Enquête.

Een enquête? Ja! Dat deed ik nog nooit eerder en ik was het ook niet echt van plan. Maar eigenlijk ben ik wel heel benieuwd naar wat jullie van mijn blog vinden. En eigenlijk ben ik vooral benieuwd naar mogelijke verbeterpunten. Ik zeg nu niet dat ik alles heel drastisch om zal gooien als ik de resultaten binnen heb, maar er zijn misschien wel dingen waar ik in de toekomst meer rekening mee kan houden, om dit een nog fijner plekje voor ons te maken.

Ik zou het dus echt super fijn vinden mochten jullie allemaal de vraagjes invullen. Houd je niet in! Je kan me geen pijn doen door verbeterpunten te geven of te zeggen wat je minder goed vindt, daar kan ik alleen maar uit leren 🙂 Je zal zien dat alle vragen verplicht moeten ingevuld worden. Maar als je nu écht niets weet, vul je maar gewoon een / in (maar liever niet natuurlijk, aangezien ik er wel echt iets uit wil halen).

Klik hier

Super bedankt dat je een paar minuutjes van je tijd aan me hebt besteed. Ik deel hier uiteraard binnenkort ook de resultaten mee! Als je daarbuiten graag nog iets wil zeggen, mag je me altijd een mailtje sturen: irene @ tussenmarsenjupiter . be.

4 thoughts on “Enquête.

Comments are closed.