Een weekend als dit

Frietjes van de frituur ◦ een dutje doen in afwachting van mijn vriends gezelschap ◦ in slaap vallen naast hem ◦ met het geluid van een film op de achtergrond ◦ me niet druk maken om het feit dat ik voor vandaag nog niets had geschreven ◦ proberen uitslapen ◦ maar dan toch al wakker zijn om half 8 ◦ boekje lezen in bed ◦ door Instagram scrollen in bed ◦ rustig opstaan ◦ lekker ontbijten ◦ niet kunnen kiezen wat we willen doen ◦ ’t stad in gaan en een Flow kopen ◦ naar het tuincentrum ◦ schattige konijntjes zien ◦ en besluiten dat we er zelf twee nemen als we een eigen huis hebben ◦ zonneschijn. Heel veel zonneschijn ◦ en dan iets te enthousiast met blote voeten in schoenen ◦ mijn kleerkast opruimen ◦ en mijn kamer ook en besluiten dat het nu echt altijd netjes moet zijn. Zo fijn! ◦ Chinees eten ◦ een film kijken in bed ◦  weer proberen uitslapen ◦ weer mislukt ◦ weer in m’n boek lezen in bed ◦ koffiekoeken als ontbijt ◦ een lange wandeling maken ◦ naar de dijk en door een soort van moerassig natuurgebiedje ◦ zonder jas omdat het te warm is ◦ natte sokken maar dat niet erg vinden ◦ kaartjes maken ◦ in m’n dagboek schrijven ◦ pannenkoeken eten ◦ dit blogje typen.

10 thoughts on “Een weekend als dit

    1. Ik denk serieus dat ik elke dag wel friet zou kunnen eten. Haha 😀 Lang leve frituurfrietjes!

  1. Geweldig om te lezen dat je een fijn weekend had 🙂 En haha ik ben gisteren tijdens de film van Percy Jackson ook in slaap gevallen op m’n vriend z’n borstkast.

Comments are closed.