Favorieten • Kerstachtergrondjes voor je telefoon

Na de herfstvariant, kan een kerstvariant niet ontbreken hé. En daarna komt er waarschijnlijk een lente- en een zomervariant. Haha. Maar zover zijn we nog niet!

Kerst. Ik kijk daar wel naar uit! Zo gezellig. En niet alleen Kerst natuurlijk. Die hele eindejaarsperiode vind ik geweldig. Lekker gezellig samenzijn en eten. Heel veel eten. Cadeautjes kopen én krijgen. Je meest sprankelende, shiny, kerstoutfit aantrekken en lekker feesten. Jaaa! Dat het er maar snel is! Hopelijk met sneeuw. Want ik heb het dan wel niet voor de kou, sneeuwen mag het wel. Ik weet nog dat ik vorig jaar elke keer met spanning mijn rolgordijntje omhoog deed. En dan wel elke keer teleurgesteld werd helaas. Haha. Ik duim dat we dit jaar een witte Kerst krijgen!

In afwachting dus alvast deze plaatjes. Om in de stemming te komen!

black&gold

Merry & bright | kersttruiprintje | gouden takjes

Egel&beer | Rendiertje | Konijntje

Hohoho | It’s the season to be jolly | Merry everything & happy whatever

Sokken | Blauw met gouden blaadjes | Let it snow

Vind het zelf altijd zo moeilijk om er een paar uit te kiezen. Haha! Er is zoveel moois te vinden op het wereld wijde web! Voor nu heb ik de blauwe met gouden takjes op m’n beginscherm en het konijntje op m’n lockscreen. Super schattig! Daar wordt je meteen blij van.

Ik heb geprobeerd om elke keer terug te linken naar de originele site. Dat was soms niet mogelijk, vandaar de linkjes naar Pinterest! Enjoy!

Welke heb jij gekozen?

4 thoughts on “Favorieten • Kerstachtergrondjes voor je telefoon

Comments are closed.