Find joy in the ordinary.

Woensdag schreef ik over mijn nieuw-oud ontdekte boek: 642 things to write about. Vandaag begin ik aan m’n eerste opdrachtje.

Your favorite quote.

Mijn favoriete quote dus. Ik koos er voor de gelegenheid twee. Rebels hé. Haha. De eerste is die bovenaan deze post. Eigenlijk is dit m’n alltimefavorite. Al sinds ik een beetje interesse kreeg in Pinterest is dit dé quote. Find joy in the ordinary. Laat ik daar nu net best goed in zijn! Ik zie in kleine dingetjes vaak gelukjes terug. En plezier. Ik geniet enorm van die kleine dingen. Mijn boke met choco ’s morgens. De zon die schijnt. De poezen die komen knuffelen. David die iets liefs zegt. Een lekkere maaltijd. Een mooi boekje. Een fietstochtje ’s avonds. Momenteel ben ik ook in een periode in m’n leven waarbij ik die kleine gelukjes kan gebruiken. Het helpt om minder opgejaagd te voelen. En eigenlijk gewoon gelukkiger te zijn. En ik vind het gewoon een quote die altijd motiveert om toch het beste in dingen te zien. Zelfs als je een mega kutdag hebt.

Quote door Lisa_pisa_lettering

En dit is de tweede: “Embrace the glorious mess that you are”. Ik vond deze quote echt op het juiste moment. M’n hoofd zat niet helemaal goed. Ik voelde me heel verscheurd want ik wil zwart én wit. Met bolletjes én gestreept. Er is niet echt een middenmoot voor mij. En ik had heel de tijd het gevoel dat ik moest kiezen tussen zwart of wit. Bolletjes of streepjes. En vaak kan ik zelfs niet kiezen. En ik weet niet wat ik wil. En toch ook weer wel. Het is echt een rommeltje. Ik ben een rommeltje. Haha. En toen zag ik deze quote en drong er iets tot me door. Ik moet niet kiezen. Als ik zwart en wit wil, dan is dat zo. Het ene moment wil ik bolletjes. En het volgende streepjes. En door die quote besef ik dat ik gewoon zo ben. En dat dat oké is. Dat ik m’n rommeltje moet omarmen. Dus dat probeer ik nu wat vaker te doen.

Wat is jouw favoriete quote?

4 thoughts on “Find joy in the ordinary.

  1. Happiness is only real when shared. Ik heb de neiging om dingen in m’n eentje te doen, altijd. Ik ben enig kind en dat zal er wel mee te maken hebben. Beetje bij beetje, maar vooral door mijn vriend, heb ik beseft dat geluk zoveel echter is als je het met iemand kan delen. Als in: een mooie zonsondergang is mooier als je die met iemand kan bekijken die het even hard waardeert, iemand waar je van houdt.
    Talitha schreef laatst over The ultimate guide to making granola voor eenieder die twee culinaire linkerhanden heeftMy Profile

  2. Wat een mooie quotes! Ik vind allebei heel herkenbaar, zoals Romy zegt het omarmen van de kleine dingen en jezelf! Ik verzamel allerlei quotes die ik mooi vind in een schriftje. Ik heb er al een aantal vol, oeps haha. Eén van de mooiste heb ik gevonden toen ik helemaal niet goed in mij vel zat en dat citaat sprak mij toen zo aan, dat het nog steeds een speciale betekenis heeft voor mij. Hij is wel vrij lang en kopiëren lukt niet maar, als je zoekt op Finn Butler – Nothing is infinite, not even loss dan kun je de volledige quote wel vinden denk ik!
    Madelon schreef laatst over Gelezen #2My Profile

  3. Wat een mooie quotes allebei! Van die eerste ben ik sowieso groot voorstander. Juist de kleine, gewone dingen zijn vaak zo mooi en leuk! En die tweede is best wel een eye-opener. Inderdaad, soms moet je omarmen dat in je hoofd niet alles perfect op een rijtje geordend is.
    Romy schreef laatst over Mijn niet zo fabulous make-uproutineMy Profile

Comments are closed.