Het klinkt als een hele gezellige en leuke meeting! Lijkt me ook heel gek, ja, want je kent elkaar wel van elkaars blog, maar ook weer niet omdat je elkaar nog nooit in het echt hebt gezien. Wat fijn dat je toch niet zo zenuwachtig was! Het lijkt me zo leuk om ook eens naar een bloggersmeeting te gaan, maar helaas was deze in België en iets te ver weg.