Herfstachtergrondjes voor je telefoon

I know, I know. Vast al wat laat om nog herfstachtergrondjes te delen want nog een goeie maand en het is al kerst. Maar hier ben ik toch met moois voor op je telefoon. Ik was namelijk zelf iets nieuws aan het uitzoeken (echt moeilijk met al die keuze!) en toen leek het me leuk om er nog eens een “artikeltje” aan te wijden.

boompjes | waterval | dorre blaadjes | denappels | handje | getekende blaadjes | mauve | dennebomen | pompoenen | takjes | weg | eikenootjes | paarsig | vosjes | vuur | bomen

 

14 Comments

 1. Karin 24 november 2017

  Domme vraag, maar hoe sla ik Dennebomen op in mijn telefoon? Jij hebt de rechtermuisknop uitgeschakeld, en de link stuurt me naar pinterest waar het ook niet kan, en Pinterest stuurt me naar een random site zonder de afbeelding…


  • Irene 25 november 2017

   Oh echt? Ik kijk het straks eens na! 🙂


  • Irene 25 november 2017

   Hey Karin, als ik op het linkje klik, kom ik op Pinterest uit en kan ik hem wel gewoon opslaan. Misschien kan je hem zelf pinnen en dan zo downloaden als het niet lukt?


 2. Evelyne 19 november 2017

  De weg vind ik het mooiste 🙂 Zegt mijn fotografisch geheugen, haha
  Evelyne schreef laatst over Mijn 365daysofphotography-project | week#45My Profile


 3. Fleur 19 november 2017

  Oooh hier zitten een paar hele leuke tussen. Mijn achtergrond kan inderdaad wel weer een opknapbeurt gebruiken dus dit blogje komt als geroepen:).
  Fleur schreef laatst over Personal | 17 November: Wereld Prematuren dagMy Profile


 4. Zo gezellig! Ik heb eigenlijk de helft van het jaar mijn zomerachtergrond en de helft van het jaar mijn winterachtergrond haha!
  Sam – singlereadytomingleblog schreef laatst over “Ik wist niet dat wij aan het daten waren…”My Profile


  • Irene 19 november 2017

   Haha dat kan ook! Ik wissel wel vaak! Vind het fijn om af en toe eens af te wisselen 🙂


 5. Kirsten 19 november 2017

  Oh, wat een leuke achtergrondjes. Ik kan moeilijk een favoriet kiezen, want ze zijn allemaal zo mooi, maar de vosjes vind ik wel erg leuk.


 6. Kaylin 19 november 2017

  Hoe toevallig is het dat ik deze morgen hier nog op dacht?? Ik dacht: “tijdje geleden dat Irene achtergronden deelde en het is nu herfst”. We hebben telepathie :p


  • Irene 19 november 2017

   Toevallig zat ik dus aan jou te denken, omdat je mij er vorige keer ook op wees dat ik nog geen achtergrondjes had gepost 😀 haha.


 7. Elke 19 november 2017

  Oooh, je hebt echt mooie achtergrondjes uitgekozen! Ik kan echt niet kiezen ik vind ze allemaal zo mooi! <3
  Elke schreef laatst over How incredible is the maybeauty incredible face gel?My Profile


 8. Silke 19 november 2017

  Ooooh, wat een supermooie achtergronden! Normaal verander ik mijn achtergrond echt nooit haha, maar nu heb je me toch wel verliefd gemaakt! Die eerste drie vind ik echt machtig, maar ik ga voor de verdorde blaadjes! Super leuk dat je dit deelt 😀
  Silke schreef laatst over Interieur | 6 tips om je huis gezelliger te makenMy Profile


 9. Mevrouw Marloes 19 november 2017

  Ik vind de 3e, 9e en 11e heel leuk! Het is dat ik geen nieuwe achtergrond wil, anders had ik vast één van deze gekozen.
  Mevrouw Marloes schreef laatst over Kookzondag: curry met pompoen en kokosmelkMy Profile


 10. Sandra 19 november 2017

  Die dennebomen, den appels en verdorde blaadjes vind ik alle drie erg leuk! Dat mauve en waardige kleurtje zijn ook tof zeg. Super mooie kleuren. 🙂 Momenteel heb ik als achtergrond nog een standaard achtergrond van Samsung, omdat ik mijn telefoon nog niet zo lang heb en het mij nog niet eens te binnen is geschoten om een nieuwe te zoeken haha. Thanks dus voor deze leukerds!
  Sandra schreef laatst over Photo Diary #126 | Paddoburgers, cadeaus & veel lekker etenMy Profile


Comments are closed.