Herfstachtergrondjes voor je telefoon

I know, I know. Vast al wat laat om nog herfstachtergrondjes te delen want nog een goeie maand en het is al kerst. Maar hier ben ik toch met moois voor op je telefoon. Ik was namelijk zelf iets nieuws aan het uitzoeken (echt moeilijk met al die keuze!) en toen leek het me leuk om er nog eens een “artikeltje” aan te wijden.

boompjes | waterval | dorre blaadjes | denappels | handje | getekende blaadjes | mauve | dennebomen | pompoenen | takjes | weg | eikenootjes | paarsig | vosjes | vuur | bomen

 

14 thoughts on “Herfstachtergrondjes voor je telefoon

  1. Domme vraag, maar hoe sla ik Dennebomen op in mijn telefoon? Jij hebt de rechtermuisknop uitgeschakeld, en de link stuurt me naar pinterest waar het ook niet kan, en Pinterest stuurt me naar een random site zonder de afbeelding…

    1. Hey Karin, als ik op het linkje klik, kom ik op Pinterest uit en kan ik hem wel gewoon opslaan. Misschien kan je hem zelf pinnen en dan zo downloaden als het niet lukt?

  2. Oh, wat een leuke achtergrondjes. Ik kan moeilijk een favoriet kiezen, want ze zijn allemaal zo mooi, maar de vosjes vind ik wel erg leuk.

  3. Hoe toevallig is het dat ik deze morgen hier nog op dacht?? Ik dacht: “tijdje geleden dat Irene achtergronden deelde en het is nu herfst”. We hebben telepathie :p

    1. Toevallig zat ik dus aan jou te denken, omdat je mij er vorige keer ook op wees dat ik nog geen achtergrondjes had gepost 😀 haha.

  4. Die dennebomen, den appels en verdorde blaadjes vind ik alle drie erg leuk! Dat mauve en waardige kleurtje zijn ook tof zeg. Super mooie kleuren. 🙂 Momenteel heb ik als achtergrond nog een standaard achtergrond van Samsung, omdat ik mijn telefoon nog niet zo lang heb en het mij nog niet eens te binnen is geschoten om een nieuwe te zoeken haha. Thanks dus voor deze leukerds!
    Sandra schreef laatst over Photo Diary #126 | Paddoburgers, cadeaus & veel lekker etenMy Profile

Comments are closed.