Grote paniek. Mijn blog was kapot.

Want mijn blog was kapot gisteren. Er trad denk ik een conflict op tussen een paar plugins en mijn thema met als gevolg dat ik zelf niet meer kon aanmelden in WordPress en jullie een wit scherm zagen. Ik weet niet of jullie het ook effectief gemerkt hebben (een paar wel, dank voor de berichtjes op Insta!) maar kijk, ik ben er weer. Voorlopig met een thema dat nog op niet zoveel trekt omdat m’n vorige er af moest om het te kunnen oplossen maar ik hoop het vandaag weer helemaal op punt te hebben.

Ik kan jullie wel zeggen dat ik nogal in de stress zat hoor. Ik zal allemaal rampscenario’s passeren van ik ben gehackt (ook al wist ik dat dat niet het geval was) tot ik ga alles alles alles kwijt zijn op mijn blog. Vergeleken met de problemen die zich buiten de digitale wereld kunnen voordoen valt dat alsnog allemaal best mee maar kijk, mijn blog is mijn grootste hobby en nu ook mijn bijverdienste en ik zou toch wel lichtelijk heartbroken zijn als ie voor altijd kapot was.

Verder heb ik deze week nog altijd niet veel gedaan omtrent mijn blog maar ik ga daar nu opnieuw verandering in brengen. Ik heb terug veel inspiratie en wil graag weer volop typen maar zoals ik al zei, ik wil eerst m’n mooie jasje weer aan voor ik verder ga. Ik ben geen perfectionist maar misschien toch wel als in: ik kan niet zo goed functioneren als het er niet eerst terug helemaal top uit ziet.

Bij deze, fijne vrije maandag en tot snel!

17 Comments

 1. Leen 18 juni 2019

  DIt bericht heeft er alvast voor gezorgd dat ik meteen nog eens een backup aan ’t nemen ben van mijn blog, want inderdaad, de horror!!!
  Leen schreef laatst over Gouden randjes #25My Profile

  Beantwoorden
 2. Mevrouw Marloes 12 juni 2019

  Jeetje, lijkt mij heel stressvol! Succes met het herstellen!
  Mevrouw Marloes schreef laatst over Naar de bios | The Hustle, Aladdin, The Secret Life Of Pets 2My Profile

  Beantwoorden
 3. Ilona Wielinga 12 juni 2019

  Erg herkenbaar. Ik had per ongeluk een oude back-up teruggezet, waardoor mijn blog terug was gezet naar december 2018. Nou toen zat ik ook flink in de stress.
  Uiteindelijk merk ik vaak wel dat even rustig worden en de situatie goed op een rijtje zetten en contact opnemen met m’n hosting vaak wel al een hoop op kan lossen.
  Ilona Wielinga schreef laatst over Waarom je mental health belangrijk isMy Profile

  Beantwoorden
 4. Saskia 12 juni 2019

  Oh ik herken het zo goed. Ineens alles weg. Paniek. Blog al ruim 10 jaar wat nou als ALLES weg zou zijn…? Gelukkig niet gebeurd en probeer redelijk vaak een back up te maken.
  Saskia schreef laatst over Oh Baby | Een brief aan ons ongeboren kind #babypeanutMy Profile

  Beantwoorden
 5. Marlous 11 juni 2019

  Ahh ja je blog is toch een beetje je baby he. Maar volgens mij is het weer helemaal in orde, het ziet er in ieder geval goed uit. Ik vind het altijd zo leuk dat jouw blog elke week weer anders is!
  Marlous schreef laatst over Diary week 23: nachtje Rotterdam & een kijkje in ons appartement!My Profile

  Beantwoorden
 6. Claire 11 juni 2019

  Ohhhh ik dacht al dat het aan mijn laptop of browser lag! Ik wilde gister even je blog checken maar kwam er inderdaad niet op. Wat een schrik dat je website eruit lag. Gelukkig is er niets ernstigs aan de hand 🙂 hopelijk komt het snel goed en ben heel benieuwd naar je nieuwe artikelen!

