Een weekend als dit

Frietjes van de frituur ◦ een dutje doen in afwachting van mijn vriends gezelschap ◦ in slaap vallen naast hem ◦ met het geluid van een film op de achtergrond ◦ me niet druk maken om het feit dat ik voor vandaag nog niets had geschreven ◦ proberen uitslapen ◦ maar dan toch al wakker zijn om half 8 ◦ boekje lezen in bed ◦ door Instagram scrollen in bed ◦ rustig opstaan ◦ lekker ontbijten ◦ niet kunnen kiezen wat we willen doen ◦ ‘t stad in gaan en een Flow kopen ◦ naar het tuincentrum ◦ schattige konijntjes zien ◦ en besluiten dat we er zelf twee nemen als we een eigen huis hebben ◦ zonneschijn. Heel veel zonneschijn ◦ en dan iets te enthousiast met blote voeten in schoenen ◦ mijn kleerkast opruimen ◦ en mijn kamer ook en besluiten dat het nu echt altijd netjes moet zijn. Zo fijn! ◦ Chinees eten ◦ een film kijken in bed ◦  weer proberen uitslapen ◦ weer mislukt ◦ weer in m’n boek lezen in bed ◦ koffiekoeken als ontbijt ◦ een lange wandeling maken ◦ naar de dijk en door een soort van moerassig natuurgebiedje ◦ zonder jas omdat het te warm is ◦ natte sokken maar dat niet erg vinden ◦ kaartjes maken ◦ in m’n dagboek schrijven ◦ pannenkoeken eten ◦ dit blogje typen.

10 Reacties

 1. 13 maart 2017 / 16:44

  Je lijstjes vind ik echt altijd de max om te lezen. En geloof het of niet, mijn maag begint meteen te knorren bij dat eerste zinnetje, haha! Nochtans at ik gisteren pas voor het laatst frietjes, oepsie. Maar die van de frituur zijn gewoon onoverwinnelijk hé! Liefs 😉

  • Irene
   14 maart 2017 / 18:30

   Ik denk serieus dat ik elke dag wel friet zou kunnen eten. Haha 😀 Lang leve frituurfrietjes!

 2. 13 maart 2017 / 15:43

  Wat een leuke dingen en je bent zo positief, heerlijk! ♥

 3. 13 maart 2017 / 07:59

  Wat fijn om te lezen! Ik ben ook echt heel slecht in uitslapen, half 10 is voor mij de max, terwijl vriendinnen van mij soms tot 1 uur in bed kunnen liggen haha.

 4. 13 maart 2017 / 07:03

  Wat een heerlijke lijstje. Allemaal leuke dingen! En die kledingkast opruimen ga ik ook vandaag of morgen doen. Fijne maandag!

 5. Kaylin
  12 maart 2017 / 21:30

  Geweldig om te lezen dat je een fijn weekend had 🙂 En haha ik ben gisteren tijdens de film van Percy Jackson ook in slaap gevallen op m’n vriend z’n borstkast.

 6. 12 maart 2017 / 21:28

  Jaa, de Flow! 🙂 Wat een heerlijk lijstje! Uitslapen is bij mij ook mislukt, maar ik werd wel zó blij van het zonnetje vanochtend vroeg 🙂

 7. 12 maart 2017 / 21:16

  Klinkt als een heerlijk weekend ! Ik heb ook Chinees gegeten vanavond, ooooh echt mijn lievelingseten

 8. 12 maart 2017 / 21:13

  Oh wat een leuk en vrolijk blogje! Heerlijk deze positiviteit! Fijne avond nog! x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.