Een klein lijstje met kleine gelukskes

Omdat het altijd belangrijk is om het kleins te eren maar des te meer in deze tijd.

+ Deze schijf van Philippe Geubels. Moest toch een paar keer luidop lachen dus mission accomplished.

+ ’t Is eigenlijk zo goed als zomer deze week en ik vind het zalig! Ik ben dan ook blij dat ik deze week niet moest werken en dus elke dag op mijn bedje kan lezen.

+ En ook dat mijn lief iets gefixt heeft waardoor ik nu in de veranda ook wifi heb en dus van op mijn bedje blogs kan lezen en typen. EUHJ EUHJ EUHJ!

+ Een ijsje gaan halen en voor het eerst in mijn leven pistache ijs eten (goedgekeurd!).

+ Kleertjes voor de baby krijgen en daar al eens in neuzen. En eindelijk ook zelf eens iets voor de baby bestellen. Gek genoeg had ik dat nog niet echt gedaan. Het enige wat ik al kocht (en dat was zo na de eerste echo gok ik) is een verzorgingskussen/mandje en een paar heel basic truitjes. Ik heb wel al meer dan eens mijn digitale winkelmand volgeladen bij allerlei leuke webshops maar ik kocht nog nooit iets van kleertjes. Nu dus wel en ik kocht stiekem ook een jurkje voor mezelf 😁.

+ Liefde voor muziek is terug op televisie. De artiesten die meedoen aan deze editie spraken me niet zo aan dus ik wou eerst eigenlijk niet kijken maar ik ben blij dat ik nu wel kijk want halloooooookes. Toch altijd weer zot om te zien hoe ze een liedje van iemand gebruiken en er dan iets totaal anders mee doen. Dit is mijn favoriet tot nu:

En dit is het origineel:

En Little Submarine van The Starlings vond ik ook een goeie, gebaseerd op Liefdeskapitein van K3.

+ We hebben bomen gekocht voor in onze tuin. Al grote exemplaren om langs een kant in onze tuin te planten zodat de buren wat minder inkijk hebben vanop hun terras.

+ Multivruchtenfruitsap van den Everyday. Naast Minute Maid de beste die ik al geproefd heb.

Dat was het! Kan nog wel wat dingen bedenken maar dan is het niet meer echt een klein lijstje natuurlijk 😉.

Wat is jouw ultiem klein gelukske van de laatste week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 − 4 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

25 thoughts on “Een klein lijstje met kleine gelukskes

 1. Wat een fijn lijstje<3
  lekker ook met de tuin bezig; moeten wij ook gaan doen van de week. Zoveel zin in!
  En Philip vind ik ZO leuk haha. Moet altijd om hem lachen.

 2. Ik heb die video van Geubels ook gekeken en hij is inderdaad zalig! Geubels is een van mijn favoriete komieken dus sowieso. Ik was mezelf aan het afvragen of het wel oke is om nu de goei dingen op te zoeken en te genieten. Maar ik denk dat dat nu juist nodig is. Mijn grote gelukje was aardbeitjes! En het zijn zulke goeitjes van smaak deze keer. Ik probeer wel echt actief mijn gemoed hoog te houden, maar dat is soms echt heel moeilijk. Maar we blijven gaan 🙂

  1. Het is inderdaad net super belangrijk om nu naar de positieve dingen te zoeken en er van te genieten! Zeker als je het lastig hebt. Ik heb nog geen aardbeien gehad eigenlijk. De laatste keer dat ik aardbeien in de winkel zag (een paar weken terug) waren ze héél groot en volgens mij ook waterig. Maar ik lust super graag aardbeien dus ik ga denk ik volgende keer ook een bakje meenemen 🙂

 3. Mijn favoriete ijs is sowieso pistache <3 Heerlijk dat je wifi nu beter werkt ook! Mijn geluksmoment deze week was dat we even naar buiten gingen om te wandelen en (ook) een ijsje te halen. Verder doen we niet zo veel nu, dus dat sprong er wel echt uit!
  Kimberley schreef laatst over Gamen in quarantaine #1My Profile

 4. Oh pistache ijs vind ik ook lekker. We hebben het soms in huis en dan haksel ik er ook nog wat nootjes door 🙂

  Ik heb veel kleine gelukjes, onder anderen een muisje dat in onze tuin is komen wonen & dat ik afgelopen week een specht heel duidelijk heb gezien 🙂
  Lilian schreef laatst over Hoe waardevol ben jij?My Profile

  1. Hmm lekker! Een muisje is wel schattig maar dat zou ik toch niet zo graag in de buurt hebben. Wij hebben eens muizen binnen gehad en dat is echt niet fijn :p

 5. mmmmmm pistache-ijs is al altijd mijn favoriet, heerlijk in combinatie met chocolade-ijs. Zou dat beiden vegan bestaan? 😀

  Weten jullie het geslacht al van jullie kindje? Of koop je genderneutrale spullen?

  Heerlijk hé dat zonnetje! Ook al keihard van genoten.

  1. Bij de ijssalon waar wij gaan maken ze vegan ijs op basis van rijst of soja en daar hebben ze dus ook chocolade en pistache in vegan variant 🙂
   We weten het geslacht van ons kindje al dus ik kan er op letten maar ik ben sowieso wel wat meer aangetrokken tot vrij neutrale spulletjes.

 6. Dat filmpje van Geubels had ik nog niet gezien. Liefde voor muziek trouwens ook niet. De vorige jaren heeft mijn man daar telkens naar gekeken en heb ik er zo wel wat mee van opgepikt. Het mooie weer is inderdaad een opkrikker. Al kan ik dus blijkbaar nog steeds niet tegen de zon en ben ik dit weekend serieus verbrand doordat ik in de schaduw was gaan zitten en vervolgens door een meeslepend boek niet merkte dat die schaduw opschoof zodat ik een 20 tal minuten (half) in de zon zat. Dat ene plekje huid dat niet was bedenkt (mijn nek) heeft het moeten bekopen. Ik kreeg de voorbije weken enkele lieve kaartjes toegestuurd en dat waren geluksmomentjes.
  zwartraafje schreef laatst over Perfectie – J.D.RobbMy Profile

  1. Ik moet ook altijd in de schaduw blijven! Ik verbrand ook heel snel en ik vind het sowieso ook fijner in de schaduw 🙂
   Dat is bij mij ook wel nog een geluksmomentje! Ik heb ook een paar kaartjes gekregen. Altijd leuk!

  1. Leuk! Ik wil ook ooit een fruitboom in onze tuin maar ik zou voor appels gaan 🙂 Inderdaad wel tof om alles te zien groeien en bloeien. Een tijdje geleden stond onze magnolia in bloei, ook héél mooi!

 7. Kun je geloven dat ze daarnet dat liedje van den Geubels op de radio hebben gespeeld? Ik was de afwas aan het doen en ze kondigden dat aan op studio Brussel. Ik vond het inderdaad ook wel grappig.
  Mijn klein gelukske was zelfgemaakt citroenijs eten en paaseitjes krijgen op het werk van de raad van bestuur.

 8. Oh wat heerlijk dat je juist nu vanaf de veranda lekker blogs kunt lezen én van de zon kunt genieten. En hoe leuk dat jullie met de tuin bezig zijn! Het lijkt me zo mooi om bomen in je eigen tuin te hebben staan.