  Beantwoorden
 7. Romy 11 juni 2019

  Ah nee, wat balen zeg! Ik kan me voorstellen dat dat nogal wat paniek opleverde. Daar zou ik ook van in de stress schieten. Hopelijk is je blog weer snel de oude. Veel sterkte en succes!
  Romy schreef laatst over Kringloopvondsten #13: een heel bijzonder spijkerjasje & meerMy Profile

  Beantwoorden
 8. Nikita 10 juni 2019

  Ik zag het gisteren, maar ik dacht dat het aan mijn laptop lag. Het zou niet de eerste keer zijn dat die stoten vertoont. Niet dat ik een slecht toestel heb. Maar als het langer zou duren ging ik me idd ook wel bezorgd gemaakt hebben. Ik ben blij dat je blog weer overeind is want ik zou hem toch niet kunnen missen. En je paniek snap ik al helemaal. Ik zou net als jij heartbroken zijn moest mijn eigen blog platliggen. Fijne maandagavond nog!
  Nikita schreef laatst over Persoonlijk | Waarom er deze week geen weekoverzichtje isMy Profile

  Beantwoorden
 9. Darina 10 juni 2019

  Balen is dat. Ik heb het helaas al een paar keer meegemaakt. Ik wild een plugin updaten en toen crashte de hele boel. Gelukkig lost mijn host dit soort dingen op, maar ik baalde er wel enorm van.
  Darina schreef laatst over Ontdekt: het Belgische modemerk CassisMy Profile

  Beantwoorden
 10. Audrey 10 juni 2019

  Pff, dat is even schrikken! Gelukkig ben je weer terug online. Hopelijk kost het niet al te veel uren om alles helemaal in ere te herstellen.
  Audrey schreef laatst over Sloffen-love: waarom sloffengebak zo lekker is (+ recept voor karamelslof!)My Profile

  Beantwoorden
 11. Evelyne 10 juni 2019

  Ik snap je angst ivm je blog. Ik zou ook panikeren en volop stressen. Recent nog (remember? 😉 ). Gelukkig is het opgelost en kun je weer lustig schrijven! Want ik zou je toffe schrijfsels toch wel missen mocht die hier niet meer bestaan.
  Evelyne schreef laatst over Lijstje | Wanneer de inspiratie even zoek isMy Profile

  Beantwoorden
 12. Sanne 10 juni 2019

  Ah paniek! Had dit een tijdje geleden ook. Kwam bij mij door een update en had, heel stom, geen back-up gemaakt. Gelukkig is dat ook nog goed gekomen.Jij ook een fijne vrije maandag nog!
  Sanne schreef laatst over Terugblikblog #5: mei 2019My Profile

  Beantwoorden
 13. Wendy 10 juni 2019

  Oh, dat is schrikken (en balen)! Ik zou me ook helemaal wezenloos schrikken, in zo’n geval… Succes!
  Wendy schreef laatst over Egoïstische bitch?My Profile

  Beantwoorden
 14. zwartraafje 10 juni 2019

  Ik heb het in het verleden zelf ook enkele keren voor gehad en noem dat witte scherm dan ook the white screen of death. Tja, iets met veel paniek maar op dat moment reageert die blog echt totaal niet meer hé. Al een geluk dat mijn man me dan telkens uit de nood wist te redden. Hij maakt ook regelmatig een back-up zodat ik normaal maximum drie dagen aan blogposts kan kwijtspelen indien er iets misloopt. Ik weet wel dat dat op zich niet ‘belangrijk’ is maar vermits ik zelf wel veel waarde hecht aan mijn blog zou ik het echt erg vinden mocht er plots iets misgaan waardoor je een heel deel zaken kwijtspeelt.
  zwartraafje schreef laatst over Harry Potter Bullet Journal #6My Profile

  Beantwoorden
 15. Naomi 10 juni 2019

  O, pfff, daar zou ik ook behoorlijk van in paniek raken ja, ondanks dat ik nog maar kort blog en nog werk met een simpel thema. Blij dat je er weer bent! En succes met de herstelwerkzaamheden.
  Naomi schreef laatst over Open brief aan wielrennersMy Profile

  Beantwoorden
 16. Villasappho 10 juni 2019

  O wat vreselijk je hebt er ook meteen zoveel werk aan he. Ik heb het ’s nachts eens gehad terwijl ik op mijn werk zat. Fijn hoor nachtelijke updates, heel mijn theme was onbruikbaar. Ik wens je heel veel sterkte en succes om het te herstellen.

  Beantwoorden
 17. Anna 10 juni 2019

  Wat een schrik! Ik zou er ook heel veel stress om hebben, hoor! Hopelijk lukt het je weer om je oude thema te herstellen 🙂
  Anna schreef laatst over Verhuisupdate #2 | Een inkijkje in mijn nieuwe studio!My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.