Een paar favoriete blogposts van de laatste tijd.

Het is alweer eeeeeuwen geleden dat ik nog eens een post maakte met wat leesvoer voor jullie. En met leesvoer bedoel ik dan blogposts van collega’s. Als je net als ik vakantie hebt, kan je eens bingelezen in plaats van bingewatchen 😉

Marlous’ leestips voor de zomer.

Sophie’s stappenplan om je leven op orde te krijgen.

Als Anne door de lucht valt. Ik vind dat Anne een boek moet schrijven.

Stella’s update.

Hoe Katrien op zoek ging naar een nieuwe job.

Renske maakte een strip over de uitroeptekenverslaving. Ik heb er zelf ook ‘last’ van 😉

Hanne’s favoriete podcasts.

Sanne over vijf mogelijke redenen waarom je niet uit je bed geraakt.

Jelle’s tips voor meer zelfcompassie.

Romy over negatieve eigenschappen die ook positief kunnen zijn.

Ashley gaat weer studeren. In Zweden!

Merel met een toptip voor gratis boeken. Ik kreeg deze tip een tijd geleden ook van Kaylin (thanks!) en maak er nu ook gebruik van.

Lenneke over lekker langzaam leven.

Sandra is getrouwd! Ga gewoon even kijken hoe prachtig ze er uit zien ♡

Angélica’s foto’s.

Veerle’s bullet journal. Wat me er doet aan denken dat ik de mijne ook nog altijd moet delen.

Anne over het leven en autorijden.

Kelly over vegetariërs en flexitariërs en meer van die labeltjes.

En Brenda over de hypocriete veganist.

Jennie’s favoriete huid- en gezichtsverzorgingsproducten.

Sanne over een half jaar no-buy.

Anne heel eerlijk over hoe ze wil dat alles gewoon weer normaal is.

Photo by Nicole Honeywill on Unsplash

13 thoughts on “Een paar favoriete blogposts van de laatste tijd.

  1. Merci voor het delen. Zal degene die ik (nog) niet kende eens bekijken en wie weet wel toevoegen op feedly. Ben benieuwd! 🙂
    En die app is toch wel handig hé. Het lezen op m’n gsm doet me soms wel eens twijfelen over een e-reader…

  2. Ah wat een leuk lijstje, ik vind het supercool dat er ééntje van mij bij staat, haha! Bingelezen is het allerbeste, ik neem ze allemaal eens door. Ik bekeek de uitroeptekenverslaving al eens en wat is die herkenbaar, op mijn werk kan ik vijf minuten zitten twijfelen of mijn uitroepteken niet te onprofessioneel is ofzo, maar het komt zoveel vriendelijker over.
    Kelly schreef laatst over 3x brunchen in GentMy Profile

  3. Oeh wat een leuk idee dit! Zeker zo in de zomer. Ik denk dat ik ook eens zo’n favorietenlijstje ga bijhouden. Superleuk dat je me ook twee (!) keer (heb ook die uitroeptekenverslaving zoals je ziet) op dit lijstje hebt gezet. Uiteraard nét op de dag dat ik mijn site offline had gezet omdat ik technische proberen heb haha. Heb ze allemaal opengeklikt en ga nu eens lezen. 🙂
    Sanne schreef laatst over 8 dingen die je wilt doen op ZakynthosMy Profile

Comments are closed.