Een soort van persoonlijke update.

Hi ladies! Hoe gaat het met jullie? Ik heb het gevoel dat ik héél lang niet geblogd heb. Ik publiceerde een paar dagen geen posts maar ik schreef ook niets. Nu had ik daar wel een fijne reden voor; ik was op mini vakantie! Ik had een extra lang weekend genomen waarin ik met mijn schoonouders en Davids broers en zus en de liefjes ging kamperen in Zeeland. Het was prach-tig weer en het heeft me echt heel erg goed gedaan.

Niet dat ik alweer in een dip zat maar ik heb wel het gevoel dat ik een berg meer energie heb gekregen door vier dagen buiten te leven en het wat trager aan te doen. Heel veel bijzonders hebben we niet uitgevreten hoor maar ik was wel gelukkig. We hebben een paar keer gezwommen, we maakten met ons tweetjes een uitstapje naar Zierikzee waar ik een karamel stroopwafelijsje at en David ijskoffie dronk, we gingen naar Renesse en Ouddorp rommelmarktjes doen, ik had een fijn gesprek met mijn schoonzusje, ik heb wat gelezen in mijn boek en de Flow, we hebben gebarbecued, lang ontbeten, veel groentjes en fruit gegeten en ook wat snoep en cookiedough fudge, ik sliep wonder boven wonder elke ochtend tot 7 uur en had totaal geen last van lawaaimakende vogels, ik zag een paar konijntjes hupsen rond onze tent, …

Long story short: ’t was tof en ik wil dat vaker doen en meer dingen van daar in mijn dagelijks leven implementeren. Om de een of andere reden heb ik nu ineens ook heel veel rust gevonden. Ik heb een paar super fijne gesprekken gehad met David en ben bijna vier dagen zo goed als offline geweest, wat er vast ook wel wat mee te maken heeft. Ik ben echt helemaal at peace met mezelf en das een fijn gevoel. Ik heb weer wat nieuwe inspiratie voor schrijfsels maar ik ga mijn tijd achter de computer weer wat beter bewaken om m’n fijne vibe niet kwijt te raken. Ik zwierde trouwens ook Instagram van m’n telefoon dus als je mij daar een berichtje zou sturen; ik ga het niet zien.

Hoe gaat het met jullie? Hadden jullie ook verlengd weekend?

21 thoughts on “Een soort van persoonlijke update.

 1. Dat klinkt inderdaad als een heerlijk verlengd weekend. Het kan echt deugd doen om eens volledig tot rust te komen hé. Ik ben al volop aan het aftellen naar wanneer we nog eens een midweek weggaan. Waarschijnlijk wordt het gewoon opnieuw een Centerparcs maar even niet bloggen, amper social media zien en gewoon van de rust en natuur genieten klinkt heerlijk.
  zwartraafje schreef laatst over Harry Potter Bullet Journal #6My Profile

 2. Mmmmm, dat stroopwafel ijs moet zo lekker zijn!
  Geweldig om te lezen dat je zo genoten hebt van je dagen. Ik merk aan mezelf dat ik de laatste tijd ook minder zin heb om de laptop boven te halen. Het was serieus de moeite wanneer ik feedly open deed om wat blogjes te lezen. Achja, moet doen wat op dat moment goed voelt natuurlijk 🙂 Instagram lijkt precies wel een eeuwige strijd? Hier staat het niet meer op m’n gsm sinds januari maar soms kijk ik wel nog eens via de laptop.

 3. Wat heerlijk, zo’n mini vakantie! En zo fijn dat het je zo goed heeft gedaan! Ontspanning en buiten zijn is zo belangrijk… Nog bedankt trouwens voor het melden dat een linkje in mijn blogpost niet goed stond! Ik wilde je een berichtje sturen via Instagram maar aangezien je dat toch niet gaat lezen, bij deze! Dankjewel :p
  Anna schreef laatst over 12 Kleine successen van mij als ondernemer in mei!My Profile

  1. Hihi graag gedaan hoor! 🙂

   En ja, ik vind buiten zijn eigenlijk ook heel belangrijk en na zo’n weekend merk ik altijd hoeveel deugd het me doet maar om het dan wat meer in je leven te integreren als je weer thuis bent, dat is toch altijd ietsje lastiger.

 4. Wat fijn! Het kan zo veel met je doen om er gewoon een paar dagen tussenuit te gaan. Wij hebben een huisje in Zeeland en af en toe een weekendje opladen maakt me zo gelukkig. En wat je zegt, het is de kunst om die dingen te implementeren in je dagelijkse leven.

  1. Oh wauw, als ik ooit een huisje in Zeeland kan kopen, zou ik het ook doen! Het is daar zo fijn. Kan me inbeelden dat je er helemaal ontspant en kan opladen!

  1. Na zo’n pauze is het des te fijner om het schrijven weer op te pakken hé? Ik merk dat ik er ook zo terug wat in moet komen maar ik vind het wel fijn nu ^^

 5. Af en toe een beetje offline en vakantie moet kunnen, je hebt dat nodig. Het is fijn om te horen dat die vakantie je deugd heeft gedaan en positieve vibes heeft gegeven. Hou ze zeker vast, die vibes! 🙂
  Nikita schreef laatst over Confession | Ik ben een huismusMy Profile

  1. Kan het zeker aanraden. Ik vind het wel altijd een beetje gek dat ik daarvoor eerst op vakantie moet gaan. Haha :p Maar ik probeer het nu toch wat langer vast te houden.

 6. Wat fijn dat je zo’n heerlijke mini-vakantie hebt gehad! Ik heb afgelopen weekend ook volop genoten van het lange weekend. Ik had voor de verandering eens praktisch geen verplichtingen, waardoor ik echt heerlijk heb gedaan waar ik zin in had.
  Audrey schreef laatst over Waar ik blij van word #4My Profile

  1. Oh zalig, zo’n weekend zonder plannen! Dat had ik voor het komende weekend ‘gepland’ maar er is nu toch weer vanalles in m’n agenda geslopen.

 7. Wat klinkt dat fijn! Heerlijk is dat he, om even te beseffen dat er zo veel meer is dan de dingen die op je computer of telefoon gebeuren. Moet ik ook vaker doen, die stomme technologie neemt het hele leven over! Gelukkig ga ik zaterdag op vakantie, dus dat wordt ook zoooo veel genieten van mooi weer, lekker eten en niets doen.
  Johanne schreef laatst over Miss Petite: het project dat al mijn tijd opsloktMy Profile

  1. Ik merk het nu ook alweer dat ik terug sneller naar mijn telefoon grijp. Zonde! Maar een vakantie is wel het ideale moment om dat allemaal een beetje makkelijker te kunnen loslaten. Geniet er van! ^^

Comments are closed.