Favorieten • Herfstachtergrondjes voor je telefoon

herfstachtergrondjes-3

Ik kan echt maanden dezelfde telefoonachtergrond hebben. En evengoed heb ik periodes dat ik elke week iets nieuws kies. Nu is zo’n periode. Haha. Dan struin ik heel Pinterest en Weheartit af op zoek naar leuke achtergrondjes. Eeeeeen (haha je raadt het al!) ik heb er een paar heeeeule leuke gevonden. Zou gemeen van me zijn om ze niet te delen hé?

stempelvandeaction!

Om te downloaden: klik op de linkjes onder de achtergrondjes! Haha. Ik ben een beetje een sukkel op dit vlak. Ik heb gewoon de achtergrondjes in een collage gezet. Ik kreeg ze niet mooi in deze post anders.

herfstachtergrondjes-1

Oranje bloempjes | zwart met gouden stipjes | Pumpkin spice and everything nice

herfstachtergrondjes-2

I like big cups | gold flowers | herfstblaadjes

herfstachtergrondjes-3

Hello fall | coffee | bloempjes

stempelvandeaction!

Ik heb momenteel de zwarte met gouden stipjes. Heb jij er een gedownload? 🙂

4 Comments

 1. Melle 18 oktober 2016

  Ik kan dus niet kiezen welke ik leuker vindt. Aaaah!


  • Irene 18 oktober 2016

   Haha, ja dat ken ik! Heb ik ook altijd last van. ’t Leven is zwaar hé? 😀


 2. Robin Valentine 18 oktober 2016

  zo cute!! ik heb die met coffee erop gedownload <3
  Robin Valentine schreef laatst over What’s in my bagMy Profile


  • Irene 18 oktober 2016

   Oh wat leuk! ^^ Zou ze allemaal wel willen instellen maar dat gaat niet. Haha 😀


Comments are closed.