Favorieten • Kerstachtergrondjes voor je telefoon

Na de herfstvariant, kan een kerstvariant niet ontbreken hé. En daarna komt er waarschijnlijk een lente- en een zomervariant. Haha. Maar zover zijn we nog niet!

Kerst. Ik kijk daar wel naar uit! Zo gezellig. En niet alleen Kerst natuurlijk. Die hele eindejaarsperiode vind ik geweldig. Lekker gezellig samenzijn en eten. Heel veel eten. Cadeautjes kopen én krijgen. Je meest sprankelende, shiny, kerstoutfit aantrekken en lekker feesten. Jaaa! Dat het er maar snel is! Hopelijk met sneeuw. Want ik heb het dan wel niet voor de kou, sneeuwen mag het wel. Ik weet nog dat ik vorig jaar elke keer met spanning mijn rolgordijntje omhoog deed. En dan wel elke keer teleurgesteld werd helaas. Haha. Ik duim dat we dit jaar een witte Kerst krijgen!

In afwachting dus alvast deze plaatjes. Om in de stemming te komen!

black&gold

Merry & bright | kersttruiprintje | gouden takjes

Egel&beer | Rendiertje | Konijntje

Hohoho | It’s the season to be jolly | Merry everything & happy whatever

Sokken | Blauw met gouden blaadjes | Let it snow

Vind het zelf altijd zo moeilijk om er een paar uit te kiezen. Haha! Er is zoveel moois te vinden op het wereld wijde web! Voor nu heb ik de blauwe met gouden takjes op m’n beginscherm en het konijntje op m’n lockscreen. Super schattig! Daar wordt je meteen blij van.

Ik heb geprobeerd om elke keer terug te linken naar de originele site. Dat was soms niet mogelijk, vandaar de linkjes naar Pinterest! Enjoy!

Welke heb jij gekozen?

4 Comments

 1. Denise 22 december 2016

  Wat een leuke achtergrondjes! Vooral de stijl met het beertje en egel, rendier en het konijntje vind ik enorm leuk. Ik zag trouwens dat je zelf ook heel leuk kan tekenen <3
  Denise schreef laatst over Beste I, nog steeds voel ik me in de steek gelatenMy Profile


  • Irene 22 december 2016

   Hihi ben nog aan het oefenen hoor 😉 Ik vind die ook het leukst denk ik!


 2. Charel 22 december 2016

  De gouden met zwart vind ik onwijs mooi! Fijne dagen alvast x
  Charel schreef laatst over Vanille Coca Cola lipproducten geschenksetMy Profile


  • Irene 22 december 2016

   Hé dankje! 🙂 Voor jou ook alvast fijne feestdagen!


Comments are closed.