Herfstbucketlist

Toen de zomer net begon, maakte ik een zomerbucketlist en nu de herfst zijn aantrede doet is het dus logischerwijs ook tijd voor een herfstbucketlist. En ik beloof plechtig dat ik op het einde van de herfst even een recap zal doen 😉 Deze lijst is meteen ook een goeie stok achter de deur om wat puntjes van mijn Day Zero Project te kunnen schrappen.

Deze herfst wil ik graag

+ Naar het Zoniënwoud.
+ Een paar nieuwe mooie wandelplekken ontdekken in België.
+ Een laatste keer naar Pairi Daiza voor ons abonnement afloopt.
+ Een borduurwerk af maken.
+ Een weekendje weg (niet fair eigenlijk want dit is al gepland maar ik streep graag dingen af dus ik zet het er toch bij! 😀 ).
+ Eens naar de zee.
+ Puzzelen.
+ Wat nieuwe herfstige recepten uitproberen. Iets met pompoen moet er sowieso bij en een appelkruimeltaart wil ik ook maken.
+ Mijn tattoo laten zetten (ook al gepland).
+ Een nieuwe dikke warme sjaal kopen.
+ Een etentje organiseren voor (een) vriendin(nen).
+ Eens naar Zeeland.
+ Popcorn maken.
+ Naar de cinema.
+ Een museum bezoeken.
+ Eens in onze woonkamer slapen.
+ Een Belgische stad bezoeken die ik nog nooit bezocht heb.
+ Een DIY doen.
+ Onze gang laten pleisteren. Niet dat ik dat zelf ga doen natuurlijk (het zou wat zijn) maar ik wil ‘m toch op de lijst want ik ga zo gelukkig zijn als we dat eindelijk gefixt hebben!

Een hele lijst, maar het lijken me wel haalbare doelen! Ik heb er alleszins super veel zin in om er werk van te maken!

Wat staat er op jouw lijstje voor deze herfst?

19 thoughts on “Herfstbucketlist

 1. Dat is een behoorlijke lijst 🙂 maar allemaal leuke dingen! Als je nog mooie bossen zoekt om te wandelen, kan ik er in Vlaams-Brabant (rond Leuven) enkele aanraden: Bertembos in combinatie met Eikenbos, het Walenbos in combinatie met kasteel van Horst, en niet te vergeten Heverleebos/Meerdaalwoud.
  Leen schreef laatst over #40voor40: update #3My Profile

 2. Oeh, ik ben heel benieuwd wat voor tattoo je laat zetten! Ik zou graag een grote sjaal willen hebben, die ook als een soort deken gebruikt kan worden. Verder ga ik volgende maand een paar dagen naar Dublin (mijn beste vriendin is daar een aantal jaar geleden naartoe verhuisd), daar is het erg mooi in de herfst.
  Mevrouw Marloes schreef laatst over Wat zit er in mijn docententas?My Profile

 3. Ooh ik heb het Zoniënwoud meteen gegoogled, ik kende het niet maar hoopte al dat het iets in België zou zijn haha. En wauw, wat mooi!! Die ga ik aan mijn vriend voorstellen!

 4. Wat een leuk idee! Ik maak zelf alleen maar zomer bucketlists om een of andere reden, misschien moet ik dat ook gewoon eens voor elk seizoen beginnen doen. Het eerste dat ik op mijn herfst lijstje ga schrijven zou dan denk ik verjaren zijn, das ook niet eerlijk, maar ik streep ook graag dingen af. :p

  Ooh en naar een bos/park gaan voor leuke herfst foto’s, dat moet der ook nog op.

  Kindness,
  Amber

 5. Wat een leuke lijst. Hiermee wordt het vast een mooie herfst!

  Ja, wandelen, dat zou ik ook vaker willen doen. Misschien lukt het nu wel om het te plannen omdat het tuinwerk stilaan minder wordt. Maar anderzijds ben ik ook wel graag in de tuin bezig, dus is dat geen straf. Sowieso moet ik nog alle bloembollen de grond in krijgen (dan vloek ik wel op mijn koopenthousiasme maar moet vooral in gedachten houden dat ik weer zo ga genieten van al die kleuren in het voorjaar) en nog wat opruimen.
  Een midweekje weg staat ook nog op de planning, in een of ander bungalowpark. Wellicht komt wandelen daar er dan wel van.
  Geke schreef laatst over Day Zero Project #11 – 101. Bessen plukken bij een plukboerderijMy Profile

 6. Leuk lijstje! Ik ben benieuwd naar je tattoo :-).
  Wij zijn alweer een tijdje begonnen met puzzelen. Zó nutteloos, maar ook zo ontspannend. Nuja, frustrerend ook wel, want we kozen er een heel moeilijke uit.
  Hier zijn enkele klusjes uitgevoerd (lees: besteld), waardoor we binnen enkele weken kunnen genieten van onze nieuwe gordijnen. Lekker knus, met de donkere dagen die er weer aan komen. Dat zal zo’n deugd doen, na dik 4 jaar zonder 🙂
  fieke schreef laatst over Count your blessings #13My Profile

 7. Zo’n tof lijstje. Goh, ik kan zo niet meteen veel bedenken. Geen grootse dingen alleszins. Ik hoop natuurlijk regelmatig te kunnen wegduiken in een boek. Verder wil ik graag een paar keer in het bos wandelen. Niet dat ik super ver kan wandelen maar ik vind het wel een heerlijke plek om tot rust te komen. Misschien kan ik ook nog eens proberen om de Tai Chi weer op te pikken in de hoop dat mijn spieren en gewrichten dan wat meer willen meewerken want nu het september is hebben die besloten om het gezamelijk nog wat meer te gaan uithangen. Awoe! Verder is het najaar bij mij vooral gefocust op knus en gezellig. Fijn bijpraten met vriendinnen, lichtjes in huis, warme dekentjes, wegduiken in mijn Hufflepuff-trui, lekkere pompoensoep maken, opwarmen met een beker thee of chocomelk wanneer je uit de kou komt, …
  zwartraafje schreef laatst over Facts About Me #19My Profile

 8. Wat een heerlijke lijst, Mijn lijstje is toch wel uh dit dan:
  – 2x per maand een lange wandeling met het gezin
  – 1 breiwerkje maken voor dochter
  – heerlijk borduren met luisterboek
  – verder opruimen / minimaliseren in huis!
  – vooral hard werken aan mijn mentale gezondheid!
  Mme Kramer schreef laatst over Terwijl de zomer ons langzaam verlaat…My Profile

 9. Op mijne staat vooral mijn geluksgevoel vasthouden.. ik moet vaak terugdenken aan waar ik vorige herfst stond in mijn leven en nu en vind dat ik veel gegroeid ben.. wel een pijnlijke reis geweest toen maar wel blij da ik volhard heb ondanks alle tegenkanting. Verder ben ik niet echt een bucket list mens want er zit altijd wel genoeg in mijn hoofd.. Vind bucket lists beetje zoals voornemens : als ik iets wil, wil ik het nu 🙂 (precies een klein kind he, erg 🙂 )
  BTW:moest aan u peizen bij dees artikel want vond haar verhaal mega inspirerend en mogelijks inspireert het u ook bij uw tattoeage keuze? http://whensarasmiles.nl/over-die-nieuwe-blije-smiley-tattoo/

Comments are closed.