Getest | Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant + Essential Glow Moisturizer

Jullie kennen me, ik ben niet zo’n beautymeisje. Tot een paar weken geleden had ik zelfs niet eens een deftige verzorgingsroutine voor m’n toet. Ik smeerde er gewoon af en toe eens een dagcrème op en dat was het. Veel had ik ook niet op mijn gezicht aan te merken, dat was gewoon mijn gezicht. Haha. Maar wat me de laatste tijd wel wat stoorde waren de pukkeltjes op mijn voorhoofd.

Niet dat dat een kraterveld was maar ik had wel van die bobbeltjes en ik vond dat irritant. Naast mijn voorhoofd had ik er ook op mijn kin wat last van en had ik aan mijn neusvleugels ook vaak wat onzuiverheden. En daarnaast was mijn huid wat dof, hoeveel water ik ook dronk, dat leek niet echt te helpen. Ik hoorde hier en daar wat over exfolianten en dat dat beter zou zijn dan scrubcrèmes en ook een soort van wondermiddel en alez het proberen waard. Ik testte een exfoliant van Paula’s Choice en besloot dan ook maar meteen om een fijne dagcrème of moisturizer aan te schaffen.

Allereerst, als je wat meer informatie wil lezen over exfoliëren, op de website van Paula’s Choice staat veel info en je kan er ook zien welk soort exfoliant het beste bij je huid past. Ik ben geen professional dus jullie moeten het daar maar mee doen 😉

Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant

De Skin Perfecten 2% BHA Liquid Exfoliant (wat een mond vol hé?) is blijkbaar het best verkochte product van Paula’s Choice. Ik zal al maar meteen zeggen dat je geen producten van dit merk moet kopen als je er weinig geld aan wil spenderen. Je bent voor deze exfoliant €33 kwijt voor een fullsize van 100ml. Ik kocht een tester van 30ml voor €10. Meteen het eerste voordeel van dit product: het is dan wel duur maar je doet er ontzettend lang mee. Ik gebruik mijn exfoliant een maand en ik kan er nog wel een maand mee verder. Minstens.

Er wordt aangeraden om met dit soort producten op te bouwen en niet meteen elke dag te gaan smeren maar ik heb dat wel gedaan, zonder problemen. Ik heb niets van irritaties gehad en het spul maakt zijn beloften waar. Mijn huid is vééééél gladder geworden nu ik dit product gebruik en ik vind zelf ook dat mijn huid er beter uit ziet dan voorheen. Stralender is zelfs een beter woord. Die onzuiverheden aan mijn neus zijn bijvoorbeeld ook als sneeuw voor de zon verdwenen.

Ik gebruik het product praktisch altijd voor ik ga slapen omdat je moet opletten met de zon. Eerst reinig ik mijn gezicht, daarna gebruik ik de exfoliant en soms doe ik er nog een verzorgingsproduct bovenop. Maar ik heb het ook weleens ’s morgens gesmeerd en dan een goeie spf er over en dat gaat ook.

Voordelen:

+ Doet wat het belooft, maakt je huid stralend.
+ Minder onzuiverheden.
+ Heel zuinig in gebruik. Ik heb maar 7 drupjes nodig voor mijn gezicht.
+ Geen extra moeite om het te gebruiken.
+ Het product moet niet opdrogen voor je er je verzorging overheen doet.

Nadelen:

– Prijzig.
– Heel vloeibaar dus misschien wat moeilijk om uit te smeren maar hier word je handiger in.

Conclusie: Ik vind dit een super fijn product en ga exfolianten blijven gebruiken!

Wel ga ik als deze op is een soortgelijk product van The Ordinary uitproberen. Veel goedkoper en ik lees er ook heel positieve ervaringen over maar als dat nergens op uitdraait, ga ik wel terug naar Paula’s!

Essential Glow Moisturizer

Voordat ik deze kocht, bestelde ik ook een tester maar van een ander product van Paula’s. Iets wat veel vloeibaarder was en met spf 50 maar -grote maar- ik kreeg er een enorm vet hoofd van, ook al was het product matterend. Vandaar besloot ik maar een andere moisturizer te bestellen en ik koos voor de Essential Glow Moisturizer. De tube kost €34 wat ook niet goedkoop is maar het werkt wel. M’n toet is nog nooit verbrand geweest en ik ga dus met een gerust gevoel het zonnetje in.

De Defense Essential Glow Moisturizer SPF 30 bevat naast een krachtige mix van antioxidanten ook extracten uit kiwi en zoethout. Deze extracten zijn speciaal gekozen om je huid effectief te beschermen tegen milieuvervuiling en blauw licht. De dagcrème herstelt en verheldert de huid en neutraliseert de schadelijke effecten van vrije radicalen.

Het intrigeert me dat er nu ook producten voor je huid zijn tegen blauw licht. Aangezien ik toch een groot deel van mijn dagen achter m’n schermpje spendeer, was ik wel benieuwd of dit iets zou doen. Mijn huid was wel dof voorheen en in combinatie met de exfoliant, zie ik er dus nu echt wel gezonder uit vind ik. Het is in het begin een beetje aanvoelen hoeveel product je moet gebruiken. Het is een vrij dikke crème maar hij smeert goed uit en je hebt al snel te veel.

Voordelen:

+ Spf werkt prima.
+ Glow is aanwezig
+ zonder dat ik er een vet hoofd van krijg.
+ Super zuinig in gebruik.
+ Geen witte waas.
+ Makkelijk te doseren en hygiënisch door de knijptube.

Nadelen:

– De prijs.

Conclusie: Ook over dit product van Paula’s Choice ben ik echt super hard in mijn nopjes en ik ben blij dat ik eindelijk een goed spf product heb gevonden zonder dat ik er een vettig gezicht van krijg.

Hier nog een foto van mijn stralende hoofd.

Also, dit is geen gesponsord artikel, ‘k ben gewoon oprecht héél enthousiast, maar maar maar als je iets zou bestellen via dit linkje, krijg jij bij je eerste aankoop van €25 een korting van €7,50 en ontvang ik op mijn volgende bestelling €5!

Probeerde jij al eens iets van Paula’s Choice?

5 thoughts on “Getest | Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant + Essential Glow Moisturizer

  1. Ik houd van de producten van Paula’s Choice! Ze zijn dierproefvrij, een grote bonus. Ik heb ook een exfoliant van PC, nu moet ik zeggen dat ik deze niet elke dag opsmeer. Een beetje wanneer ik d’r zin in heb. De dagcreme heb ik wel eens geprobeerd maar was er toen niet zo tevreden over, ik vond ‘m wat droog. De factor is wel erg fijn! En nu weet ik niet helemaal zeker of ik deze heb geprobeerd dus ik ga eens kijken. En ja, je straalt echt! 😉
    Jitske schreef laatst over Wat is yoga?My Profile

  2. Hm, klinkt goed! Ik lees make-up-reviews meestal niet (want vaak gesponsord en ik ben al heel tevreden met de producten die ik heb) maar mijn kin en neusvleugels zijn nog steeds probleemzones… Ik ga hier eens een nachtje over slapen. ^^
    Wendy schreef laatst over Waarom een eigen domeinnaam zo tof isMy Profile

  3. Het eerste wat ik dacht was inderdaad: Wat een klein flesje voor die prijs. Maar als je er zo lang mee kunt doen, is ’t dat ook wel weer waard.
    Naomi schreef laatst over Kleur je kalmMy Profile

Comments are closed.