Herfst Bucketlist.

‘t Is herfst! Mijn nieuwe favoriete seizoen! Ik maakte voor de zomer een bucketlist en het leek me wel fijn om dit ook eens voor de herfst te doen!

1. Werther’s Original appeltaart bakken.

Ik zag dit recept bij Sarah en ik wist meteen dat ik in de herfst deze appeltaart wil bakken. Love appeltaart en karamel dus dat kan toch bijna niet mis gaan?

2. Elke maand minimum twee boswandelingen maken.

Dat hoort gewoon bij de herfst vind ik. Stiekem hoop ik dat het al goed fris wordt zodat ik m’n nieuwe schoenen aan kan naar het bos. Met een dikke sjaal en warme choco achteraf. En ik zou ook graag eens naar een ander bos gaan dan het bos waar wij nu altijd heen gaan.

3. Leren borduren.

Ik zet hier een paar doelen van mijn Day Zero Project in want anders vergeet ik ze toch. Ik heb alle spullen en ging een paar zondagen geleden mezelf de basics aanleren maar dat is er niet van gekomen. Nu lijkt de herfst me echt het uitgelezen seizoen om een handwerkhobby te starten.

4. Kafka op het strand van Haruki Murakami uitlezen.

Ik begon er een tijdje geleden in voor ik ging slapen maar ik weet niet zeker of het echt mijn soort boek is. En ik lees nu ook vooral op mijn e-reader eigenlijk. Ik wil het alsnog wel graag uitlezen want ergens intrigeert het boek me ook.

5. De gang + slaapkamertje verven en inrichten.

Ja ik moet het niet zeggen zeker maar ik heb hier zoveel zin in! Ik zou dit echt graag voor het einde van het jaar af hebben, al vrees ik dat het ook wel eens wat langer zou kunnen duren.

6. Mijn haar laten knippen.

Ik heb dit stiekem wel al gepland maar ik twijfel soms nog of ik het nu echt ga doen of niet. Ik vind m’n haar nu echt een kutlengte hebben. Het valt zo raar in m’n nek met al die plukjes die altijd naar buiten staan terwijl de rest  naar binnen ‘krult’. En ik zou graag weer iets van een froetje hebben. Langs de andere kant wil ik ook wel weer graag lang haar hebben en als ik het laat knippen, moet ik natuurlijk weer langer sparen.

7. Wandelschoenen kopen.

Haha. Ik vind dit zelf een grappig doel eigenlijk. Een keer per jaar maken wij een soort van mini wandelvakantietje naar de Ardennen met mijn schoonfamilie. Ik heb geen eigen wandelschoenen dus ik moet altijd schoenen lenen en ik vind dat best vervelend. Ik zou dus voor eens en altijd mijn eigen wandelschoenen willen kopen. Maar er is zo veel keuze en die dingen zien er meestal heel lelijk uit. Haha. Ik hoop dat ik ergens een leuk paar op de kop kan tikken.

8. Een ribfluwelen broek kopen.

Ik zag al een paar mooie exemplaren in de online winkels dus ik hoop er binnenkort eentje aan m’n garderobe te kunnen toevoegen!

9. Een pompoen uithollen.

Ik heb dit denk ik echt nog nooit gedaan en het hoort toch wel een beetje bij de herfst hΓ©. En dan met de rest lekkere pompoensoep maken!

10. Een nachtje op hotel.

Het lief en ik hebben nog een bon voor een nachtje op hotel en hij gaat bijna vervallen dus het moet er deze herfst maar eens van komen! Ik heb al eens gekeken in het boekje en Antwerpen spreekt me eigenlijk wel aan! Dan kunnen we gelijk onze kerstinkopen al doen ook πŸ˜€

Zijn er dingen die jij deze herfst graag wil gedaan hebben? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 thoughts on “Herfst Bucketlist.

  1. Dat is dan weer het voordeel van een blogfeed-vertraging ik weet nu al dat je ondertussen enkele puntjes hebt kunnen afvinken vermits ik gisteren een foto van je mooie kapsel Γ©n een ribfluwelen broek zag verschijnen. Eigenlijk zou ik puur uit nostalgische waarden wel nog eens zo’n ribfluwelen overgooier willen hebben.

  2. Leuke punten allemaal op je lijst! Ben benieuwd wat je uiteindelijk bij de kapper gaat doen πŸ™‚ wij hebben ook nog een hotelbon liggen, staat op de planning voor volgend jaar. Kerst inkopen, ik moet er nog even niet aan denken πŸ˜€

  3. Wat een fijn lijstje! Denk dat ik een paar van je plannen ga stelen, haha. Borduren trekt mij stiekem ook, al heb ik het echt nog NOOIT gedaan. Wandelschoenen wil ik sinds mijn laatste vakantie ook, want hiken of wandelen op je sneakers is toch niet helemaal hoe het hoort. Die tip van Karin over Decathlon is een goeie, ik zag daar laatst ook al een paar prima schoenen voor een niet hele gekke prijs. En pompoen uithollen lijkt me zo gezellig!

  4. Leuke lijst! Ik heb ook zin in boswandelingen maken πŸ˜€ Wat betreft wandelschoenen, ik heb bij de Decathlon vrij goedkope wandelschoenen gevonden (mijn vriend ook). Ze zitten goed en die zien er best sportief uit ipv van die superlompe wandelschoenen.

  5. Zo’n leuk lijstje! Ik hou ook zo van ribfluweel, echt mooi! En jaaa, een pompoen uithollen moet je zeker doen, het is zo leuk! Appeltaart bakken is ook echt iets dat ik met herfst associeer, zo lekker ook!

  6. Genoeg leuke dingen te doen deze herfst als ik het zo lees. Wandelschoenen kopen lijkt me best lastig, maar als je ze eenmaal hebt, ga je ze vast ook iets vaker dragen en heb je er denk wel veel plezier van. Ik hoop in de winter het appartement waar mijn vriend nu woont, maar waar we hopelijk op niet al te lange termijn gaan samenwonen, wat gezelliger te maken.

  7. Zo te lezen hoef jij je deze herfst niet te vervelen. Leuke dingen heb je op de planning staan! Die taart klinkt echt goe-hoed πŸ™‚ En superleuk dat je wilt beginnen met borduren. Volgens mij is dat helemaal niet zo moeilijk als het soms lijkt πŸ™‚ Ik ben benieuwd naar je eerste borduurwerkjes.