Favorieten • Herfstachtergrondjes voor je telefoon

herfstachtergrondjes-3

Ik kan echt maanden dezelfde telefoonachtergrond hebben. En evengoed heb ik periodes dat ik elke week iets nieuws kies. Nu is zo’n periode. Haha. Dan struin ik heel Pinterest en Weheartit af op zoek naar leuke achtergrondjes. Eeeeeen (haha je raadt het al!) ik heb er een paar heeeeule leuke gevonden. Zou gemeen van me zijn om ze niet te delen hé?

stempelvandeaction!

Om te downloaden: klik op de linkjes onder de achtergrondjes! Haha. Ik ben een beetje een sukkel op dit vlak. Ik heb gewoon de achtergrondjes in een collage gezet. Ik kreeg ze niet mooi in deze post anders.

herfstachtergrondjes-1

Oranje bloempjes | zwart met gouden stipjes | Pumpkin spice and everything nice

herfstachtergrondjes-2

I like big cups | gold flowers | herfstblaadjes

herfstachtergrondjes-3

Hello fall | coffee | bloempjes

stempelvandeaction!

Ik heb momenteel de zwarte met gouden stipjes. Heb jij er een gedownload? 🙂

4 thoughts on “Favorieten • Herfstachtergrondjes voor je telefoon

Comments are closed.