Fijn nieuw jaar • THIS IS YOUR YEAR TO SPARKLE!

Lieve lieve lieve lieve lieve lieve allerliefste lieve lezers. Ik wens jullie een mooi nieuw jaar. Vol warme herinneringen. En vervulde doelen als je dat wil. Vanuit de grond van m’n hart. Ik meen het. Het is nooit te laat om opnieuw te starten. En dat kan elke dag. Elk uur. En zelfs elke minuut. Gewoon opnieuw beginnen. Maar een nieuw jaar dat begint, dat heeft toch iets magisch. Vind ik toch. Sponsje over het vorige jaar. En gewoon helemaal opnieuw starten. Een nieuw hoofdstuk in je leven. En wat houdt je tegen om er het beste van te maken? Om te shinen? Om te gaan voor je thema en je doelen? Jijzelf. Meestal. Zo gaat dat bij mij alleszins wel. Maar dit jaar gaan we er gewoon voor.

Kansen nemen. Aanpakken met m’n twee handen. Kansen creëren. En gewoon gaan voor wat ik wil. En de moed om te blijven gaan. Dat wens ik mezelf. Maar ik wens het jullie ook. Ik wens dat je een leven kan maken waarin je gelukkig bent. Dat je lieve mensen om je heen hebt. En liefde. En warmte. Vooral veel warmte (behalve in de zomer, dan wens ik je ijsjes. En verkoelende voetbadjes!). En ook de ruimte om jezelf te zijn. De dingen te kunnen doen die je graag doet. En bij de mensen te kunnen zijn bij wie je wil zijn. Je kan er echt zelf iets van maken! Gewoon gaan met je banaan! Dat ga ik ook doen!

Geniet van deze dag. En de dagen die komen. Doe er alles aan om ze zo fijn mogelijk te maken. Daag jezelf uit. Of niet. Doe gewoon waar je zin in hebt. En waar je je goed bij voelt. Gewoon geen mensen pijn doen hé! Hihi. DOE. GA. GENIET & LEEF!

Wat wens jij jezelf toe voor het nieuwe jaar?

5 thoughts on “Fijn nieuw jaar • THIS IS YOUR YEAR TO SPARKLE!

  1. Gelukkig nieuwjaar! En helemaal mee eens. Opnieuw beginnen of dingen anders en beter gaan doen, kan in principe elk moment, maar een nieuw jaar voelt toch altijd weer als het beste moment. Een magisch moment, om weer een jaar verder te zijn. Wat ik mezelf toewens? Het ontmoeten van een nieuwe liefde, het maken van mooie en bijzondere reizen en het vaker tijd vrijmaken voor mezelf en de belangrijke mensen in mijn leven. En jij?
    Letitia schreef laatst over Oud en nieuw(e) voornemensMy Profile

    1. Wat een mooie dingen die je jezelf wenst! Ik wens het je ook allemaal dubbelendik! 🙂 Ik wens mezelf eigenlijk ook tijd voor mezelf en voor mijn ontwikkeling. En dat ik ook nog veel tijd mag doorbrengen met lieve mensen in m’n leven.

Comments are closed.