FOMO. Maar dan anders.

Ik zit op dit eigenste moment te smelten in de zetel in de veranda. Te overwegen of ik toch niet even op één van onze kampeerstoeltjes moet gaan zitten omdat mijn kleed sebiet aan mijn rug gaat plakken van de hitte. Te bedenken dat ik eigenlijk nog wat moet opruimen in onze living. En ook nog een wasje moet insteken en de vaatwasser moet leeghalen. Maar dit wil ik echt voor geen goud missen. ’t Is weer prachtig weer! Blauwe lucht. Zon. Zonder wolkjes. De nabijgelegen voetbalclub zorgt met hun evenement voor achtergrondmuziek. Oké, meer voorgrondmuziek eigenlijk en één of andere wannabe dj die voetbalclubkes met de meest marginale namen aankondigt en af en toe een poging doet om zijn zangtalent te showen. Als ge u maar amuseert zeker? Maar ’t is wel gewoon fijn hier. En ik kan mij echt met de beste wil van de wereld niet inbeelden dat ik nu in de living zou gaan zitten omdat het daar frisser is. Ik heb een foto gepost in mijn Stories op Instagram van mezelf in mijn niet zo nieuwe nieuwe jurk en ik gebruikte het roze van mijn wangen als achtergrondje voor mijn tekst. Want ik kan dat. Ik heb bijna altijd roze wangen en dat matcht schoon met mijn kleed denk ik maar. 

Ik las al een Flair uit en heb hier nog twee Flows liggen. Ik schreef al twee brieven. At een restje koude pasta van een paar dagen geleden. En deed een poging om met Archie te spelen maar die heeft het eigenlijk ook gewoon veel te warm. En ’t is nog niet eens zomer hé jongens. Life is good zo in’t zonnetje!

13 Comments

 1. sammie 9 mei 2018

  Leuke foto! Het was echt genieten ja met die zon, en het is pas lente! 😀
  sammie schreef laatst over Adidas Superstars, terug naar mijn tienerjaren.My Profile


 2. zwartraafje 8 mei 2018

  Haha, mijn wangen worden direct knalrood wanneer ik van het mooie weer durf te genieten. Gelukkig hebben we door het tuinhuis ook een schaduwplek in onze kleine tuin.
  zwartraafje schreef laatst over De Nieuweling – Taran MatharuMy Profile


  • Irene 8 mei 2018

   Haha ja dat heb ik ook snel ze! Dat is mijn specialiteit: tomatenhoofd. Maar als het zonnetje schijnt en ’t zijn alleen mijn wangskes, vind ik het nog iets hebben.


 3. Rachel 7 mei 2018

  ah wat heerlijk zeg, klinkt goed!


 4. Evelyne 6 mei 2018

  Heerlijk hé zo’n lazy day (ookal heb je 1001 dingen te doen) 😉
  Evelyne schreef laatst over 5x dingen die ik echt vies vindMy Profile


 5. Eva 6 mei 2018

  Hier schijnt de zon nu ook! Zo fijn 🙂 Ik heb al heel lang buiten gezeten vandaag, maar nu moet ik toch echt dingen voor school doen, want m’n vakantie is morgen voorbij 😉
  Eva schreef laatst over Outfit | Spijkerjasje en mijn nieuwe (roze!) Adidas SuperstarsMy Profile


 6. Anna 6 mei 2018

  Echt genieten ja! Het blijft de hele week nog zo mooi… ik ga zeker wat schoolwerk en blogwerk buiten doen! Zó lekker! Liefs
  Anna schreef laatst over Paris Adventures part 3My Profile


 7. Femke 6 mei 2018

  Ik geniet hier! Dag twee van het zonnetje pakken, en natuurlijk niet de dagen van twee welen geleden vergeten. Ik lig bewapend met twee boeken, flesje water en wat hoofdstukken van mijn manuscript op het ligbed te bakken. O, en met een badmutsje op mijn voet want die is gister verbrand hihi. Genietse
  Femke schreef laatst over The Edinburgh Diaries • part iMy Profile


 8. alexa 6 mei 2018

  Lekker van genieten!
  alexa schreef laatst over Sportactiviteit meten doe je met Fitbit Charge 2 Activity TrackerMy Profile


 9. Samaja 5 mei 2018

  Genieten maar!
  Samaja schreef laatst over As we speak – aprilMy Profile


 10. Nikita 5 mei 2018

  Zalig! Supertoffe foto ook! Ik kan niet wachten tot het lekker warm is en ik de hele dagen niks te doen heb om te lezen 🙂
  Nikita schreef laatst over Het lijkt soms maar zoMy Profile


 11. Inge 5 mei 2018

  Ah dat klinkt echt als een heerlijke dag!
  Inge schreef laatst over over de dagen, en zij die zich al in het verleden bevindenMy Profile


 12. Aahh wat heerlijk! Het klinkt alsof je een heerlijke dag had, ik ben jaloers 🙂
  Marieke | Bluebell Forest schreef laatst over Gegeten in april: veel terrasjes en naar Polen!My Profile


Comments are closed.