FOMO. Maar dan anders.

Ik zit op dit eigenste moment te smelten in de zetel in de veranda. Te overwegen of ik toch niet even op één van onze kampeerstoeltjes moet gaan zitten omdat mijn kleed sebiet aan mijn rug gaat plakken van de hitte. Te bedenken dat ik eigenlijk nog wat moet opruimen in onze living. En ook nog een wasje moet insteken en de vaatwasser moet leeghalen. Maar dit wil ik echt voor geen goud missen. ’t Is weer prachtig weer! Blauwe lucht. Zon. Zonder wolkjes. De nabijgelegen voetbalclub zorgt met hun evenement voor achtergrondmuziek. Oké, meer voorgrondmuziek eigenlijk en één of andere wannabe dj die voetbalclubkes met de meest marginale namen aankondigt en af en toe een poging doet om zijn zangtalent te showen. Als ge u maar amuseert zeker? Maar ’t is wel gewoon fijn hier. En ik kan mij echt met de beste wil van de wereld niet inbeelden dat ik nu in de living zou gaan zitten omdat het daar frisser is. Ik heb een foto gepost in mijn Stories op Instagram van mezelf in mijn niet zo nieuwe nieuwe jurk en ik gebruikte het roze van mijn wangen als achtergrondje voor mijn tekst. Want ik kan dat. Ik heb bijna altijd roze wangen en dat matcht schoon met mijn kleed denk ik maar. 

Ik las al een Flair uit en heb hier nog twee Flows liggen. Ik schreef al twee brieven. At een restje koude pasta van een paar dagen geleden. En deed een poging om met Archie te spelen maar die heeft het eigenlijk ook gewoon veel te warm. En ’t is nog niet eens zomer hé jongens. Life is good zo in’t zonnetje!

13 thoughts on “FOMO. Maar dan anders.

    1. Haha ja dat heb ik ook snel ze! Dat is mijn specialiteit: tomatenhoofd. Maar als het zonnetje schijnt en ’t zijn alleen mijn wangskes, vind ik het nog iets hebben.

  1. Ik geniet hier! Dag twee van het zonnetje pakken, en natuurlijk niet de dagen van twee welen geleden vergeten. Ik lig bewapend met twee boeken, flesje water en wat hoofdstukken van mijn manuscript op het ligbed te bakken. O, en met een badmutsje op mijn voet want die is gister verbrand hihi. Genietse
    Femke schreef laatst over The Edinburgh Diaries • part iMy Profile

Comments are closed.