Een paar fotootjes van mijn vakantie.

Hi guys. Ja crazy hé, ik ben van gisteravond thuis en hier is m’n blogje al met foto’s. Maar ik heb het bloggen echt hard gemist dus ik kon niet wachten om weer met m’n vingers op m’n toetsenbord te tokkelen. Hihi. 

David en ik vertoefden vanaf dinsdag tot gisteren in Mallorca. Meer bepaald in Port d’Alcudia. Qua weer was het best aangenaam. Zo rond de 25 graden. We hebben een paar keer regen gehad maar dat vind ik op zich niet zo erg. Eerlijk gezegd hebben we ook niet bijster veel uitgevoerd. We maakten elke dag wel een wandelingetje, bezochten eens de oude binnenstad van Alcudia en wandelden eens richting één van de bergen in de buurt waar we helaas niet op konden. 

Verder hebben we vooral veel lekker gegeten in ons hotel, een paar keer aan het zwembad gelegen, veel gelezen en een keer in zee gezwommen. 

De omgeving was echt wel mooi! Ons hotel lag op twee minuutjes wandelen van het strand. Dat strand was een soort van baai en daarnaast had je de haven. Het water was super mooi blauwig groen van op een afstandje en héél doorzichtig. Op dag één bezochten we de steiger die vanaf het strand in zee liep en zag David al meteen een octopus. 

Ons hotel was niet wauw maar wel voldoende voor ons (maar ik bedoel, wij hadden echt wel weinig betaald voor die reis dus onze verwachtingen waren ook niet heel hoog 😉 ). Het eten was er elke dag gevarieerd en heel lekker! Het zwembad was ijskoud en de ruimte er om heen was niet heel groot waardoor alles een beetje op elkaar gepropt stond. Je mocht er helaas in de meeste buitenruimtes roken, wat wij zelf echt niet aangenaam vonden, maar op de laatste dag ontdekten we een mini zwembadje met ligzetels waar niemand zat! 😀 

Het was echt een super toeristisch gebied maar daar heb ik eigenlijk ook niet echt iets op tegen. Wat ik vaak vervelend vind bij zo’n omgevingen is dat je heel snel aangeklampt wordt door mensen die je vanalles proberen te verkopen en dat was hier eigenlijk niet het geval! Het enige waar ze je voor lastig vallen is als je passeert langs terrasjes en ze je een tafel aanbieden. Élke keer.

Donderdagavond heeft het super hard geregend en geonweerd. Ik heb echt een soort van rare fascinatie voor onweer dus David en ik trokken naar buiten om de bliksem te bewonderen. We stonden al snel met onze voeten volledig in het water omdat de straatjes er blijkbaar snel overstromen. 

Tijdens onze terugreis hadden we helaas bijna drie uur vertraging door een technisch defect (dat had ik liever niet geweten, haha) waardoor we pas rond 22u thuis waren in plaats van 19u. We hadden stoelen aan een raampje en dat maakte wel véél goed. Zo mooi al die wolken en dan de zonsondergang! Echt prachtig.

Ik vind het super jammer dat ik vandaag alweer naar mijn werk moet. Had gerust nog wat langer vakantie kunnen nemen. Haha.

Heb jij iets leuks gedaan deze week?

PS: sorry voor de giga lap foto’s, maar ik kon niet kiezen 😉

25 thoughts on “Een paar fotootjes van mijn vakantie.

 1. Cool dat jullie gelijk een octopus zagen, water ziet er inderdaad super helder uit en je hebt schitterende foto’s gemaakt! Heerlijk even zo’n weekje vakantie 🙂

 2. Wat leuk dat je ons zo laat meegenieten. De foto’s zien er echt heel mooi en paradijselijk uit. Krijg spontaan weer zin in de zomer :0

  1. Het viel mee maar het is inderdaad wennen! Als je dan bedenkt dat je een paar dagen geleden nog aan het ontbijtbuffet zat… Haha 😀

 3. Die foto’s! Ik zou willen dat ik mee was geweest op reis, kon dat goed gebruiken! Jij hebt echt een oog voor fotografie en ik ben echt jaloers op je Instagramfeed! Maar ik ben wel blij dat je genoten hebt. Van die foto van die wolken (de laatste) krijg ik spontaan zin om hem als achtergrond op mijn telefoon te gebruiken haha. Zo mooi vind ik hem 🙂
  Nikita schreef laatst over Soms is dat stemmetje er weer…My Profile

  1. Haha doe maar! 😀 Het doet inderdaad wel deugd om zo gewoon eens een weekje weg te zijn! Had er ook erg nood aan.

  1. Haha oeps 😀 Ja, ik vind hem toch iets te lang! Volgende maand laat ik hem iets korter en voller knippen denk ik zodat ik hem weer naar voor kan dragen.

 4. Wauw, die panoramafoto is echt geweldig! Maar ook de andere foto’s zijn prachtig. Fijn om te horen dat jullie zo’n geslaagde vakantie hebben gehad! Hopelijk viel het mee om vandaag weer aan het werk te gaan en kun je in gedachten nog even nagenieten van deze fijne vakantie 🙂
  Romy schreef laatst over Kerstkaarten maken met Action 3D Die-cut BlocksMy Profile

  1. Het viel goed mee! 🙂 Het is vooral een raar idee als je bedenkt dat je dan ‘gisteren’ nog in een ander land aan het ontbijtbuffet zat. Haha 😀

Comments are closed.